Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Hát:) Akkor nincs olyan nagy baj) Ha erre ráértek:)))))))))
szia !♥
talán az időjárás az oka?
majd éjjel--ráérünk!..))))
Lehet hogy pont az a baj?
De én már oly régen várom a változást, és ....... semmi...((
ráérünk télen.akkor már nem kell kertezni.DDD
Én tegnap voltam így.........
Nálunk is kellene, de nincs elég erőm....
Sziasztok!
biztos fáradt vagy.
én nem nagyon tudok aludni,éjjel max ha 3 órát aludtam.
pakoltam a szekrényt ma,jól elfáradtam.
mennyi kacat van benne de most nem dobok ki semmit,nincs hozzá erőm, majd télen.
Sziasztok! Lányok ma szinte egész nap aludtam, nem tudom mi ez, de még most is fáradt vagyok....
Tulajdonképpen egymást kéne melegítsétek, meg is mondhatod neki, hogy ezt mondtam...........
Ô titeket:)
Nekem is nagyon kéne már egy sziamiau, de még várat magára......
nálunk ma esett, inkább nedvesség van..
de ez még rosszabb mint a száraz hideg..
ideengedem egy kicsit Aput, s én bebújok az ágyba, felváltva melegítsük a macskát..vagy ő minket?...))
Ajajj:( Akkor bizony hideg van:( Most amúgy is nagyon korán jött a hideg, meg a hó, reggelenként iszonyatosan hideg van:(
nálunk is vannak olyan tömbházak, ahol közös kazán van, de az olyan helyeken mindig többett fizetnek.. mint mi az egyéniek..
távfűtés már nincs vagy 5-6 éve a városban..
Nálunk mi fűtünk magunknak:-) A nagyobbik szobában megy a konvektor, de a kisebbikben és az étkezőben hősugárzó megy.
Hát a ház tetején van a kazán. INkább helyi fûtés ez, nem az a távfûtés amirôl annyit írnak!
akkor jó!..)) ne is légy beteg!
én is szoktam teázgatni!..))
most meginnék valami finomat, mert meguntam azt ami nekünk van..:)))
Nálunk már fûtenek. De a tea azért kell:)
átlagosan 17, 5 --18 fok van a lakásban, ha kinézek az ablakon még senkinél nem látom , hogy füstölne a kazán, pedihg rálátok soegy néhány tömbházra.....((((
ha valamit teszek -veszek..nem fázom..
na de hát nem lehet örökké dolgozni..ma vasárnap...))
Forró tea:) Nekem itt illatozik mellettem:) Ez most kamilla:) Imádom. Délután citromolajat párologtattam, megszûnt a náthám:) Tudtam, hogy van ilyen hatása, de mindig rácsodálkozok az igazságra:DDDDDDDD
:DDDDDDDDDDD
Jobb a kedved már?
Itt is elég ramaty idő van. Duruzsol mellettem a hősugárzó, így legalább nem fázunk.
ma csendes nap volt eddig , pihizünk, a lányok elmentek , én most értem ide..
fázom, kinnt hideg és esős, bennt is hideg, látszik a lehelet..egyszer egyszer..
Szia Kata! Csak elértelek:-)
sziasztok , szép délutánt nektek!
Már nem:( Pedig még melegített is:)
További ajánlott fórumok: