Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
csinálunk náluk egy csevis találkozót!
Nagyon jó volt!
Nagy bulizósok is piszkosul jól érezték magukat!
Ez nekem kissé zavaros, mert ha elköltözik, akkor mgéis ki kell fizessétek, hogy a Tiétek legyen teljesen.
Vagy nem? A fele marad az Övé később is?:(
Csakhogy, Neked nem a sógoroddal kell küzdened, hanem a pároddal élni a közös életet.
Próbáld kizárni a másik férfit, akármit is csinál.
Sok erőt, kitartást Neked.
Nagyon szép dolog a segítség, de vigyázni kell vele, mert aki kapja sokszor már kötelezően el is várja.
Ez főleg akkor gond, ha már van gyerek, gyerekek,mert a családtól veszi el az időt a segítség. Nehéz a középúton maradni.
Igazad van és visszaolvasva, kicsit keményre is sikeredett :-(
A macska rúgja meg, én ilyen hirtelen vagyok.
Szia, szép estét :)
Nehéz tanácsot adni bárkinek is :(
Bár a közmondás szerint, könnyeb tanácsot adni, mint kalácsot :)
Szia!
Én a helyedben nem szólnék bele, hova kivel és mikor megy a sógorod. azért, mert sem az édesanyja, se a felesége, se a testvére nem vagy.
Közös lónak túrós a háta, szokták mondani, s ez így igaz.
akkor berzenkedhetnél,ha csupán a Te saját otthonodba furakodott volna be, de ha jól értelmezem a fele lakás az övé és övé a döntés is, hogyan éli az életét.
* Azt tanácsolnám, beszélj vele egy józan pillanatában, hogy mennyivel jobban nézne ki, ha ápolt lenne. A női nem is más szemmel nézne rá:)
Az italozásról mag próbálja finoman, nem erőszakosan a férjed lebeszélni. Nagyon intim dolog ez, nem igazán lehet ebbe beleszólni másnak. Sokszor olaj a tűzre a jóindulat is. :S
Próbáljátok meg eladni a lakást, vagy fizessétek ki a sógor részét és menjen isten hírével, akkor megszűnik a gond.
Sok sikert !!
Szia :)
Tanácsot nehéz adni, de próbálkozunk :)
Itt aki megfordul, biztosan mond majd valami hasznosat :)
Addig is az enyém :)
Sajnos, ahogy mondod, ha valaki igénytelen, akár nevelés miatt, akár mert maga is az, nem sokat tudsz kezdeni vele, mert nem érzi mit akarsz.
Ha emiatt a párod és közötted gond támad, az nem jó.
Tudom, értem, hogy egy "kissé koszos", finoman fogalmazva, embert kerülgetni, hát nem egy leányálom. Gondolom Te tartod tisztán a lakást, főleg ezért esik nehezedre elnézni.
Próbálj beszélni Y-nal, a párodat hiába akarod ráereszteni :), nem fog hatni.
Itt Te vagy a "vendég", sok beleszólásod nincs a dologba.
Ha nem vehető rá a sógorod, hogy figyeljen oda magára, akkor ne moss rá és semmi egyebet sem.
Azon imádkozz, hogy a háza mielőbb kész legyen :D
Most honnan jöttél ide?:)
Sátorbontás után, milyen a ház?:(
Szia mindenkinek, aki éppen a fórumon van! Szeretnék "tanácsot" kérni, ötletet kapni, hogy mit tennétek a helyemben. Elnézést, kicsit hosszúra sikerült az összefoglalóm: A felállás a következő: párom és én, valamint párom testvére. A fiúk közösen örökölték a szülői lakást. Két éve "léptem be a képbe", amikor odaköltöztem én is. A bátyjának alakulóban van a saját háza, azonban igencsak nehezen halad a munka.
Tökéletesen igaz, hogy "lakva ismerni meg az embert", mert amíg csak együttjártam párommal (legyen Z), ritkábban találkoztam a bátyjával (nevezzük Y-nak), akit viszonylag csendes, amolyan "egyszerű" munkás embernek ismertem meg. Itt kezdődtek a gondok. Kisvárosban élünk, nem sok szórakozási lehetőség van, a társadalmi élet fő színterei a kocsmák, sörözők.
Az elmúlt időszakban megbizonyosodhattam arról, hogy Y igencsak gyakori látogatója bizonyos törzshelyeknek. Sokáig lenyeltem a békát, mondván felnőtt ember, és nem hittem, hogy ennyire elszalad vele a ló. Nem emlékszem, hogy már az elején is szinte napi rendszerességgel kocsmázott volna, a szombat éjszakákat persze ritkán töltötte otthon, hetente egy-két alkalommal, ha délelőttös volt, akkor is megesett, hogy este "elugrott valahova". Eleinte azt gondoltam, hogy valószínűleg nőzni van :), csak nem hivatalos a dolog, de most már ezt se állítanám biztosan. A legdurvább időszak az elmúlt pár hét volt, mialatt a gyárban dolgozók leállás miatt szabadságon voltak. Konkrétan arra mentem haza egyik nap délután kettőkor, hogy Y a szokottnál is csöndesebben jön ki a konyhába, láthatóan koordinációs nehézségekkel küszködve. Hogy finoman fogalmazzam meg, úgy tűnt, nem volt éppen szomjas. Ha csak keveset iszik, akkor inkább "megered a nyelve", de aznap láthatóan nem ez volt a gondja.
Másik nagy problémám, hogy az elmúlt hónapok során tapasztalnom kellett a rendkívül nagy igénytelenségét, olyan hiányosságokat, amelyek a régi, rossz nevelési szokások miatt alakulhattak ki. Alapvető higiéniai elvárásoknak nem tesz eleget, stb. Y negyvenes évei elején jár, Z harminc lesz, én huszonhét éves vagyok. Tehát, még csak az idősebb jogán sem oszthatom ki, de lassan elfogy a türelmem, az empátiám sem határtalan és érzem, hogy ezek az ellentétek lassan Z-vel való kapcsolatomat mérgezik meg. Félek, hogy ha rövid időn belül nem lesz változás, akkor nehéz döntés előtt állok majd. De nem akarok tétlenül ülni, inkább szembenézek a problémákkal. Csak azt nem tudom, mást hogyan vegyek rá arra, hogy tegyen ugyanígy.
Szívesen, az a baj, hogy az idősebb korosztály, sajnos elfelejti, hogy ő is voilt valaha fiatal és nem esett jól nekik sem, ha beleszóltak, mégha olyan jó indulattal is :)
Szorítok, hogy sikerüljön minden :)
A gyerekneveléssel senki nem születik együtt, maga tanulja meg a saját gyereke születése után, a kicsivel együtt :)
hisz az apróságnak az életet, a szülőknek a szülőséget, a nagyszülőknek a nagyszülőséget kell együtt tanulni :)
Köszi, már csak szép estét :)
Esetleg ez nem olyan betegség, hogy aki sokat emelget, annak bizony egy idő után előjön?:(
Szia, köszi, viszont, vagyis már szép estét :)
Jujjjjj :( és még mindig fáj? mozgatni mennyire tudod?:(
Vigyázz magadra, jó egészséget, küldök erőt, energiát a gyógyuláshoz :)
belejöttünk :D
Haligali :)
Neked is :)
Azért nincs, mert Holle anyó idehozta az egészet :)
Hát irgum-burgum :)
ez igen, naggggyon jópofák, köszönjük :)
Szia, szép estét :)
Az bizony kezdődik, de már csak 4 nap van hátra belőle :)
hétvégéig :)))
Sziaaaa :)
Hát képzeld el, tegnap bejelentkezés után írtam, Neked is, hát nem elveszett a virtuális térben?:(
Ppedig küldtem boldog születésnapot a családban az ünnepeltnek :)
Köszi, boy volt, elment, mi pedig dolgozni húztunk, a mínusz 8 fokban :(
Ja és hó esett tegnap este, reggelre kb 5 centi volt az autón :)
Hazajöttél már?:)
Jobbulást!
Szép estét Mindenkinek:)
Sziasztok! :)
köszönöm mindenki véleményét aki írt nekem! :)
mindenkinek szép napot!
:)
SZIA!
Köszönöm a véleményedet! :)
Remélem hogy jól fogom tudni kezelni,és elfogadják azt ahogyan én szeretném csinálni,végül is muszáj lessz nekik! :)
szép napot neked!