Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Én meg most fogok,mert a kicsi fiam összekente a lekváros kezével:)
Ha bírsz várni délutánig , elviszlek magammal :-))))
anuszika a mesterek,mestere...inkább ne várj csináld meg magadnak. :)
Szívesen :-)))
Bejelöltelek iwiw-en :-)))) , persze , ha nem baj :-)
Mindjárt megnézem őket. Van 2 fehér muskátlim, mert az a legnagyobb unokám szerzeménye az ő kedvence és 3.-4. tele őrzöm és védem. :) Persze van vagy összességéban kb. 30 tő muskátli árválkodik még kint. Meg a többi.
Én most mostam hajat.Itt ülök a gép előtt és várom, hátha valamelyikőtök megcsinálja.
Mész szépülni?
Elviheted az én fejemet is:DDDD
Jó reggelt itt is megfagyott a begónia de az úgyis egynyári.
Már a múlt héten elrendeztem őket.Elvittem az anyósnál a pincébe.
Áááááá:)))
A vérnyomásom már tuti rendben van:))
Köszi Tilly!
Remélem Lesz :-)))))
Megyek ma fodrászhoz :-)))))
Nyitom,de hamar,hamar,mert nagyon hideg van kint!
Neked is köszi!
Viccelsz?Már meg is ittam:)
Köszi:)
Szerintem ma vidd be őket,mert fagyot,és havat mondott.Legalább is a mi Tv-nk:-)))
Nekem kettő van kint még,azoknak szerintem annyi:(
Nyisd az ablakod, csak meg ne fázz! Elindolt a kávé.
Küldtem neked virtuálisan.Fogyaszd egészséggel.
Húúú az nem semmi, nekem meg a virágaim egy része még kint árválkodik. Nálunk úgy gondolom még nincs ennyire hideg.
Jó reggelt!
Valakinek egy plusz adag kávéja esetleg?
Főzni kellene..de jááj,nincs kedvem:(
Legyen mindenkinek szép napja!
Szép jó reggelt mindenkinek.Képzeljétek szegény kutyáknak befagyott a vize a táljukban.Itt a tél.
Szia Futi, hidd el sajnos lehet idegalapon is sérv. A Gerincgyógyászati Központban működik fájdalom kutató ambulancia. Ott alkalmaznak pszichológusokat is. Amikor a gondjai miatt feszült az ember az izmok is feszültek, persze ha nem figyelünk oda akkor nem vesszük észre. Van egy relaxáció a kezdőlapomon, ha azt elkezdem hallgatni akkor veszem észre mennyirre görcsös vagyok, meg amikor észrevétlenül a körmeim a tenyerembe mélyesztem. :( Jobbulást!
Szép jó reggelt mindenkinek :-))))
Jó reggelt !
Itt a tej !
Brrrrrr, milyen szeles csúnya az idő nálunk !
sziasztok...
ma nem dolgozom, csak itthon...ami általában több mint máshol , ráadásul fizut sem kapok érte ... ))
mákos gubát fogok készíteni a gyerekeknek vaniliamártássl......magamnak meg csőben sült karfiolt,
a férjem meg eszik a saját főztjéből.. ))
Szép jó reggelt!
a nap is megvan, világit nagyon, és küldöm felétek.
a házak teteje nagyon deres.
még nem voltam kint,de hideg lehet.
megiszom a kávém és húzok el .
este be kuk, ha lesz valaki.
szép napot mindenkinek.
Szép, jó reggelt, drága Hölgyeim az Árvácskák hetének második napján!
A lógyilkosom máris az ágyatok mellett gőzölög! :)))
no, ha mindenki ágyikóba el, akkor én is rohanok már :DDD
kívánok szép jó éjszakát és kellemes napot :)
További ajánlott fórumok: