Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
az lenne!
Csak időm nincs, vagyis...
az is lenne! eL KELL VINNEM 2-RE A GYEREKET, TART FÉL ÓRÁT, AZTÁN HAZAJÖVÖK , MAJD 4-RE MEG VISSZA AZ OVIBA A LÁNYÉRT.
Ha van még sok energiád, akkor jöhetsz hozzám is pakolni! :D))))
Üdv. az oldalon! :)
Még új vagyok! Nemrég találtam az oldalt, nagyon tetszik!
Igaz, hogy elsősorban a hiperaktív fiam miatt keresgéltem, de jó, hogy itt tudtok csevegni.
Végre úgy néz ki a lakás, mintha rend lenne! Nem tudom, hogy mi történt ma velem! Sikerült 10-re kitakarítani, és még szekrényt is pakoltam!
Sziasztok!
Van valaki aki szeretne beszélgetni?
Van 1 órám, aztán vinnem kell a fiamat a pszichológushoz.
Majd estére talán jövök, mert jelenésem van (már rég ott kellene lennem, de nagyon nincs kedvem... :(
Na majd csak túlélem! :)
Én is elrohanok most, mert máris itthon a férjem és melegítem az ebédet, hogy minél hamarabb indulhassunk :)
puszi, sietünk haza :))
Szia Zulu! Néha még ilyenebbek :D
most elnavigálok keresek valamit, majd jelentkezem. Addig se legyetek jók!
ezt most láttam meg! hi-hi--
így van!
legyen, legyen,
de így legyen! :DDD
szia,
deee, csak a párom délelőtt dolgozik és utána tudunk csak indulni,
azért nem leszek délután kicsit :(((
szia!
itt szépen süt a nap, s nincs annyira hideg mint a tegnap.. főleg most a déli órákban!
a kazánt is bekapcsoltuk, most egész kellemes a légkör benn is...
milyen sokat számít 1-2 fok külömbség!
Neked is :DD
nah ott milyen az idő?
hideg?
Nagy boldogan figyeltem, hogy mennyi mindenki járt már ma it :DDD
köszöntöm a reggeli és a délelőtti csapatot is :))
Álomszuszikám, ha jól emlékszem, bár az én agyam már ugye... :)), de még nem jártál nálunk, köszöntelek szeretettel :DDDD
szia,
régen láttalak erre :))
már régen nem vagyok ott, mosógép, pakolás, stb, stb :) főzök holnapra egy kis franciasalit :))
az ám a nagy munka :DDDDD
jah, reggel itt is kapirgálni kellett a kocsikat :(
még annyira nem volt hideg, és most sincs, tudjátok, ha meleg van, itt megül, ha hideg akkor is, de közben áthussan minden a luk felett, vagyis sokan tudják, a torony teteje egy vonalban van a csárda küszöbével, szóval értitek :DDD
azért a vékonyabb télikabátot veszem fel, ki tudja mi lesz még itt :(((((
Napfényes szép napot,
reggel elfelejtettem mondani, hogy még visszabúvok az ágyimba kicsit, mivel nem dolgozom ma,kihasználom a lehetőséget :))
nah jó, nem most keltem fel :DDD
végigolvastam mindent, a férfiakról szólót is :))
nálunk elég sok nem stimmel :DD
főleg mert anyósom szerette a főztömet és dicsérte is, no meg a nagyitól tanultam, inkább azt mondta a párom, ezt úgy csináld ahogy Mamika :DDD
Sziasztok, szép jó napot !
A nevetés előcsalt engem is, mert hogy nálunk is baromi hideg volt reggel korán, de még most is.
Kinézek az ablakon, téli bundákban, füles sapkában járnak az emberek !
Az ökör szarva nem fagyott le az éjjel ???:-)))))))) úgy fel vannak öltözve mintha -20 fok lenne.