Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Szijjjjjasztok, olvastam délután, teljesen belefeledkeztem a dologba és élveztem :)
Délelőtt viszont fodrásznál jártam és a barátosnőmnél, aki már jött értem, hogy mikor megyek már, mert olyan régen dumcsiztunk :D
Köszönöm szépen,tegyél-vegyél-intézkedjél.Én is segítettem a férjemnek megfürödni mert beteg szegény.
Puszil öregmama.
Szia!
Igy maradhatna sokáig:)
Szia!
Én itt vagyok, de közben teszek-veszek:)
Szervusztok.
Nagyon-nagyon régen jártam erre.Ahogy végignéztem ,szinte alig találok ismerős nevet.
Szeretettel köszöntök Mindenkit.
Juditnéni vagyok 67 éves.Már nem is tudom hol keressem a régi bejegyzéseimet.Valamikor Holdmaci volt a nevem ,de valaki kitörölt engem.Már nem emlékszem arra sem.Lehet,hogy valami neki nem tetsző véleményt írtam.De sebaj,én megbocsájtó vagyok.És az a tipus aki nem sértődik meg hamar,...sőt ...egyáltalán nem tudnak engem megbántani semmivel.És pont ezért haragszanak rám...mert ...látják rajtam ,hogy nem veszem őket észre....tul nézek rajtuk.Igy abbahagyják a piszkálódást.....Jaj emlékszem már,valami megjegyzést tettem a rokkantnyugdijjal -kapcsolatban és ez nem tetszett ...valakinek..!De sebaj,majd megbékél.Most például,elmondtam a véleményem a labor vezetőjének,mert elmentem vérvételre és képzeljétek el, reggel fél nyolctól van rendelés délután 14 óra 45-percig és már reggel 9 óra előtt 10 perccel nem fogadtak-nem adtak sorszámot,mert nálunk tudnillik sorszámot osztanak kézből-nem sorszámadó géppel kell húzni-és azt mondták,hogy már én a mai napra nem férek be.És megtaláltam kérdezni...hogy...ugyan már...mit tetszenek akkor csinálni..-10..óra után- délután 14 óra 45-prcig??????- ugyan is azt mondták,hogy vérvétel 10-azaz tízóráig van csak-és nem tetszett nekik.Azt mondták reklamáljak az OÉP-nál.Mert ki van adva,hogy naponta csak 80 beteget fogadhatnak.!!!!!!És kérdeztem ...ha a 81.-ig beteg már a halálán van ...akkor mit...csináljo...és azt mondták...jöjjön holnap.Hát ez van Nálunk Hajdúböszörményben.
Kívánom Minden topik társamnak...soha ne legyen beteg...messze kerülje el ..az orvost.
Szép napot Mindnyájatoknak.:Juditnéni.
Jöttem a kávészünet végére, egészségetekre!!
Dobjatok már Boszinak egy igent, vagy nemet, hiszen ez itt a nagy kérdés, jöhet-e a 18-as karikával ellátott olvasnivaló?