Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Ha nem sikerül, menj be egy antikváriumba, ahol biztosan találsz, ha nem is ugyanazt, de hasonlót legalább. :)
....hát én is leszerettem volna ütni, de azért mégis, na nem lehetek annyira rosszlány, jaj az a mocskos fantáziám, fantáziánk!! :DDDDD
Szia Kati!
Nem tudom mire gondolsz, én 3-4 éve adtam egy könyvet ajándékba, és keresem Természetes gyógymódok enciklopédiája. Az is betegségekre osztja a könyvet és többfajta gyógymódot ír hozzá.
Esetleg abban az üzletben ahol láttad nem tudnák megmondani mi volt, vagy melyik könyvkiadónak a termékeit árulták, lehet kicsit közelebb lennél hozzá.
Sziasztok! Tudna valaki segíteni? A bio boltban évekkel ezelőtt láttam egy könyvet valami keleti tudományok szerint a betegségeket 3 csoportra osztja, ebből az egyik csoport a levegő-huzat stb-, akkor nem vettem meg, soha többet nem találtam meg, se szerzőt se címet nem tudok lehetséges, hogy valaki így is tudna segíteni? Köszönöm hogy elolvastátok, szeretettel Kati mama
Jaj Boszi, hát annyi potya labdát dobsz fel! inkább le se írom mi jutott eszembe erről! @
Nah, megyek én is, ne holnap nézegessem át, csak rakjam fel, úgy estetájban :D
Jó éccakát, aztán roccalkodjatok ám :D
Isten őrízzen! Az nem te lennél, az unalmas lenne, jó így, ahogy vaagy :)
Enist és Megit is azért szeretjük, mert olyanok :)
Szende szűzikéről nem beszélve :D
Futi hol van? Nem láttam pár napja :(
El, kifáradt, elfáradt, tornázni volt :D
Na jó befejeztem! igérem holnaptól jó kislány leszek!
Már elaludt? szegény ember... :@
Boszi, mivel alszik a hites, ezért nézi a Sherlock nevű úriember dolgait :D
Pertye, pertye, mindig, mindenhol én vagyok a hibás :)
Boszi az elmélet után gyakorol... mer az ugye úgy az igazi! mer még a végén belekőtekedünk...
Malackodtam és a házit meg nem küldtem el :(((...majd nem a nyuszira, hanem a Boszira fogom.
Jó nyáladzást!!!
Mindenkinek szép éjszakát, Boszi kellően felborzolta a kedélyeket, lehet majd visszaolvasni, aki nem volt jelen.
Cuppantás mindenkinek!
@@@@@@@@@@@@ Mosmá' tudod!:)
Jóccakát,mert így nem tudok tisztességesen nyáladzani!
Az lehet,de Ő nem a metál pista!
Bruno Heller a főszereplő,te csírke!
KI AZ A BUNO??????????? Oo
Majd kapsz ajándékba a Jézuskától egyet és akkor nem is került pénzbe neked :D A szomszédasszonyomnak is ígértem már.
Na erre még nem gondoltam....melyik fajtát próbáltad...nehogy valami silányat vegyek drága pénzen.
További ajánlott fórumok: