Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Szia :-)
Örülök , hogy egy kicsit jobban vagy.
Szia!
Boszika szolgáltatót vált, és nem megy zökkenőmentesen, remélem jön nemsokára.
Szép napot !
Ma talán már jobban vagyok egy kicsit, lázam már nem volt, de a fekvés megmaradt, azért fel-fel kelek egy kicsit, mert holnap dolgom van amit mindenképpen el kell intézzek, és el kell mennem itthonról.
Ma már ettem egy kis héjában főtt krumplit is, meg néhány szem szőlőt.
szia!
vigyázz mert kihül a ház!....)))
sziasztok !
szép napot mindenkinek..s egy kis napsütést!
láttatok mostanában napot?
mert nálunk kisebb szünetekkel feszt esik!...:((
BOCSIKA :-)))
Ugorj vissza gyorsan :-)))))
Szép jóreggelt kívánok Mindenkinek:)
Érdeklődni szeretnék, (mivel mostanában nem "találkozom vele") hogy Katinkaboszi jól van-e???
A választ előre is köszönöm :)
Szép jó reggelt kívánok mindenkinek!
Kinézek az ablakon, és alig látok valamit, akkora köd van.
Nem szeretem a ködöt,ilyenkor nagyon fájnak az ízületeim.
Jó reggelt...:-)))
Egy szép napot kívánok mindenkinek..:-)))
Az esti óráktól illetve a keddre virradó éjszakán jobbára borult égboltra számíthatunk. Dél felől a nyugati tájainkon helyenként, másutt többfelé készülhetünk esőre, záporokra. A Tiszántúlon és északkeleten 10 mm-t elérő csapadékmennyiség is hullhat. A gyenge légmozgásban a hőmérsékletek +1 és +5 °C közé süllyednek, az Alpokalján gyenge talaj menti fagy sem kizárt.
Napközben sem várható számottevő javulás, a Dunántúl nyugati tájain száraz időre és néhány órás napsütésre van kilátás, ugyanakkor másutt erősen felhős vagy borult lesz az égbolt. Északon és északkeleten szórványosan számíthatunk esőre. A legmelegebb órákban 6 és 12 °C közötti értékeket mérhetünk. A délnyugati szél gyenge marad, a Tiszántúlon kissé megélénkülhet.
Jó reggelt mindenkinek! Köszönöm a kávét, virágot!
Gyógyulást a betegeknek!
Szép, jó reggelt, drága Hölgyeim!
Az Ericák hetének második napjára ébredtünk. A lógyilkosom az ágyatok mellett gőzölög, tegye mosolygóssá a mai napotokat! :)))
sziasztok Mindenki :))
szép jó éjszakát, kellemes pihenést és még szebb napot kívánok a csevis társaságnak :)
Kedden este igyekszem jönni, addig is puszi :)
Holnapra remélem jobban leszel.
egyébként mindjárt holnap van.DDD
Jó éjt hallom ahogy horkoltok.