Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
szóval a halkérdés :)))
mert ugye van több is, ahogy látom :DDD
a halászlevet eszem csak meg, és azt ami nem halízűűű, mondjuk a sprotni, a , nem is sorolom, mert bár nem szeretem a halat, azért vannak részek, és fajták, amiket boldogan elnyammogok :DD
rádiókérdés :))
eltűnt a fórum, pitty-patty, mentettem a hozzászólásomat és puff, ennyi :((
lehet kicsit politikába hajlott a dolog? :(
Szia Futi!
Tudod, hogy hova járt az ismerősöd gyereke, Mi is gondolkodtunk hasonló megoldásban, de vidéken nem sok lehetőség van. Szívbeteg, küzdősportot meg kell beszélnem a kardiológusával. De minden megoldás, tanács érdekel. Okos gyerek, nagyon is. Tudja, hogy mikor tesz rosszat, de annyira vibrál, hogy nem tudja kontrollálni magát.Sajnos ezt a másik 2 gyereken vezeti le legtöbbször, akaratán kívül. Durván játszik velük.Próbáltam a jutalmazásos módszert, nem jött be nálunk.
nekem egy Barátom ajánlotta azt a rádiót, a Slágert-néhányszor hallgattam , mikor lehetett ..itt a neten.. nagyon tetszett a hétfő esti műsor ..
nagyon sajnálnám ha megszünne!
A 18 kilós halacskáról jutott az eszembe. Nem saját kútfőből, pláne tapasztalatból. Neil Simon egyszerűségében is zseniális szövege a Furcsa párban:
Oscar meditál:
"Én sem vagyok tökéletes. A feleségem megkérdezte tőlem:
- Drágám, mikor vacsorázzunk?
- Nem tudom, nem vagyok éhes.
Húsz perc múlva ráüvöltöttem:
- Most!"
Szia Enissa!
Lehet valami abban amit mondasz, de ő sincs elhanyagolva.
Szívbeteg, és nagyon sokat hordtam , hordom egyedül orvoshoz.
Bizonyos értelemben többet van vele foglalkozva, mint a többivel. De köszönöm a tanácsodat!
Mindenre szükségem van!
pusz Neked!
nem értem én ezt ...a müsor jó volt élvezetes és mégis megszünik...miért? valaki többet ajánlott fel, vagy hogy van ez?
mán megint miért kell tiltakozni?
ha a rádiók miatt, helyettem is menj ki :DD
nem szereted????
az enyémet bittztos hogy szeretnéd olyan finomra szoktam késziteni, sokféle halból...és attól igazi az ize.
nyissad az ablakot, és küldöm. DDD
a kecsegét szeretem nagyon csak abból nem fogunk sokat.
helloka :DD
jöttem, bár nagyon szomorúan :(
ha igaz, a két kedvenc rádiómat november végétől nem hallhatom :((
voltam a fórumon és megnéztem kinek mi a véleménye, most indult.
köszönöm kedveseim a sok szép ajándékot MIndenkinek, imádlak Benneteket :DDD
én nem is ettem igazi halászlevet!....:(((
de pisztrángot azt ettemm sok évvel ezelőtt!
Szia Tünde!
a jó halászlevet én is szeretem. Te hogyan készited tésztával, vagy hogy??
nem ...DDD van hogy én is megyek vele, és ketten áztatjuk.DD
sok halat szokott fogni de nem hozza mindet haza..visszaengedi. sporthorgász a lelkem.DDD
Az igen. Szép teljesítmény. Hol fogta, csak nem a szatyorban a piacról hazafelé :DDD
ÁÁÁÁ nincs olyan ember aki a halat megetetné velem. Pont a hétvégén mondta egy vendéglős, hogy vendége vagyok egy pisztrángra.....de köszöntem nem. Tényleg nagyon guszta volt, és többféleképpen készítettek voltak, nem is volt nagyon hal szaga de akkor sem.
már kész van, elkészitem mindig konyhakészre, és ugy rakom a fagyasztóba. most meg hogy hazajöttem befüszereztem, és hagytam álni.
a párom összevissza eszik, nem nézi hogy vacsoraidő vagy valami... mikor hogy van étvágya.
beront hogy:_ akkor eszünk!!! és akkor eszünk, ha van mit. ha meg nincs, hát eszik egyebet.DDDD
ezt biztos szeretnéd, saját fogású, harcsa filé.DDD
na nem a filét fogta, hanem egy 18 kilós harcsát.DDD
az jó ha rohangál...az én öcsém már nem megy sehova.
mi megyünk majd hozzá...meghalt már 15 éve.de még a mai napig hiányzik.