Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
:)
Megi nem könnyű eset,de tényleg így van,nem (csak)kibúvót keres !
Borzalmas, hogy az ember ne tudjon anyagi okok miatt elmenni orvoshoz és tényleg a fűzfa alatt végezze, ez rettenet :(
Nagyikám azt mondta, ha meghalok fiam, tőlem felfújhatnak dudának is :D
A kórházig még gondolatban sem merek eljutni,mert akkor Attilának itthon kell maradni,ami nem 2 nap.És tudhatod te is,hogy ahány napot itthon tölt,azt nem fizetik..70 ezer a bank,és 70 a rezsi...Nem sorolom...:( Tudom..És ha belehalok...Hát..akkor majd elkaparnak a fűzfa alatt,vagy mittudomén!
Szabot! Valld be,még az életedben nem voltál dokinál!Merthogy az még véletlenül sem 1 nap!Aztán tegyük fel,kapsz október 12.-re időpontot...Azt sem tudjuk,hogy Ádám holnap után hogy dolgozik,nemhogy pl. 12.-én...Szabad nap?? Most volt 2 hétig szabin..(Erdély)A főnöke,már 2 napja(szerda,szombat) suliba se engedte el,mert a kolléga úr kilépett..Hiszed,vagy sem,nálunk nem olyan egyszerű ez,hogy csakúgy fogom magam,és megyek!
Csak akad olyan nap Nyúlnak, amikor ott tud maradni Tomival és vigyáz rá.
Akkor pedig elmégy egyedül, ha erre hajlandó vagy.
Megi! Már ne is haragudj, de sokszor azt érzem, a kibúvót keresed! Nem hiszem, h a saját egészségedre nem tudsz szakítani 1 napot, h nincs valamelyik nagyobb fiú, aki vigyázna Tomira! Ilyen nincs! Tessék összeszedni magad, tudom, h nem egyszerű, teljesen megértelek, de MUSZÁJ !!!!!!
Nekem sajnos az bonyolult,Tomi miatt.Több idő telik el az utazással,meg a várakozással.Innen nem megy busz,(közvetlen járat).
Kecskemét sincs olyan messze, oda kell menni akkor.
Nem.Csak azt mondják,akkor:Viszlát.
Azt nem csodálom és akkor még itthon marad a két gyerek, aki körül mindent ugyanúgy meg kell csinálni, elhiszen fárasztó ez a sok utazás :(
Az ottani vezetés hibája, aki tényleg nem akar sokat kínlódni, bizonyos kor után meg hamarabb lesz valaki problémás, így neki és nekik sem jelent gondot többé :(
de ha nem engeded, nem fogják kidobni.
De a gyerekeknek beválik a módszer,úgy néz ki :)
Kicsit leszív ez az állandó utazgatás. 4 körül értem haza,fél 6-kor indultunk.És csak 9-12.30 közt voltam a klinikán.A többi időt vonaton,buszon,villamoson töltöttem.
Boszikám..a Ceglédi kórház,nem "vacakol" ilyesmikkel...Kidobják tokkal-vonóval,és nincs vele több gond..:( Én pedig nem azért akarom megtartani,mert akarnék még gyereket,hanem mert belőlem ne vegyenek ki semmi "odavaló" dolgot,csak mert nekik így könnyebb.El sem hinnéd,hogy itt,milyen az egészségügy..:( Tudom,sehol sem jó,de ami itt megy...az nevetséges..:( Csak úgy,mint mikor az ember kínjában már inkább nevet az egészen...:(
Csak ne járjatok úgy, mint Megiék,mert akkor még lassabb is lesz :D
Az ebnyhén lassú, hát nem csoda, ha nem szívesen jössz :D
Már arra is gondoltam, hogy adok ennek a csigának egy kis hashajtót, hátha akkor gyorsabb lesz:D
Holnaptól várhatjuk az ásó emberek, hozzák a vezetéket. Remélem hétvégére már szupergyors netünk lesz:D
Nekem jó a gépem, csak a netet csiga hátára kötötték:D
Azt kiműtik kis édes :)
Gondoltuk mi, csak hát nem akartunk levénezni, inkább belementünk a játékba, amit te kezdtél el :D
(Néha azé válaszolok később,mert ez a drága gép,feszt lefagy!!!:( )
Mindenképpen kapirgálni akarnak majd,egészségügyileg.Mert mioma az van...:(
Megtartani?? Olyan bogyók mellett,amiket én szedek??? :( Ááá,szerintem csak vénülök megfele...Oszt gyün a banyakórság..
Azért inkább egy nőgyógyit keresnék fel, túrni később is ráér a fejében valaki :D
Ez a segíts magadon az Isten is megsegít esete :D
hihihi :)
látod, minden rosszban van valami jó is :D
Az nem biztos, lehet ha meg akarod tartani, mert kislány, akkor minek kapirgálni :D
A Mackód úgy is megnőtt már, egy picikével eljátszogatnál otthon :D
Az nagy baj nem lenne, de vegyél legalább egy finom kis tesztet, hogy tudjuk, ott kell aggódni, vagy feljebb jóval :)
Szerencsére még mindig nagyon car az internetem, így lehet el sem tudom olvasni, ha szid:DDDD
A humora jó, ne aggódj! :))) és valahol tudja, h igazunk van!
További ajánlott fórumok: