Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Halihóóóóó
Szép estét....:-)))
Szia !
Elfáradtál, sokat tüsténkedtél, és milyen szép lettél !
Szia !
:-DDDDDDDDD
Gondoltam Rád levélgyűjtögetés közben !
Megyek vacsizni, sütöttem kalácsot, megvajazom, és jó forró citromos teával betermelem.
Olyan fáradt lettem, pedig nem is csináltam semmi rendkívülit, lehet le is fekszek, mert fázok is.
Majd később még azért visszanézek.
Jéééé, megijedtetek az oltásaimtól ????
Sehol senki, meg a nagy pusztaság ?????
Szia !
Úgy olvastam, hogy elsősorban a tüdőt támadja meg ez az influenza, de gondolom, ha valakinek le van gyengülve a szervezete, pl frissen műtött, akkor nem biztos, hogy használnának vele., de így meg fenn áll a veszélye annak, hogy éppen ezért hamarabb el is kaphatja.
Naaaaa ki tudja, hiszen még nem volt ilyen betegség ellen vakcina, mi vagyunk a másodlagos kísérleti alanyok. :-)))
A kis unokáid, átestek a fertőzésen, nem ????A védettséget megszerezték ? Vissza is lehet kapni esetleg ?????????
El tudom képzelni, milyen rémületet válthatott ki.
Az én legnagyobb unokám is kötelező védő oltástól lett maradandóan beteg, amit egyéves korában kapott.
Szia Csibiusz! Most olvastam, hogy megkaptad disznóság ellen az oltást. Várom a fejleményeket nagyon. Remélem nem lesz semmi gond. A lányom is zon gondolkodott ma, talán beadatja a gyerekeknek is. Náluk is ua. a vita, de ott még nem oltanak , viszont 1000 ember már belehalt. Elgondolkodtató tényleg. Igen vagy ne.
Azt tudom a tüdőműtött öcsémnek az orvosa nem javasolta.
Jó egészséget kívánok! Eniss
Már megint!
Mindenki elszalad, ha bekukkantok?
Sziasztok!
Csak bekukkantottam!
Már megint rohanok a gyerekekért, utána tornára vissza!
Alighogy végzek itthon,máris megyek valahova. rohanás reggel, délután, meg még jó néhányszor naponta
igen , mondjuk így már érthető..
de ma már momdták hogy az egy évnél fiatalabb babáknak ne adják be, most képzelheted hogy most hogy meg lehet az rémülve aki mondjuk a múlt héten beadatta a babájának...
Szia!
Itt vagyok kettő nyolcvanöt éven felüli szerettemmel, úgy gondolom meg kell őket ha tudom védeni, és magam is, nehogy tőlem kapják el a betegséget.
Nem beszélve az unokákról, meg a gyerekeimről.
Nem lehet eligazodni a sok javaslat, ellen javaslat, tájékoztató, magyarázat között.
Én a kullancs elleni oltást is beadattam, meg az emlékeztetőket, mert eddig minden évbe kivétel az idei, nagyon sok kullancsot szedtem ki magamból. /város ide, város oda/
A sima influenza ellen minden évben beoltatjuk magunkat.
Tudod azt tartja a közmondás, nem zörög a haraszt...senki nem biztos semmiben, hogy most kell, vagy nem.
szia
Elég bátor vagy hogy beadattad.. )..mi kihagyjuk , hiába kampányolnak hogy mindenki adassa be magának...
Szerintem fel van fújva az egész , na meg el kell adni a sok oltóanygot...