Csak őszintén: a jelenlegi pároddal a legjobb az ágyban? (beszélgetés)
Sziasztok!
Örülök hogy mindenki ilyen jól megvan a párjával,amit én sajnos nem mondhatok el.
Most is mosolyszünet van,a szex miatt.Én nem vagyok 1 szex mániás nekem ugy hetente 1-2 elég de neki minden második nap kell.1 félre értés miatt van a gond na meg persze merészeltem elmondani a véleményemet.26 éve vagyunk házasok de én már szivemből unom.
Nekem is 3 halam volt (közülük a férjem is 8 évig), velük kapcsolatbn azt tapasztaltam, hogy valóban figyelmesek, viszont elég fantáziátlanok és nem mutatják az érzelmeiket a szeretkezés alatt.
de egyébként nem általánositani akartam a horoszkóppal, lehet hogy csak tiszta véletlen, hogy épp e két "tűz" jegyhez tartozunk, és tüzesek is vagyunk.
bár...egyik kedvenc mottóm, hogy NINCSENEK VÉLETLENEK!
:DDD
Nem baj, akkor se hiszek ebben:p
:DD
Ez általánosítás egyetlen ilyen jegyű emberrel szerzett tapasztalat alapján. Nekem volt három halak jegyű partneem is, és teljesen különböző volt mind a 3. A másik háromről nem tudom milyen jegyű volt, nem voltunk olyan viszonyban, hogy érdekeljen...
Talán egy valamiben hasonlít a 3 halak, hogy mindhárom figyelmes volt, illetve a férjem is az:) De ezen kívül ég és föld! Meg az én aktivitásom, meg mindenem, is nagyon függ a hangulatomtól.
szerintem sem!
Mérleg pasi--gyengéd,romantikus,semmi vadság!
Szűz--lényegretörő
Kos---szereti az extrém dolgokat,de nem nagyon tud alakítani,inkább mennyiség,mint minőség,és kibaszott önző!
Ikrek---"gyengédállat"!
Saját tapasztalat!;-)
deeeehoooogy...csak a lényeget :DDD
rólunk csak annyit, hogy Oroszlán nő, meg Kos férfi - a két legtüzesebb jegy. ajjaj...
Nincs mit!
Ugye,hogy milyen frankó érzés?
Nem szabad ezen agyalni,voltak pasik az életemben,és egyszer kétszer átsuhant az agyamon,ez a kérdés,de ennyi!Ha sokat agyalsz,nem fogod a többiben meglátni a jót,mindig hozzá viszonyítasz,1 évig játszottam ezt,elmúlt!Nyitottnak kell lenni,és hagyni,hogy megismerd!Ne agyalj,tönkretesz,maradj az egészséges keretek között!Én is ezt teszem!:))))
KÖSZI!
igen, nagyon igaz.
adhatom a valódi énemet, és ő ezt nemhogy tolerálja, hanem egyenesen imádja. és ha az ember maximálisan el tud lazulni a másik mellet, és a legtitkosabb vágyait se kell eltitkolni...hmmmm...nnna, túl sokat beszéltem róla, és még olyan messze van a péntek.:)))
ember nem volt még ilyen hatással rám...
csakhogy mivel nő vagyok, és a nők köztudottan túl sokat "agyalnak", hát én azon agyalok, hogy mi van ha nem ő lesz a "nagy Ő"?
márpedig mégegyet, akivel ugyanilyen összhangban vagyunk szexuálisan, igencsak nehezen találhatok. nagyon magasra tette a lécet a drága:)
és akkor majd mindig arra fogok vajon gondolni, hogy vele mennyivel jobb volt?
vagy valóban csak agyalok?
az exem is folyton azt akarta bemagyarázni nekem, hogy velem van gond, ha nem kivánom a sexet.
most meg? ha lehetne, reggel-este...
van P.Coelcho-nak egy gondolata, bocs ha nem idézem szó szerint, valahogy igy hangzik:
"Nem azért szeretlek, aki vagy, hanem aki melletted lehetek." (javitson ki, aki pontosan tudja!)
További ajánlott fórumok:
- Te mióta vagy együtt a jelenlegi pároddal?Mi a tartós párkapcsolat titka?
- Mi lesz azokkal a fiatalokkal, akik a jelenlegi gazdasági helyzetben nem tudnak saját lakáshoz jutni?
- A jelenlegi törzspontjaid minden egyes számát add össze, és adjál hozzá 10-et
- Mennyit kereshetek ebben az évben, ha nyugdíj mellett dolgozom? Jelenlegi nyugdíjam:90550 Ft.
- Sötét mahagóni a jelenlegi hajszínem, de vörös szeretnék lenni.Milyen hajfestéket vegyek? Melyik márka a legjobb?
- Mik a jelenlegi legjobb hajdúsítók?