Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
sarkantyúnak hívják és igen fájdalmas, érdemes ezt kiműttetni.
Most meg megyek pancsolni.Jók legyetek!
Nem néztem,a magyar leckén kínlódtunk Ádám segítségével a Marcival...De hát...én sem tudnám megjegyezni ezt a sok hülyeséget(reformkor)akkor hogy várjam a gyerektől???:(
Nem.Csak úgy fáj neki...Valami sarkantyú,vagy mi....Valami csont..Mert neki a talpában van csont...a sarkában...Vagy nem tudom na!
Fájdalmas témát boncolgat a Csont, mi csak döbbenten néztük, emlékszem éppen vacsoráztunk és azt hittük először, valami film, vagy bemutató, csak utána láttuk, ez véres valóság.
szeptember 11 volt.
Aranyosan mondta Csont perzsa beosztottja, hogy akkor, aznap tőle is elvették a hitét azok, akik képesek voltak arra a napra a szeretetet kitörölni mindenki szívéből.
Mi történt? Elesett megint?:(
Mé' tán elverted? :) nem nézed a csontot?
Ez igaz, tényleg nem vágnak már, mint engem, majdnem ketté :(
Nem tud a sarkára állni,mert b@cottul fáj neki....
Már a méhecskéket is hüvelyen keresztül kiszedik, oszt mehetsz is haza, ahhoz túl drága az ágy, hogy téged ott kényeztessenek. Tuti azon jár az eszed, hogy, majd viszik a finom sütiket, húslevest, te meg h.xázol, meg 'óvasgatsz, na persze....álmodik a nyomor.
Azt hittem legalább olvasás szinte benéztek az egyik fórumba, csak úgy véleményezés erejéig :D
helyes, támogatjuk, mindkettőjüket :)
Zsuzsa! állj a sarkadra és intézd megink sorsát! mi innen virtuálisan támogatunk! :)
Nekem is volt 3, délután mentem, este 6 után jöttem, nem kellett ott aludni sem,
Műtétben is volt részem, egy édes nyaralási idő alatt, hát bementem, hogy kapok szurit, felébredtem az intenzív osztályon :(
Akkor még egy hát után adtak haza, a nyaralásnak annyi volt :)
El is hamvasztattuk a kis drágát, még felfújja magát dudának, és hallgathatjuk, így papa mellé került, az édes férjéhez :)
@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@
Jó éjt mindenkinek! Megyek csontosodni :)
Egy műtét után 3 nap mulva hazaadják a beteget :)
Nemm kell sokáig ott lenni, mi pedig majd az okostelefonon elérünk és szórakoztatunk :D
Ha meghal valaki teljesen mindegy hova kerül, az csak egy enyészetnek átadott test már. Én úgy vagyok vele elég egy urna, tudja az ember amíg él, hol a családtagja...már akit érdekel, és egy urnának, pont szép hely lenne egy fűzfa töve alatt, mellett :)
És én erre egy csapásra nyugodt lennék...NEM A PSZICHIÁTRIÁRA KŐ MENNEM,HANEM MÉHÉSZHŐ!!!!
Nem azt mondtam,hogy műtét közben! Nézegetné a nyavalya a produkciót! Majd megyek nyugtatni: nem hal éhen a család,Tomi nem gyújtotta fel a lakást,Marci nem szedte fel az összes lányt a suliból,Ádámnak még van munkahelye,Nyúl majd a hétvégére hazaér....
Nem a műtéttől félek,a kezemet nem kő fogni,mert úgyis kikötik..:)
És sajnos ez egyre rosszabb lesz...Iszonyú,hogy olyan árak vannak,hogy az emberek inkább haza viszik a szeretteiket..:(
Majd fogom a kezed műtét előtt és után! Lacit meg átküldöm Tomihoz... Megoldjuk :P Vagy Lacit küldjem,hogy fogja a kezed??? ;)
Megi! Ne húzd ki a gyufát!!!! :)
Ó,nekem 4 volt..Csak akkor Ádám nem ITT dolgozott,ahol most,és könnyebb volt egyeztetni...:(
Figyi! Ismerősömnek is volt gyógy kaparása. Reggel ment, este jött (persze saját felelősségre) ..... Tessék elgondolkozni, mert megyek és nyakon baclak!!!!
További ajánlott fórumok: