Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
hát az biztos, sok mindent nem számolnak el, vagy túlszámolnak sokszor, figyelmetlenek :(
de legalább tud még egy keveset dolgozni, szerencsére :)
36 év, meg nem tudom mennyi hónapot igazoltak le..aztán munkanélküli, meg a többi szarság..
kapott végkielégitést,nem is tudom mi van benne,mert annó kapott plusz pénzeket.ma már nem adnak..
ó tudom, a családban is van hasonló, diplomához kellene nyelvvizsga, de nincs miből :(
sokan járnak hasonló cipőben :(
bocsi a helytelen írásért, de fölhúztam magam rendesen.
holnap is hosszú napom lessz(12óra)igy próbálok pihenni...
jó éjszakát,szép álmokat nektek
várj csak, akkor betöltötte a 35 éves munkaviszonyt, mikor eljött?
akkor pedig jár Neki! nézzetek utána feltétlenül!
3 éve rokantnyugdijjas...aakkor honét kapna?
a rehabilitációs cégnél meg 1,2 éve dolgozik.
most kéne visszamenni felülvizsgálatra de még nem kapott behivót,
én már mondom egy ideje...
én nem szeretek politizálni,utálom az összes pártot, mindegyik egyformán...
csak a maga hasznát lesi meg teszi zsebre mind...
nézétek meg a tél sokmindet megválaszt.
az emberek el vannak keseredve és már nincs tartalék, nincs lassan ház semmi sincs csak az elkeseredés meg a düh....
ha valakinek éhezik a családja azt az embert nem lehet megnyugtatni hogy majd jó lessz 5-10 év mulva...
és legalább valahonnan megkapja a 40 éves jubileumi pénzt?
vagy ennek már annyi?
4 havi bér lenne, az meg nem kevés
huh, de fiatal vagy még :DDD
ez részben szerencse, de most úgy látom nem nagyon :(
én mindig reménykedem, hogy jobb is lesz ez még :)
tudom, látom a szülőknél,
szörnyűűű, amikor mondják, hogy 2-3-4 gyerek van és egyik sem dolgozik, kilátás meg, áh :(
a párom ács.neki is beleszámolták a szakmunkásképzőt. most 55 éves lessz..
baszus már több is mint 40 év....
a nyugdijhoz fiatalok vagyunk.a munkához(ha lenne) öregek.a párom dolgozik 7 órába szerencsére de ez rehabilitációs munka nem fizet sokat..de a semmitől jobb. ketten még csak megélük belőle de akiek családja van azt nem tudom hogy varázsol mindenapra valót.
zavarodna meg aki tönkreteszi az embereket.
Mikor mehetsz nyugdijba?
Itt se jobb a helyzet.:((
én még ott tartok hogy nem akarom hinni..36 évem van itt egybe ledolgozva.
a párom átélte a vasuton dolgozott..most rokantságit kap 27 ezer forintot és van 40 éve...komolyan mondom kinyilik a bicska az ember kezébe.
az a baj hogy itt tényleg semmi esély a munkára.rengeteg ház bvan eladó...szinte minden második...
a szomszédomét árverezni fogják.
egyszerüen nincs miből még enni se...akkor hogy fizesenek csekket, bármit..
Jó lesz úgy is!:))
A munkahely bezárást én is átéltem 2001-ben:(( Először nem hittem, aztán majdnem belehaltam:((
mindenki szorít, több fórumról, biztosan jót teszünk vele :DD
nagyon hiányzik :(
ez rettenetes,
mondhatnám ma éppen kisgyereknek és nyugdíjasnek lenni érdemes, esetleg még diáknak, de már az is olyan sokba kerül, hogy hajaj :(
a multik nem most ilyenek, mindig is ilyenek voltak, csak hát itt már alig emlékszik rájuk valaki, az a korosztály már ki is halt :(
gondolták kihasználják ezt, és tessék :(