Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Jó éjszakát Mindnyájatoknak!
Egész nap feküdtem, fájt a fejem, nem igazán éreztem jól magam, biztosan a hirtelen lehűlés okozta.
Remélem, holnapra se híre, se hamva, és jól leszek.
kobakod??? szegénykém :(
küldök gyógysimit :)
köszönöm már pihenőben :)
Igen, tűrhetően, de most meg fáj a kobakom....
és Te hogy vagy Boszikám???
hát egy ilyen régi kedves tagot, csak nem fog elveszíteni egy kis elnézés miatt :))))
hogy vagy, láttam ma már egészen jó volt a hangulatod :)
Neked is szépet :D
van, persze, szerénységem :DDDDD
mi másképp csináljuk, én itt, a párom a tv-t nézi, néha átkapcsol a meccsre, de utána vissza, mert látom annyira nem köti le :)))
kaaaptunk, persze :)
felétek mizu? :)
hát gyerekek :) ha így haladunk, elmondhatjuk, a mi fórumunk az, ahonnan a legtöbben, legtöbbször ki- és be lettek zárva, akarattal, vagy anélkül :)))
Nucikám, már annyiszor mondtam, még szerencse, hogy nem láttam, halálra rémültem volna :(
én már el is kaptalak :DDDD
sziasztok :DDD
Szia Szimre, de jó Téged is látni, úgy eltűntél, mint a szürke sz..... a ködben..DDDDD
Hogy vagy??
Szép estét, drága Hölgyeim! Mosolyfakasztó következik:
Holokauszt-megemlékezésre utazik egy autóbusznyi társaság. Egy kis faluban lerobban a jármű. Néhány sikertelen újraindítás után szól a sofőr egy éppen arra ballagó öregkunhoz:
- Bácsikám, tudna az utasaimon segíteni?
- Fiam, szívesen segítenék, de nekünk csak búboskemencénk van otthon.
:-ĐĐĐĐĐ
hát persze , hogy jó lesz :-))))
:-DDDDD
én is szoktam "gyakorolni"..:-))
ma is volt az üzletben egy ilyen kicsi baba, és kihasználtam az alkalmat, megdajkáltam egy kicsit....:-)))
jujjjj de jóóóóó :-)))))
tegnap délután én is babáztam :-))))
egy 3 hónapos tündér kislányt fogtam a kezembe , nagyon jó érzés volt :-)
holnap délután megyünk.....:-)))
és hozok fotókat, megígérem....:-))))
sziasztok , szép napot mindenkinek!
kellemes hétvéget!
Szép napot az összes Fórumozónak!
Szia Anuszika! a tipikus / Sokat akart a szarka, de nem bírta a farka/ esete történt veled? :DDDDDDDDDD Ejnye-bejnye !!!!