Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Nagyon megértelek, távol bármelyik gyerekedtől, bármennyire is felnőtt már, az nehéz lehet :(
a lényeg, hogy már a net miatt nincs is olyan nagy távolság :)
az atya itt, Te otthon, elé ültök a gépnek és nagyokat beszélgettek, bármikor, bármeddig :)
Óh, köszönöm, a Tyúkanyóságot szívesen elfogadom :)
itt nincs kor, ez a fórum abszolúte kortalan emberekből áll :DD
köszönöm jól, lassan nálunk is kezd beállni az új rend :) még alakulgat :)
Drága Tyúkanyó...:-)))
Olyan édes vagy ahogy így sorba szeded a csibéket.....:-)))
(ezt csak úgy képletesen írom, nem kor szerint rangsorolva....)
Remélem Te is jól vagy?
Szimre kedves, megköszönöm már a reggeli finom kv-t és a virágot is :)
Hali Napocska, remélem unokád jól van és megy a munka is, bár már ahhoz most éppen későn van :D
Katihugi, még mindig a zőőődség :DD sok munkád volt ma is?
Csibikém, van ma nagy névnapozás, vagy már volt, jól vagy egyébként? :)
BaraiKati, még mindig a fiacskádnál vagy? Kényelmesebbé varázsoltad már a paplakot? :)
Evasom, Neked is szép napot, remélem azért néha tudsz beköszönni is :D
Tillykém, egyszerűbb lenne a fájdalmak elkerülése érdekében inkább zsőnyegezni :DD
bár ha a doki azt mondta, hogy lehet bringázni, akkor mégis óvatosan :)
Enissem, Neked már írtam, remélem azóta már többet tudsz a kicsikédről :)
Közben visszaértem, mert kaptam egy kedves levelet, amire azonnal válaszoltam is :)
Persze, alig húztam ki a bokámat, máris jött a dumcsi :)
Eniss kedves, tudod milyen az élet, néha úgymond csőstől jönnek a bajok, utána meg szép nyugis évek vannak.
Ekkor mondják, hol kerék hol talp.
Most felétek éppen a talp van soron :(
Nagyon szorítok a családban minden éppen betegnek.
...mert a férjem telefonált úgy fél 10 körül , hogy megy Kistarcsára és környékére , és kérdezte hogy nincs-e kedvem vele menni .
És én igen -t mondtam rá :-)))
Neked id köszönöm! Öcsémről kb. 2 hónapja tusom az első kiboruláson, sírásos napokon túl vagyok, és bízom sikeres lesz a műtét. Vettem neki rögtön amikor megtudtam gyógykészítményeket. Ő nekem több, mint testvér 6 éves korától neveltem is.
Most az unokám aggaszt nagyon-nagyon. Mi lehet ez a borzalmas fájdalom, mert ezekszerint lehet nem is gyomorfekély...de véreset hányt és nagyon sokat fogyott. Itthon olyan kis husika volt. Most meg nem marad meg benne szinte semmi.
Köszike!
Most nem azt írtad, hogy kerékpározni fogsz? Esetleg a csomagtartón ültél a bicajon....mondjuk arra is lehet mondani, hogy bicikliztem. :)
jajjj szegény Enissa...:-(((
Nem vagy most könnyű helyzetben...:-(((
Sok erőt kitartást kívánok Neked ....és szorítok, hogy minnél hamarabb forduljanak jóra a dolgok.....
jajjj drágám...nagyon sajnálom...nem is tudom , hogy mit mondjak.
Jobbulást nekik....neked meg kitartást.
Megérkeztem :-))))
hatalmasat kocsikáztam a férjemmel :-)))
Pest környékén voltunk :-))))
Kistarcsa, Pécel, Vecsés, Gyál.....és amik útba esnek :-)))))
kicsim, szia, dolgozol éppen?
ha igen, ha nem, szeretném tudni mi van a picikéddel, biztosan rendben van már :)
Sziasztok,
kissé megkésve, de hát mindig akad valami, tegnap vasalás közben tönkrement a vasalóm, nah ma be kellett pótoljam az elmaradottakat, de már a héten, előreláthatóan nem vasalok :)
vacsorán is túl vagyunk :)megkávéztunk, csak még némi holnapi ebéd készítése vár rám, de az már semmi :)
látom ma is nagy volt a csend.
Ugye nem írtam butaságot?
utólag köszönök is. Szia! Picurkámat megint bevitték a kórházba:( eddig semmi javulás :-((
Jó bringázást, gödrökkel vigyázz, mert kaphatsz egy "fincsi" ideg gyulladást, ha belezökkensz!
Tapasztalat íratja velem :(
Legyen szép napod!
Neked is :-))))
Ma egészséges napom lesz :-)))
Ma is bringára pattanok :-))))
A doki is mondta, hogy bringázni bringázhatok nyugodtan, csak a hajolgatással , és az emelgetéssel vigyázzak.