Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Finomakat kért a fiad.
De jó lenne nekem is, csak úgy megrendelni amit szeretnék. :)
Elment az a vonat, amely a kívánságkúthoz vitt.
Hát így van ez, a mesét régen felraktam, csak nem akartam zavarni, készülök a holnapi napra, készültem :)
Almalevest kért a drága fiam,
brassóit és borhabtortát :D
Ma azt eszegettem. Mármint a káposztát, úgy savanyúan.
Főve szeretem a pirospaprikát. Most csak barátkozom az ízesített változatokon.
Régebben készítettem prágai sonkába tekert savanyú káposztát, azt paníroztam és sütöttem ki. Finom és gyors volt. :)
Szép estét mindenkinek!:)
Napoztam ma hintaágyban...Aminek az űlőrészét(ki más?)Marci kihasította..Csuti odaugrott mellém,hogy szokása szerint odatehénkedjen mellém,oszt szerencsétlen leesett a lyukon...Úgy,de úgy röhögtem,hogy fájt! Utána nem győztem ölelgetni a szerencsétlen párát!:)
Látod Enissa!
Tarthatunk savanyúkáposzta-napokat is
A fogyókúrázók és a cukorbetegek mellett minden egészséges felnőtt is betervezheti étrendjébe a savanyú káposztát, akár hetente többször is.
Ötszöri étkezésre elosztva időnként savanyúkáposzta-napot is lehet tartani. Ilyenkor egy napra egy kilogramm savanyú káposztát tervezzünk be, melyhez kiegészítésként ivóvizet, szénsavmentes ásványvizet fogyasszunk. Az egyhangúság elkerülésére ízesítsük kevés fokhagymával, köménymaggal, pirospaprikával.
Sziasztok, csavarogtam. Annyira, de annyira gyönyörű az idő.
Igazatok van, a jó minőségű káposzta nem sós. Egy helyről vásárolok általában, de néha betalál az ember máshova, akkor lehet érezni a különbséget.
a savanyu káposzta ha jó, akkor nem sós,hanem savanú a leve. kitünő az emésztésre, a máj,és az epe kedvence.
kiönteni tilos,tessék meginni.
ha nagyon savanyu akkor egy kis vizet a kicsavart káposztára, és újra kicsavarni.
lehet főzni,sütni, akár nyersen is finom,leöntve egy pici olajjal.
én ingyen is szeretem a focit! de a FOCIT!!! nem az utánzatot.
a nagyobbi unokám az U-12-be játszik.
imádom, amilyen lelkes, és ügyes a kis kölök.
Sziasztok, szép napot mindenkinek!
Jó étvágyat az ebédhez, vagy egészségetekre, ki hol tart.
Futi alakítsunk csapatot, majd eléldegélünk az állami támogatásból, 'oszt, hogy játszunk az látod mellékes, a lényeg szeressük a focit. Jó pénzért, meg ugyan miért ne szeretnénk, Így van?...persze, hogy így.