Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Szia!
Jól vagytok?
Jobbulást Drágám! Örülök, hogy azért a balesettől nem lett komolyabb bajod!
Vigyázz magadra!
Sziasztok!
ma nagyon rosz a hozzáférésem amikor írni akarok csak forog meg tölt de nem müköd. 2x inditottam újra a gépet mégse müköd.
a maci hazajött,kihúzta bedugta és most jó!!!!
na csak tud dugni a pasi...
Boszika van poharam.jöhet bele egy kis pálesz vagy bármi ütős.ugyis gyenge vagyok.
Sziasztok!
Szép estét mindenkinek! Betegeknek jobbulást!
Szia.Nekem meg felfüggesztették a fizikoterápiai kezeléseimet mert magas a vérnyomásom.Nem elég hogy fáj a hátam,tegnap dáéelőtt belénk jött hátulról egy toyota és én nagyon nekiestem az ülésnek és a fájós hátam megütöttem de nagyon.El vitt a mentő RTG-re.Nincs eltörve a gerincem és a bordám se ,csak nagyon meghúzódott és megütődött.
Nekünk egy kis skoda Feliciánk van 11 éves ,eddig semmi problémánk nem volt.A férjem már 1965 óta vezet ugy hogy rutinos vezető mégis igy jártunk egy idétlen nő miatt.
No majd helyrejövök ha megszív a sárgaföld.
Minden szépet Mindenkinek.
Jobban vagyok, már mozog a vállam. Mondjuk még csak 1/3-ra...
Jövőhéten hétfőn megyek vissza a reumára, még táppénzen vagyok!
Nem haragszom, nincs miért.
Jövő hét csütörtök, (01.26.)
hírTv - Soroló c. műsor - 17.30 - településünkről, intézményeinkről, vállalkozásokról, múzeumunkról - néhány adat, filmkocka,- ma voltak filmeztek, riportot készítettek a vezetőkkel. Mi is izgatottan várjuk, és reméljük jó hírünket viszi a Tv.
Szép estét.
Szia :)
Lurkók suliban? Maya mit szól az üres házhoz?
Nem akar menni utánad?:)
köszi, hasonlókat :)
Üggggyes vagy kislány :)
lehet a diéta veszi ki az erődet?:(
minden lehetséges, no meg ha gyalogolsz és sokat, az is előfordul, hogy belejátszik :(
vigyázz magadra kislány, jó pihenést :)
Hogy van a családod? nem mondod régóta :(
Gratulálok!!!!!!!
kérem a módszert.......
Szia :)
na most mond, a kis huncut úgy gondolta, hogy elég lesz ez is, de én már megittam reggel, Domika is, akkor Neked már nem is jut?:))))
A Többiekről nem is beszélve :)
hasonlókat :)
kávé? vagy tea?
esetleg mindkettő?:)
Már ne hari, de én már csak az esti köszönésnél maradok :)
Szépet és vidámat az estére :)
Hátja :)
Pedig én jövök, üzenek is, de hát az nem ugyanaz :)
Jobban vagy már? Nem dolgozol ugye?:)
Sziaaaaaaa!
De rég beszéltünk, hogy vagy?
Köszi, most a tegnapi injekció sokat használt!
Fáj még, de sokkal jobb!!:)
Szia!
Milyen napod volt?