Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
neked is pusz....
anuskát nem tudtam elérni, hivtam nem vette föl...
mit tudtok róla, jól van?
a hétvégén unokáztunk segitetünk a lányomnak.
a héten meg fáj a nyakcsigolyám, súgárzik a karomba nagyon fáj. nyaki gerincsérvem van.
sajnálom hogy igy próbára tesz benneteket a gyerek. az ismerősünknek volt hipraktiv a gyereke, ő speciális iskolába járt , teljes értékű ember lett belőle.
kicsit másképp kell foglalkozni a gyerekkel, több figyelmet igényel. jutalmazás, és büntetés. ez a két fontos dolog amit megért a gyerek, beszélni kár, ugyse figyel oda. sok cikk van itt a neten is onnan is merithetsz ötleteket.
Sziaaa :-))))
Rég láttalak ......
Sziasztok, szép estét mindenkinek!
olvasom hogy leveleztek, olyan szépek ilyenkor a színek. mi nem szedjük minden nap, csak hetente egyszer, és akkor a kert végére hordjuk, hogy ott komposztálódjon.
Szia Depis ! :-)
Én is nagyon remélem , hogy a többiek sok jó tanáccsal el tudnak látni.
Nekem még nincs gyerekem .
kukuuuucskaaaa :-))))
Szia Enissaaaa :-))))
Szia Depis!
Én valami küzdősportra hordanám. Egyik ami mellette szól lefárad, a másik fegyelemre tanítja. Pl. van a karaténak olyan formája, hogy nem ütik meg a gyerekek egymást csak az ütést, rugást imitálják. Nagyon nagy figyelem kell hozzá, hogy a kellő pillanatban megtudjon állni.
A focit is majdnem minden gyerek szereti az szintén az előbb leírtakra tanítja. A lovagolás szép nagyon, de szerintem egy hiperaktív gyereket nem köt le annyira, az inkább a mosgáskoordinációját fejleszti.
Szia!
Jár óvodába, de nagyon sok probléma van vele. nem tudják lekötni az óvónők, nem csinálja a foglalkozásokat, csak nagyon nehezen és sokára lehet rávenni. Dühkitörései vannak, ok nélkül verekszik, ordít. Középső csoportos. A gyerekorvosunk szerint csak következetesebbnek kellene lennem, minek vállaltam egyszerre 3 kisgyereket, ha nem tudom nevelni őket. Már sokszor kába vagyok a nyugtatóktól.
Nagy szükségem volna segítségre más szölőktől.
Szia !
Azt hiszem nagyon nehéz helyzetben vagy, hiszen három gyermekkel egyébként sem könnyű.
Tanácsot adni sem könnyű, a környezetemben nincs ilyen gyerek, aki hiperaktív lenne.
Mit mond a pszichológus, később ez csökkenni fog esetleg, vagy nem lehet tudni ?
Óvodába hordhatod ?
Jönnek nemsokára a többiek, és ők hátha többet tudnak segíteni.
Nálunk meg tegnap volt rántott karfiol.
Ma kelkáposzta főzelék volt, egy kis pörkölttel, de annak is inkább csak a szaftja fogyott.
Sziasztok!
Nagy gonddal küzdő anyuka vagyok. Van 3 kisgyerekem, 6 éves lány , 4 éves és 2 éves fiúk. középső fiam hiperaktív. Már sokszor az őrületbe kerget, kérlek adjatok tanácsot! Lovagolni hordom, bár most a hideg miatt nemsokáig lesz. Pszichológushoz járok vele, de kevés!
Van valakinek gyakorlata ebben a témában?
Mindenkinek köszönöm!
Szia!
Ma már jól, tegnap ki voltam nagyon.
Elküldtem, ehhez jó a vörös borocska ???????
Jó étvágyat !
A Te gerinced, használt a torna ???
Szép az biztos !
Csak ne lenne ilyen sok ! :-)))))))))))))
Érdekes a mai jó idő hozta le őket a fáról, eddig csak mérsékeltebben hullott.
Nálunk, ha zsákolva van, egy héten egyszer elviszik a falevelet, összevágott ágakat, mert nem lehet elégetni.
Én is elhatároztam, majd akkor megyek megint összetakarítani, amikor kezd már sötétedni, addig meg had hulljon.
Ablakot nyitom :-))))
Köszike :-))
Hogy vagy ???
Most készítettem egy kis melegszendvicset, vaj, pizzakrém, szalámi, kolbász, rá paradicsom, hagyma, és sok sajt.
Nagyon fincsi lett, a tea is megfőtt hozzá, finom csipkebogyó, sok citrommal.
Akinek küldhetek, nyisson ablakot, mert csak melegen finom !
Most olvasom vissza magam, nem logikus amit leírtam a levelek %-ról.
Reggel még a fán levő levelek 30%-a potyogott le délig, és most hullik, még az 50 %. Estére még kb.20 % marad.
Na jó, de biztosan csak engem zavar, hogy elég értelmetlen, még így is amit leírtam.