Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Sziasztok!
Ha van néhány percetek kitöltenétek a kérdőívemet? A szakdogámhoz kellene és hatalmas segítség lenne.
Köszönöm :)
Szép napokat mindenkinek!:)
A hsz-ekhez csupán annyit fűznék,hogy magyar vagyok,és mégis tesz olyanokat a hazám,amitől néha szégyenlek magyarnak lenni...Szóval minden nézőpont kérdése..
Beszéltünk a Szulejmánról is,akit/amit sokan nem szeretnek,mert-ugye- a török meddig itt tespedt rajtunk.Azt viszont hajlamosak vagyunk elfeledni,hogy saját népünknél rablóbb,fosztogatóbb,gyilkosabb nemzet(törzs)nem sok volt...
Attila ősünk sem pénzért vette a területeket,amiket elfoglalt,nem túl emberbaráti módon...:)
Na,akkor várjátok!
Itt bicegek már 1 hónapja :D Hol jobban,hol kevésbé.
Nem láttam a filmet, ha jól vettem ki akkor a Csont sorozatról van szó.
Pont az, hogy van benne szeretet aki ilyen támadást hajt végre (vegyük most a hivatalos verziót) az Istene iránti feltétlen szeretete vezérli. A szeretet egy megfoghatatlan fogalom részben, mert amit én szeretek, nem biztos, hogy más is.
És ebből lesznek a problémák, csak csupán ha a fórumokat nézzük,mennyire parázs hangulatok tudnak kialakulni apróságokból. :)...mert egyik úgymond így, a másik úgy szeret valamit.
Pénz van minden háború, minden konfliktus és minden-minden mögött.
A szeretetet nem ölték ki, csak arra a napra mondta a fiú, mert ha ilyet tesz valaki, abban nincs semmi szeretet.
Drága Eniss, azért nem szeretem egyiket sem, mert sajnos mindkettő a pénzről és a hatalomról szól.
Kevés olyan ember van, aki valójban azért tesz meg dolgokat, mert azt gondolja, az ő helyzetében a világ csak jobb lesz ettől, vannak rá példák.
Mindenhol van, volt és lesz cenzúra, csak nem illik beszélni róla :(
Boszika a vallás is gusztustalan a politikával együtt.
A filmekben meg úgy tálalnak dolgokat, ahogy az akkori aktuális politika jónak látja, hogy lássuk.
Információt az internetről kell beszerezni, már ha engedik, mert találkoztam én már olyannal is, hogy cenzúrázta a hatalom azt is.
Tehát azt engedik látni, amit jónak látnak.
Én is csak néztem mi a manó az, amit közvetítenek.
Én furcsa ember vagyok tudom,igaz akkor megdöbbentem a látottakon, sokkolt valósággal. Aztán mikor utána olvastam több csatornán, igazából mi is történhetett, hányingerem lett az egész világtól.
Mondjuk nekem nem ez a nap törölte ki a szeretet a szívemből,(nem törölte ki semmi belőle, bár tudom néha úgy tűnik, szikrányi szeretet nincs bennem) tudnék ide tenni videókat, hogy mennyivel megrázóbb események voltak, vannak és biztos vagyok ebben az egyben,hogy lesznek is. a politika gusztustalan dolgokat produkál. Érdekes megakarták támadni Szíriát,majd meghőköltek bizonyos dolgok miatt és ma hallom az USA csődben van. Na mire kellett volna a háború???....hát abból lett 'vóna a sok-sok dollár. :S
Flóriáztál, ahogy az anyunak mondta a néni, mikor az unokája megszületett és már ehetett főzeléket, mindig a piacra ment korán reggel és akitől vette a sóskát, annyit mondott, -nyugodtan tessék vinni, ez flória sóska - :)
Nálunk minden korai dolog, flória sóska maradt :D
Igen, fájdalmas, pedig nem velünk és nem itt, Európában történt.
Akkor is szörnyűséges volt. Jaj :(
Engem most az fogott meg, hogy sok a Mohamedán vallású, nem mondanám arabnak, mert sokan nem azok, viszont haragszik rájuk mindenki.
Pedig sok jó ember van közöttük, akik, ahogy ez a kis doki is elmondta, ugyanúgy megdöbbentek és teljesen ledermedtek a cselekedet hatására.
Egy kalap alá vesszük őket a bőrszínük és a vallásuk miatt, pedig ott is van sok jó ember.
Végre egy olyan jelenet, ahol elmondhatják, nekik is milyen szörnyű volt megélni és azóta is, ezt az egészet.
Jó reggelt!
Köszönöm szépen az ellátást, csuda jó dolgunk van:)
Szép jó reggelt!
Köszönöm a reggeli kávét,meg a finomságokat.
szeptember 11, örökké a fájdalom napja lesz.
munkából jöttem haza,azt hittem valami akció film.
szerintem mindnkibe benne marad örökké.
a csontot én is néztem.
Jó reggelt mindenkinek :)
Köszi a reggelit és a kávét :)