Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
értem,
nekem is egyetlen megemelés és késsssz :((
hülyeség hogy a stressz meg efféle...
az egész gerincem sz@r. 4 sérvem van....
sokat dolgoztam, meg dolgozok még mindig.
mostanában mindent az idegekre és a stresszre fognak, mert bár ez így igaz, minden betegségnek az alapja, ha nincs minden rendben, már családi háttér, munkahely, stb.
Nálad mondjuk éppen van miért idegeskedni, amitől lehet bármi problémád.
adminisztrátor vagyok.
a mamám!!!a nagymamám!DDDD
akkor hozzád megyek!
a dilidokihoz megyek azt hiszi a háziorvosom ő többet fog mondani mint a reumatológus..
jöhet akkor a bor,
anyukád csak tudja :))
én azért engedelmetekkel maradok a meleg mézes tejnél. :))
én nem voltam pezsgőzni egyébként :(
én is korán kelek, én is szakrendelésre megyek,
csak éppen dolgozni
hol pezsgőztetek?DDD most igyak 1 deci bort,vagy vegyek be gyógyszert?
a mamám azt mondta lefekvés előtt bort igyak.
pedig a mamám csak tudja, 99éves.DD
Hát abból az lett, hogy volt két db. csokis bolti keksz, és néhány ropi. Felhívtak, hogy nehogy süssek, mert ők készültek.
Azért vittem egy bort és egy virágot, meg kindertojást a gyerekeknek.
Nem iszom szeszt, ezért kaptam csapvizet (más nem volt - pedig tudták, hogy autóval megyek, mert beszéltünk róla, hogy hol lakom).
Aztán a baráti társaságból az lett, hogy mindenki lemondta, csak én maradtam. Hármasban voltunk. Néhány mondat után rájöttem, hogy miért...Igen valami hiperszuperfantasztikus árura kellene rábeszélnem az ismerőseimet...
Szóval jól át lettem verve, ráadásul attól a kevés ember egyike által, akiről nem is feltételeztem, hogy képes ezzel foglalkozni.
Szia!
nem sokáig leszek,reggel korán kell kelnem, megyek szakrendelésre. nem javulok.
Sziasztok!
de jó! még itt vagytok?
fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
nagyon le voltam maradva a kis édesek küldésével, de most befejeztem :)))
Jó éjszakát,
örülök, hogy legalább felvidítottalak :DD
homeopátiás szereket én is szeretem, nem szedek mást :) meg teák :)))
:)))))))))))))
Nagyon jó! Bevallom, én sem mindig tudom ezeket a rövidítéseket, de én ilyen homeopátiás szerekre soha nem gondoltam!
Jót nevettem! Köszi!
Úgyis fel van cseszve az agyam! Ez most jól jött! :)
:DDDDDDDDDDDDDDDDDD na erre nem gondoltam. Nem szoktam nézni, így ki is megy a fejemből és most még háttérzajként sem megy a TV.
Olvasgattam a neten. Puszi a felhomályosításért. Képzeld holnap mentem volna a gyógyszertárba a csodabogyókért:DDDD Bár úgy rémlik azokhoz szám is társul.
Jó éjszakát!
BK= barátok közt
JR= jóban roszban
NCIS= NCIS :DDDDD
sziasztok,
szép jó estét, most értünk haza, kipakoltunk, mert közben vásároltunk is.
most nagyon fáradt vagyok, de még maradok kicsit, főleg mert visszaolvasok és küldök én is édeskéket, mert nagyon sokat kaptam, köszönöm :)