Császármetszés utáni vérzés és szex (beszélgetés)
:XDDD
Na de miért!??? :)
Persze, ki-ki bárhogy szólíthatja a párját, de:
Néhány éve másik portálon egy fiatal, aranyos, két kisgyerekes asszonyka megírta, hogy Apa meghalt.
Persze részvétünket nyilvánítottuk, de hát kicsit úgy van ezzel az ember, hogy a szülőt előbb-utóbb elveszítjük. Gyász, fáj, borzasztó, de mégis "ez az élet rendje".
Mire nagy sokára kiderült, hogy a férjét veszítette el szegény fiatalon, már nem lehetett korrigálni. És még ma is kínos.
"Abban igazad van, hogy úgy hívod őt, ahogyan szeretnéd, de attól ő még nem a te apád."
Én sem állítok mást.
Hidd el, én már nem akadok fenn semmin.
Jézusom,ezt nem hiszem el!Onnan,hogy szegény fórum indító kérdezett,tanácsot kér,Ti eljutottatok oda,hogy sértegetitek,verbálisan meglincselitek azért mert olyan főben járó bűnt szeretne elkövetni,hogy a párjával szeretne már összebújni és, hogy apának említi?
Nem kell mindjárt butának,felelőtlennek,ostobának kikiáltani, mert megkívánta a férjét és eljátszott a gondolattal,hogy mi lenne ha ...
Ez nem azt jelenti,hogy nem kell az orvos tanácsát megfogadni a hat hetet kivárni,de gondolom sokan mások is eljátszottak a gondolattal szülés után négy héttel--főleg,ha jól érezték magukat--hogy húúú,de jó lenne már! (Én is):)
Az meg,hogy apának említi vagy szólítja a párját, megint csak nem hiszem,hogy olyan megvetendő,hisz ők még csak most ízlelgetik ezt a szót,hogy apa meg anya!
Egészen más jelentése van ilyenkor ennek a szónak, mint mikor az édesapádat hívod apának!
Kezdetben mi is így hívtuk egymást,de aztán az újdonság varázsa után visszatértünk a nevén szólításra.De,más az is ha szólítom a párom meg más az is,ha a kicsinek azt mondom pld.Nézd,ott jön apa!Kereshetjük ám a kákán a csomót!!!!
Legyetek egy kicsit megértőbbek,empatikusabbak,nem kell mindjárt vicsorogva harapni!
Nem rossz!! :D
A mi lányunk 3 éves lesz már elég szépen beszél.Mi a nevünkön szólítjuk egymást,volt hogy ezért a gyerek is a nevén hívta,akkor van egy ilyen párbeszédünk ha az apját keresi/rendes neve a páromnak Roli,hogy érthető legyen/:
-Joji!!!
-Neked apa!
-Jó,Apa!!!
De akkor adj ötleteket hogyan szólíthatná ha azt akarja vele sugalni a megszületett gyermeke apja:
Mooondjukkkkk
-megtermékenyítő
-sejt donor
Várom a további ötleteket :D
Mi az utso napokig kihasznaltuk az idöt, es megis mindig o surgette az elso együttletet es én paraztam mindig. Annak ellenere, hogy 3-bol ketto apas szules volt, es o "konyorgott", hisztizett, hogy hadd lehessen bent, plusz surgette a visszarazodast is. Nem mondom, hogy nekem nem igenyem, sot, én vagyok kettonk kozul a jobb libidoval megaldva csak pont szulesek utan nem nagyon akartam nekiallni, mindig vartam volna egy kicsit tobbet, tobbet is mint az eloirt 6 het.
Azert a pettingre vevo voltam, szoval nekem hiheto, hogy ezen jar az esze a foruminditonak, akar korabban is, de ha vereznek, elsosorban a dokitol kerdeznem meg.
Es meg mindig ez a jobbik eset, jó jel, ha kivanjak egymast:)
Nekunk is 3 van es nem jon a szamra, hogy apanak hivjam. Eddig meg hulyesegbol is csak max Dagobert bacsinak hivtam max...:DDDD
Amugy o is mindig a nevemen hivott, Mondjuk ez onnantol ered, hogy anya csak egy van, es o a sajatjat szereti csak anyanak hivni, es ez igy jó!
Teeeeeeeeeeeddddd a kezed a monitorra :)
Múúúúúúúúkodj !
Kissebb dolog ?
Olyan itt nincs.
Próbáld ki mondjuk kiírsz egy fórumot hogy viszket a hátad egy ember tutira azt mondja hogy véged, ne vegyél tartós tejet mert már áttéted is van.
Vartam mar egy ilyet, hogy a csaszar utan csak ugy kipattant a no az agybol es fejest ugrott egy nagy orgiaba!
Mert mindig az van mindenhol, hogy a csaszar milyen jó! Meg meg is lepodtem, hogy az elso hozzaallasok ova intettek! :)
Elgondolkoztam hogy táv magánrendelőt kell nyitni a hoxán :)
Itt sok az orvos aki láttatlanba is megmondja a tutit:)
Elképzeltétek a szituációt?
-Anya gyere szexeljünk!
-Apa nem lehet.
-Miért nem lehet anya?
-Megkérdeztem a hoxán és azt mondták még nem szabad.
-Akkor Jó éjszakát anya.
-Neked is apa de két hét múlva már biztos megengedik a tagok.
További ajánlott fórumok:
- Escapelle tablettával esemény utáni fogamzásgátlás után nem jön meg a vérzésem. Meddig várhatok, mi történhet?
- Meddig tart a szülés utáni, gyermekágyi vérzés?
- Közösülés utáni vérzés. Lehet komolyabb baj?
- Szex császármetszés után
- A mellműtét utáni felépülés nehezebb, mint például a császármetszés után?
- Petevezeték-átjárhatósági probléma, császármetszés utáni összenövések, nehezített teherbeesés