Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Szia Boszika....:-)))
Köszönöm kérdésed, család jól van , unoka fejlődik.....bolt is elég jól megy most, tudod szezon váltás van, ilyenkor kell a meleg ruha......
No meg aztán mindenkinek eszébe jut hogy tavasszal olyan gyorsan vágta be a szekrénybe a télikabátját ahogyan csak tudta, és az elromlott cipzárját még ne javíttatta meg....
Ilyen kor SOS Ildikó...:-))))
nemtudom.
régebben volt hogy egész hajnalig olvastam.minden érdekelt.
az apró betüs könyveket se szeretem már..
meg van hogy nincs kedvem olvasni, csak bámulok ki a fejemből...néha meg ha rám jön az olvashatnék napokig nem ülök a gép elé, csak annyira, hogy elolvasom a leveleimet.
hát ez nagyon jó volt!
csak azért nem röhögök hangosan, me' megkérdik : mi van veled?
Neked is kedves :)
mi újság, kisunoka? család többi tagja? bolt?
gondolod, csak ez lehet a dolog mögött? :)
én még a fiam meséskönyveit is elolvastam annó, meg a Harry Pottert is, kivéve az utolsót :(
majdnem szegény férjem kapott ismét infarktust, olyan hangosan vihogtam föl :DDDD
nagyon édi :DDD
Egy negyvenes nő szívrohamot kap, és miközben a
műtőasztalon fekszik, halálközeli élménye támad. Istent látja, és
megkérdezi tőle,hogy tényleg meg fog-e halni?
Isten megnyugtatja, hogy nem, még 30-40 évig fog élni.A nő felépül, és úgy dönt, ha már úgyis kórházban van, zsírleszívást végeztet a combján és a hasán.
2 hét múlva felépülve bankkölcsönt kér, hogy esztétikai
beavatkozásokat végeztessen magán.
Felvarratja a melleit, kis szilikont is nyomat beléjük, megigazíttatja
az orrát, kissé megnagyobbíttatja a fenekét, feltölteti szilikonnal az ajkát, eltünteti a ráncait és szarkalábait. Visszérkezelést és
narancsbőrkezelést is kap a 20 masszázs mellett. Összevarratja a
gyomrát, hogy kevesebbet egyen, kiveszik két bordáját, és mindenféle más fiatalító trükkhöz folyamodik. Úgy gondolja, ha még 30-40 évig fog élni, hát nézzen ki ragyogóan.
Amikor az utolsó műtét után távozik a kórházból és átmegy az úton,
puff!, elüti egy mentőautó. Ismét Isten színe elé kerül, és
felháborodva kérdezi tőle:
- Nem úgy volt, hogy még 30-40 évig fogok élni?
Mire Isten:
- Basszus... nem ismertelek meg!
én nem tudom mi van velem mostanában, annyira könyvmoly voltam világ életemben, de valahogy az utóbbi időben nincs türelmem hosszú könyveket olvasni :(
ez minek a jele lehet? :(((
szabályosan néha még egy rövid kis novella, vagy cikk is idegesít és leteszem inkább, van úgy, hogy hetekig gyűlik az olvasni való NL, és hasonlók, míg végre nekilátok :(
pedig jó dolog a 2 gép :-ĐĐĐĐĐ
tapasztalatból mondom :-))
a munkahelyen nekem is van gép de onét nem tudok benézni hozzátok....kicsit bonyolult lenne.
a laptopon már gondolkodtunk, de inkább nem...elég nekünk ez az egy gép. szeretek olvasni,(mármint könyveket)...is.
Futikám, sok-sok gratula :))
nem szereti az enyém a gépet, bent a mhelyén van sajátja, nekem ott nincs, így mindenki ki tudja használni, ki itt, ki ott :))
most rendelt könyvet és keresett a fájós térdére gyógyszert, amit beszedhet a vérhígító mellé :(
amúgy egy nagy gép helyett venni kellene két kis laptopot, használtan, az enyém is az, nagyon jól bírja és nincs nálatok több gond :DD
lehet jönni kuncogni hozzánk :DDD
benne volt ez is :))
az elejét még így sem olvastam :(
nekünk is egy gépünk van, és osztozunk rajta.
akkor vagyok mérges, mikor kitur azzal hogy, csak megnézek valamit, aztán itt ragad....ultizni, vagy egyébre,,,
egyelőre a gépet kívánta jobban :DDD
de közben megfőztem a holnapi ebédet
és kibeszéltem magam az anyukámmal :))
minden jó valamire :DDD
:-ĐĐĐĐ
köszi :-)))
Te is fiatal vagy ám , nagyon :-))))
nah a kedvesem kiokoskodott a géptől, gépen, gépből, valahogy ezek közül az egyik :DDD
most azután vagyok, remélem már nem kíváncsi sok mindenre :DDDD
ha apa kivánt, akkor meg van bocsátva a távolmaradás...DDD
a páromnak is mindig kellek, nem is tudom hogy birja ki amikor nem vagyok ithon.
hát nem éppen eltévedt a boszi,
hallom ám, hogy kibeszéltek :DDD
közbejött neki valami, és el kellett távozni a géptől (apjuk ugyi ) :DDDD
de vagyok azért :))
pusssz ismét :)
megnéztelek, bejelöltelek. hogy Te milyen szemtelenül fiatal, és csini vagy!!!!és a macikád.... igy nem is lehet félni az ágyba.
nagyon szépek vagytok igy eggyütt, sok boldogságot kivánok.
valaki eltéritette a söprüjét.DDD
most nézem a cipő, meg csizma trendet, hát minden csak körbe forog, nekem már volt ilyen csizmám, cipőm, csak akkor vagy 20 évvel fiatalabb voltam. ha nem többel..DDD
általában én is komoly vagyok....vagy mégsem ??? :-ĐĐĐĐ
te is hiányoztál .
he-he...komoly vagyok én, a való életbe.DDd
de kell egy kis kikapcsolódás néha..
már hiányoztatok..