Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
bocs... a halat befüszereztem, és most sütöttem ki.
hangyányi a javulás csak, de legalább már kifelé megyek belőle.
a viccek jót tettek nekem.
ma már mintha nem zsibbadnék annyira, remélem jól leszek. a hétvégén majd még rápihenek és jobb lesz.
tegnap a híradóba benne volt a leépítés..meg a rádióba újságba mindenütt.sajnos nem volt váratlan... majd csak lessz valahogy.
Sziasztok, szép napot mindenkinek!
Jobbulást kívánok az öcsédnek. sajnos a férfiak nagyon makacsak, nem akarják elhinni hogy betegek is lehetnek.
És még kettő, egy csapásra:
Két angol lord az ötórai teáját fogyasztja. Egyszer csak belép a komornyik, és közli:
- Uraim, a Temze kilépett medréből.
- Köszönöm, elmehet - mondja a ház ura.
Nyugodtan folytatják a teázást. Fél óra múlva a komornyik újra bejön:
- Uraim, a Temze elárasztotta a város alacsonyan fekvő részeit.
- Rendben van, elmehet - mondja a ház ura nyugodtan.
Újabb fél óra múlva a komornyik bejön, kitárja az ajtót és azt mondja:
- Uraim, a Temze.
Két nyugdíjas beszélget a szociális otthon reggelizőjében:
- Úgy érzem magam, mint legénykoromban...
- Nocsak, hogyhogy?
- Már akkor is utáltam a tejet!
Akkor még egy:
Az angol királynő látogatást tesz a flotta legnagyobb hajóján. A tengerészek felsorakoznak. A látogatók éppen a hajóhídon mennek át, amikor feltámad a szél, és meglebbenti a királynő szoknyáját, amely alatt nyitott fenekű bugyogó van. A híd alatt álló sorban az egyik matróz felvihog. A protokollfőnök észreveszi és utasítja a kapitányt, hogy szigorúan büntesse meg a fegyelmezetlen tengerészt.
Egy hét múlva a kapitány jelent:
- A rendbontó 3 napos elzárást kapott!
- És mi tartott ilyen sokáig?
- A teljes szabályzatot át kellett néznem, hogy találjak egy idevágó paragrafust!
- És melyik volt az?
- Ha a matróz a hajón rést lát és azt nem tömi be, háromnapos elzárással büntethető.
Egy kis mosolytalan mosoly:
Két barát találkozik az utcán.
- Te miért vagy ilyen levert? - kérdi egyikük.
- Tudod, épp az imént olvastam egy könyvet és nagyon szomorú volt a vége - válaszolja a másik.
- Igen? És mi volt az a könyv?
- A takarékbetétkönyvem.
Van még:
Négy székely ül egy asztalnál. Az asztalon egy flaska. Az első megfogja, húz belőle egy nagyot, lerakja az üveget. A második szintén megfogja, húz egy nagyot, lerakja. A harmadik szintén. A negyedik is meghúzza, majd miután lerakja, megszólal:
- Ez petróleum!
Az első végigméri és megszólal:
- Az.
Ha már elkezdtem, folytatom is:
Egy kis faluban megszólít egy turista egy idős nénit:
- Tessék mondani, van ezen a településen valami éjszakai élet?
- Van, de most éppen felutazott Pestre.
Mosolyfakasztó, ebéd utánra:
A fodrász kérdezi a vendégtől:
- Hölgyem, szeretné, ha megmaradna a hosszú haja?
- Igen, kérem.
- Jó, akkor becsomagolom.
szép napot nektek!
vagyis szép délutánt, mert nálunk már dél elmúlt!
Ha esetleg mobil neten gondolkodnál...sürgősen felejtsd is el, mert ha még nem kaptál idegrohamot, akkor attól fogsz.
Az nem működik akkor sem ha süt a Nap, akkor sem ha fúj a szél, akkor sem ha esik az eső, akkor sem ha esik a hó...szóval az első légköri mozgásra vége. Maradj csak a földalattinál! Amíg azom volt, minden rendben volt. Volt net, tv, telefon...
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Reménytelen a pasi, akár az apja:) Annak is mondhatok bármit. Tegnap délután is ott voltam nála. Itthon kimostam mindenét, mondtam bepakolom a szekrényébe , de neki nem kell a segítség. Elkezdtem mosogatni az sem volt jó, mert akkor nincs mit csinálnia és unatkozni fog. Persze amit átvittem kaját még azt sem tudta megenni, mert amíg beengedett a lakásba addig úgy kifáradt, hogy nem tudott enni a fájdalomtól.
Az a szerencse, hogy közel lakik hozzánk.
Mindenkinek legyen olyan napja amilyet szeretne! A betegek gyógyuljanak fel gyorsan.
Anuszikáról tud valaki valamit?