Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Na ugye! Meglett!Mondtam én!
Én is szeretem a mécseseket, meg az olajokat! Főleg így télen! Meg kora tavasszal.
Miért lenne? Kérdezz, úgy egyszerûbb:)
Megvan a mécses:) MIndjárt gyújtom is:)
Úgy van! Keresd csak! Kicsit balra! Most le! Na???
Megvan?
Hát ettem valamit, pontosabban rántott karfiolt:) Fel kell hívnom a barátnôm:) Mindjárt hazaér a gyerekem, vele is beszélgetnék kicsit:)
Citromolajat párologtatnék, de nem találom a mécseseket, de remélem mindjárt meglesz:)
Hűha! ennyire ne várjatok? Van itt valaki?
Hazahoztam a gyerekeket. Olvasgattam más fórumokat is, nagyon örülök, hogy rátok találtam!
Jó ötlet, köszi! Már próbálgatom!
Izgi! És sokat lehet ismerkedni, tanulni, segíteni!
Örülök nektek!Most megyek a gyerekkel! 4 után leszek. Lehet, hogy fél 5 is lesz, de jövök! Sziasztok!
Szia!
Bent a jó meleg szobából jobb nézni a nap sütést !:-)))))
Helló lányok, csak bekukkkkkkk!
Depiském,olvasgassál naplókat, igazán rendhagyóakat lehet találni, és nagyon olvasmányosak, szinte mindenkinek van.
A fejrészben van a sok lehetőség amire rákatt, azt nézed, vannak képeslapok, képek, hirdetések, sütés, főzés. kreativitás, ház, lakás, kert és még nagyon sok téma, de a fórumokat is olvashatod, keress benne, és lehet találsz olyan témát ami érdekel.
Ami, aki megtetszik a kedvenceid közzé teheted.
Zulukám, siess, mert már így tényleg nem érsz oda !!!!
Necsinááádmááá!!!
Itt vagyok, csak közben olvasgatok máshol is. :)
Itt vagy?
Hirtelen nagy lett ismét a csönd.Pont akkor érek rá, amikor a többiek elmennek! Ügyes vagyok!Na! Rám se kíváncsi a kutya se!
Szoktam olvasgatni a vicceket!
Padlót fogok tőlük.
Volt egyszer egy értekezlet a munkahelyemen, és egy borzasztó merev hapsi volt a főnök. Az soha nem nevetett, nem is volt szerintem érzéke a humorhoz.
Sorolja...sorolja a sok tennivalót. Befejezte, és kérdezi, hogy: Hozzászólás, kérdés?
Általában nem nagyon szokott lenni, de most volt.
- Szeretném megkérdezni, hogy megérkezett-e az a parancs .....
ekkor a főnök nekiállt a rengeteg papír közt turkálni, hogy ŐŐŐŐŐ! mit hagyott ki, amit egy beosztottja!!! észrevett????
.....megérkezett-e az a parancs, amiben elrendelik, hogy az április hónap 40 napos legyen??!!!
Mindenki padlót fogott, úgy röhögött, csak a főnök feje lett vörös a pipától! :))))))))