Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Én itt vagyok, szerintem a többiek is be be néznek, csak közben én is mást is csinálok, nem vagyok itt a gépnél.
Az a "gyuszi", már igazán boldogíthatna mást,eleged volt már belőle, adjál be válópert ! :)))))))
csalogasd ki, valami olyannal, amit ki nem állhats megenni, előbújik azonnal,
nah és akkor lehet lökni :DDD
nah, mondom én, ezért nem megy el, ott az a pár lépcső, minek lemenni rajta ? :DD
ronda vagyok :(
két szépséges gyereked van!
hogy is mondhatszilyet!
Inkább azzal a Gyulával kéne végre szakítanod :)))
én ezt a Gyulát kiírtom :((
de most már nem vagy nagyon rosszul? remélem.
heti hetes lesz Nucim!
Igen, igazad van,
a bajok ott kezdődnek, amikor a szülők, akármelyik részről, beleszólnak, hogy Ők így- vagy úgy csinálták és az milyen jó volt.
Volt. HOgy jó-e, nem tudni.
Mindenhol elmondom, az anyaságot a gyerek születésével együtt tanulni kell, ugyanígy az anyósságot is :)
El kell fogadni, hogy szeretett gyerekünk már mást választott, az otthoni meleg családi védő fészket, egy saját, boldog családi életre váltotta fel.
Ez a világ sora, így kell lennie, és nem szabad ez ellen a szülőknek egyik részről sem ellenállni.
A gyereke továbbra is a gyereke marad és a választottját emiatt érdemes szeretni, és emiatt minél hamarabb elfogadni, megszokni, hiszen az unokának a másik szülője.
szóval én még nem tudom, a fiam még nem nősült, de igyekezni fogok jó anyósnak lenni, hogy sikerül-e, nem tudom.
Amikor én "anyós" lettem, megkértem "menyemet" hogy hagyjuk ezt az elcsépelt megszólítást.....
annyi keserű dolog és csúnya viccek kapcsolódnak hozzá.....
Nekem továbbra is Melinda maradt, Ő pedig Ildinek hív. Társaságban is így beszélünk egymásról.
És arra is megkértem, ha bármi gondja-baja van velem,azt nyíltan mondja a szemembe, beszéljük meg, mert csak így lehet az esetleges konfliktusokat kezelni.Lehet csak valami félre értés, és ha nem beszéljük meg , akkor könnyen elmérgesedhet a dolog.
Szia Boszikám !
Így igaz, ahogy leírtad az anyósok se akarják megváltoztatni menyüket, vejüket, mert őt is el kell hogy viseljék, ez csak oda-vissza alapon működik jól. Jól ?
szia édesem, fejfájás hátul a pitarban ? :DDDD
én azt szoktam mondani a szülőknek, mikor néha panaszkodnak orvosra, nővérre,
anyuka, apuka, Ők is csak emberből vannak, tele gonddal, problémával, otthoni bajokkal, nekik sem jobb, mint másnak.
Erre az anyós kérdésre is ezt tudom mondani, Emberbúl vagyunk, vagymi :DDD
az nem számít, ha valaki már nagyiként jött a fórumba, csak az, ha valaki itt lesz nagyi, vagy mint Zsebykénk, - húúú de régen járt itt - itt született a babája, Ők a fórumbaba és mama,
szóval Te is itt lettél nagyi, vagyis fórumnagyi vagy már :)))
nagyon édes babuci :)
hát ez az, másnak csak egyszer jut, Neked kétszer is :DDD
hála Istennek, hogy még mehetsz szabira :)
naplók olvasásával el vagyok maradva, bocsi
örülök nagyon
szoszo
Szép vasárnap estét !
Én is anyós vagyok, de a vejeim, a kis menyem tudják, hogy jó, vagy rossz vagyok !:))))
Amikor családot alapítottak,el kellett fogadnom, hogy ezentúl, nekem beleszólásom semmibe nincs,megkezdték önálló, saját életüket.
Természetesen, amikor kell ott vagyok, segítem őket, vagy ha megkérnek, tanácsot is adok.
Nálunk nincs vitatkozás anyós vonalon.
Igyekszem a fiatalok fejével gondolkodni, és úgy
tenni mindent, hogy nekik is és az unokáknak is jó legyen.
Biztosan van így is, hogy nehéz el viselniük engem, de senki nincs hiba nélkül.
Második????
De hisz több Nagyi is van itt...nem....
Csak úgy kapásból : Csibiusz, Enissa
ÓÓÓ más nincs is,
Ilyen öreg lennék?????
Szia NAgyMaMiiiii :-))))
Láttam a képeket , nagyon aranyos a kis drága :-))))
sűrűűűn ?????? :-))))
nyár elején voltam szabin :-))))
11 napot leszek itthon .
a férjem már egy hete melózik , írtam róla a naplómba is :-))))
Te hogy vagy ????
hát szia kedves nagymama :))
megnézzük, feltétlenül,
ami eszembe jutott, te vagy a második fórumnagyink :DDD
Nucikánk, hol vagy életem?
csak nem a gyuszi zavargászik már megint? :D :((
szép jó estét....:-)))
megjöttem az unokázásból...:-))
tettem fel új képeket az adatlapomra a kis Drágámról...:-)))
meló apropó, férjecskédnek van már?
jah kérem, akinek ilyen sűrűn lehet szabira menni :DDD
csak pár nap, vagy kissé hosszabb idő?