Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Nem, nem a gyógyszerrel van a gond, valamit a fejemmel kellene csinálni, mert hiába ugatják nekem, hogy milyen jól élünk, teljesítettünk, valahogy a buta fejem nem ezeket a tényeket látja. Mondtam én valaha, hogy normális vagyok???...félóránként megtudom a reklámokból, de nem és nem érzem......
Amikor ne vagyok itthon kutyabajon. Mármint Magyarországon, a levegő nem tesz jót nekem biztos :DDDD
Na most akkor leülök és megeszek 1 kiló szőlőt.....ne kapj a szívedhez, csak bolondozok :DD
Szia mindenkinek!
Itt pocsékságos,borult az idő.
Néha vagyok,mert tésztát gyártok közben,ha meg éppen nem,akkor elmegy a net,ha az sem,akkor lefagy ez a vacak!:(
Szevasztok!
Túl vagyok a vérvételen.:( Brrr:(
Gyógyszert kellene váltani és nem jó a sok idegesség sem a vizsgák és a többi iskolai dolog miatt sem.
Ha éhezel, csak rosszabb lesz. Próbálj zöldségeket, gyümölcsöt nem annyira, de azokat enni, salátákat, nyersen, párolva.
Tudom nehéz, nem könnyű, de muszáj.
Gyógyulj édes, vigyázz magadra. :)
Jobbulást drága!!! Lehet emelni kellene a gyógyszeren? mondjuk ha dokihoz mennél, biztos megmondaná.
Ha carul vagy, ne menj dolgozatot írni.. Vagy kötelező?
Futinak mindig igaza van :D
Én jelentkeznék....DE olyan vacak a cukrom (gondolom a gondtalan élet miatt), hogy remegek 2 napja, ha eszem valamit attól, mert az egekbe szökik, ha meg nem eszem attól. De így se megy 8 alá gyógyszerrel, éhgyomra. Tehát akkor maradok az éhen remegésnél :D
Dolgozat lesz ma, nem tudom betudok-e menni a suliba, tegnap kimaradt az életemből. Igaz Futi írta nem kocsma az, hogy mindig ott legyek :DDD
Tehát a részemet is behabzsolhatják az édesszájúak. Egészségére mindenkinek!
De szívesen mennék!!!:))
Délután dolgozok, este meg a sebész magánrendelésére megyek kontrollra.
Igen, mindenki jól van:) Rendezgetik életüket, dolgoznak, iskola. Tegnap láttam őket, villámlátogatáson voltunk. Hiányoznak:(
Szép napot Mindenkinek:)
Itt is elállt már az eső.
Volt még a fagyasztóban házi füstölt csülkös sonka, azt sütöm, párolt rizs kukoricával és savanyúság az ebéd.
Igyunk Tünde!:)