Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Szia Tíllykém !
Holnap várunk !
Szia, Neked is legyen jó, és szép estéd !
Remélem a vírusaim nem felétek ugráltak el !:-))))
Szia Nagymama !
Ezek az idegenek, mindenütt ott tudnak lenni, és hihetetlenül el tudnak dugni dolgokat !:-DDDDDDD
Szép estét ...most csak beköszönök , majd holnap igyekszem többet lenni.
Pusz mindenkinek :-)
:-DDDDDDDDD
csak nehogy Ők is Hoxa függők legyenek...:-)))))
Sziasztok...:-))
Szép estét...:-)))
Szia !
Végre !
Ezek is ritka pillanatok, amikor a gyerekek mással foglalkoznak, és nem számítógépeznek, gondolom, egymást is szokták sürgetni.
Szia!
Azóta is keresem, keresem, keresem......:-DDDDDDDD
Itt jártak az UFÓ-k, és eltüntették :-)))
Szia!
Köszönjük a hírt Annáról, mi is reménykedünk !!
szia! szép estét neked!
hátha valahol megvan!..:))
Sziasztok !
Nem igaz !
Írtam délután néhány sort, most meg nem találom sehol.
Már ilyen buta lennék, hogy nem mentettem el ?????
:-((((((((((((
sziasztok!
kellemes délutánt kívánok nektek!
Sziasztok mindenkinek!
Tegnap felhívtam dálután Annát telefonon.
Kicsit gyenge, de biztosan használni fog az infúzió és a kezelések :-) Bízzunk benne!
jó reggelt mindenkinek!
akkora köd van, hogy alig látni 100 méterre...DDD szar napom lessz akkor??.DD
nem is kezdődik jól...mennem kell boltba, meg ilyen drága helyekre mint, benzinkút..
Szép jó reggelt Mindenkinek...:-)))
Ma ilyen elalvós nap van....:-((
én is fél7-kor ébredtem és akkor keltettem a páromat is akinek már a munkahelyén kellett volna lenni....
Szép, jó reggelt, már ébren lévő, és még alvó drága Hölgyeim!
Az Ericák hetének harmadik napján is rendelkezésetekre bocsátom a lógyilkosomat. Kicsit elaludtam, persze, csak magamhoz képest. :)))
Szerdán északkeleten erősen felhős, másutt változóan felhős lesz a reggel. Északkeleten helyenként jelentéktelen eső előfordulhat. Helyenként pára illetve ködfoltok képződhetnek. Gyenge lesz a légmozgás. A minimum 0 és 5°C között várható, de néhány helyen gyenge fagy is lehetséges.
Napközben eleinte sokfelé várható napsütés, majd később egyre gyakrabban növekszik meg erősebben a felhőzet. Elsősorban az északi tájakon fordulhat elő helyenként gyenge eső, szitálás. A Dunántúlon mérsékelt, időnként élénk, másutt gyenge lesz a déli szél. A legmagasabb hőmérséklet 8 és 15°C között alakul.
Csütörtök reggel többnyire erősen felhős, borult égboltra tekinthetünk fel. Keleten, északkeleten szórványosan várható gyenge eső, eső. Hajnalban 5 és 10°C közötti hőmérsékletet mérhetünk. Mérsékelt, időnként élénk légmozgásra számíthatunk. Napközben átmenetileg csökken majd a felhőzet, pár órás napsütés is valószínű, azonban késő délutántól nyugat felől ismét növekedni kezd a felhőzet.