Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Az a fordított V és 3-as jel, mit jelent, hogy megtudtad nyugtatni? Csökkenő méretű popsi, vagy esetleg fagyi???
Csupa véletlenségbű történhetett..::(
Cöhhh...tessék észrevenni a kisebbet, mikor úgyis nyavajgós!
Nem vettem észre,bocsi!Ma hajnalban ment,5órakor indult,mert haza hozta a kaminyont!
Időnként elloholtam 10-15 percre Candy crushozni...:)
Akkor erre miért nem jött válasz??
161416. szabot.88 2013-10-06 19:19
Neked is! Elment már a nyulad??
Ééééééééén? Én itt voltam.A nyúl elment mackóval fáklyás mécsesgyújtós megemlékezésre,íjászat után.Mackó tök büszke volt,nála volt a Székely zászló!:)
Hát én is azt kérdezem, úgy eltüntél, mint az a bizonyos szürke......:D
A Mackót ne merd bántani! Bezzeg arról nem szól a fáma, h tegnap mit csináltál a Nyúllal!! :P :)
Köszönöm igen:) Max. a Mackót csapom agyon...majd később..
A többi kisherceg jól van?
Sziasztok ismét, vacsora után, amit nem szeretek hat óra után enni, de a gyerek sajnos ekkor ér haza és mégis egy időpont, amikor a nap folyamán legalább együtt ehetünk :D
Némi duma, kis röhögcsélés, tévézés közben, szóval inkább együtt, mint külön :)
Háát...én forgótárcsással mosok.És átmostam a szekrényből előkerülő téli holmit is,mert nem szeretem,ha "szekrény szagú" a pulcsi...:) Délelőtt meg Tomi van a gépnél.Ő az én egyik hercegem,autista,és Ő ragaszkodik a délelőtti számítógépezéshez.:)
Szép estét mindenkinek:) Most jutottam géphez.
Készen vagyok az ablakokkal:)
Mindenki jól elvarázsolódott! @
Itt is erőlködik a nap, 14 fok van.
Én is ablakpucolást terveztem délutánra:)
Nálunk szép napsütéses idő van 16 fokkal. ha felkel azuram, mert h éjszakás, megpucolok még egy ablakot. a mai menü tegnapi húsleves, brassói sült krumplival.
Sziasztok, szép, kellemes napot mindenkinek!
Én viszont kelek, ahogy eddig, eszünk együtt a férjemmel, elmegy, majd isszuk a kávét a fiunkkal, és utána elmegy.
Eleinte még egy órát visszadőltem, mostanában már nem.
Kipihentem magam az elején, inkább délután szunyizok egy cseppet :D
Ennyire korán sosem, mivel mi nyolcra mentünk dolgozni, ótóval, a fiú hétre, gyalog, teljesen más időben dolgoztunk, most kell néha a fürdőszoba előtt toporogni :)
Jól tetted:)
Mióta nyögdijas vagyok, én is lazábban élek:):(
Dehogynem! egy éve még te is korán keltél. én is keltem ma a lányommal 5.30kor. csinálok neki reggelit, uzsonnát, aztán visszafeküdtem kicsit.
A muszáj nagy úr:)
Nem minden héten megyünk, de télre készülünk!
További ajánlott fórumok: