Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Jáj, hát elfelejtettem, hoztam a reggelit, a kávét, teát és egy kis gyümölcsöt tízóraira :D
A férjem ebédre kért egy kis brokkolit rántva, én gombát, mert nem igazán bírom szegény zőccséget, gombát rántok, és lesz mellé sárgarépa főzelék :)
Megmaradt mindenkinek a szeme?
Megi is íjászkodott?....mintha úgy emlékszem ők előbb mívelték volna eme sportot.
Remélem büszkék lehetünk rátok, csupa telitalálat lett.
Szép nap volt ma a kimozdulásra.
1 bögre cukor,1 bögre liszt,vaniliáscukor,1 joghúrt,1 tojás, 11dkg margalin,szódabikarbóna,1dcl víz,2 kanál kakaó,csoki.
az egészet összedolgozuk,és sütőpapiros tepsübe megsütjük.
csokit öntünk rá.
pohárral mérem a belevalókat.
most raktam bele +csokit.
Szia :)
Mektek is :D
MI ez a poharas, amit pohárban sütsz meg, mert olyat is hallottam, olvastam, vagy pedig pohárral méred a belevalókat?:)
Nálunk ma a borhabtortának volt keletje :D
Neked is kislány :)
törpök indián kivitelben, jól vannak?:D
Erre szokták mondani, hogy olyan helyzetben még nem volt az illető, hogy ígérni ne tudjon :DDD
ettől vagyok mesélő, vagy mi?:D
Sziasztok, kellemes délutánt :)
Itt reggel elég szomorkásan kezdte, de mostanra csodásan süt a nap, remélem még fog is :D
Sziasztok!
Szép vasárnapot kívánok én is.
tegnap én is sütöttem olyan poharas sütit csokit raktam bele,megsült,és leöntöttem még csokival.tettem bele pírított dió darabokat.
egyszerü könnyü sütni is.
egy baja van,finom nagyon,és enni kell!!!@@
Nagy mesélő vagy Te, Boszi.
Nem holnapra gondoltam, hiszen a holnapi menüd már kész. Most mit is mondjak???...hogy szegény ember, aki ígérni sem tud. :(( Én már elterveztem jövőhéten lóbálom a lábam. Olyan, Csevis a tortán megoldás.