Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
De már el is tűnt a drága????
Akkor már ketten vagyunk:DDDDD
Szia Csibikém!! de rég láttalak...
Puszi Neked is:) Most hogy belegondolok, rég láttalak.
hallgatok ám én is szépeket:)
Bocsi, csak leragadtam a tv-nél:)
Nagyon szép szombat estét kívánok !
Itt vagyok nem vesztem el, csak egyéb elfoglaltságaim voltak !
Visszaolvaslak Benneteket.
nem ismertem...
de egy másik számot, amit már régebb küldtél nekem , egyre többször hallom a helyu rádióban..most kapásból nem tom megmondani..
de ha hallom felismerem..
mindjárt megnézem..most Dalidát kerestem meg, mert a tegnap láttam egy nagyon szép és megható filmet az életéről...
akkor jó:) Ezt ismered?
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/62zOkgkPkeg&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/62zOkgkPkeg&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
most már jól hallgatom a szebbnél szebb számokat, s ábrándozom mint vak kutya a holdvilágban, a realitásokból mára már elegem volt...
játszom a cicával..
a lányok nincsenek itthon, apu a tv-vel szórakozik..vagy a cicával..:))
Tudom:)))))))))))))
Tényleg hogy vagy?
Itt csak az esô esik, meg ma egyedül vagyok, de legalább jól kialudtam magam:) És mézes puszedlit eszem:DDDDDDD
jól tudom én, csak vicceltem...!!!!!..))))
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Nem erre gondoltam!
újság hogyne volna: napilap, heti lap, képesújság!...)))
Újság az nincs, csak punnyadás volt ma:) De jó volt:) Rám fért már:)
Azt csakis a sütôben szabad, meg a szilvát is:DDDDDDDDDDDD
nyomd át a kruplinyomón.bent marad a héjja..
Te hol láttál képeket?és én miért nem látom, amit ti láttok?DDD
sziasztok!
Jó a menü!
nálunk BMV leves,meg túrógombóc volt.
gulyásleves és túrós tészta volt a mai menü:-)
Arra nem is gondoltam még,egyszer turmixal készítettem sárgabarack lekvárt, az egészet kilehetett dobni ami így készült, mert olyan tüskék lettek a hélyából, ehetetlen lett. Még szerencse nem at egész készült így. Már csak amikor kezdtem unni. :DDDD
Nektek is Hugicám!!! Mi finomat főztél??? összefutott a nyál a számba, mikor megláttam a képet...
Én is téged KAta! Mi újság?
sziasztok !
szép estét mindenkinek!
Szia Neked is! De rég láttalak!
Ezt én gyümölcscentrifugával szoktam.
Miért Te hányszor passzírozod????
További ajánlott fórumok: