"Csak azért is megcsinálom!" ... lefogyok és életmódot váltok! (beszélgetés)
Sokat iszom , almát , banánt zöldséget eszem . Lassan de megy szépen lefele a kg :)Már jobban viselem a válltozást , már kevévbé hoz tűzbe az édesség . A szaloncukortól ki ráz a hideg ,olyan émelyitőem édes brrr, szóval nyárra már elágedett lehetek , de tulajdon képpen már most is jól érzem magam . Lassan kell fogyni kell idő hozzá , és egyre több a tapasztalatom hogyan kezeljem magam :) jelenleg 74,5 kg vagyok és 80 ról indultam szeptemberben .
Sőt, már csak azért is jó, mert ébredés után általában nem iszik folyadékot az ember, pedig kellene. (A kávé, a vízhajtó hatása miatt, nem számít folyadéknak.)
Ez a lúgosítás nagy marhaság, de a citromos víz reggel ettől függetlenül jó, ha bírja az illető.
Köszi! A barátnőm is issza, és pár hete ajánlotta.Próbálgatom, de óvatosan, mert citrus érzékeny vagyok.A családorvosom is mondta, hogy lugosit.Tényleg használ!Üdv.
Köszi. És igyál éhgyomorra citromos vizet. Én minden reggel két pohárral iszom kicsit langyosan citromos vizet. Nagyon egészséges. Nem csinál savat.
Nincs hát, én is ezt mondom! Csak a zsír legyen benne kevesebb.
Pár éve, még élt a férjem, készítettünk mi is töltött káposztát darált pulykahúsból. Jobb volt, mint az eredeti. :D
Köszi! Igyekszem többször enni, valóban nem jó, ahogy mostanában csinálom.Több embertől hallottam, hogy, csak kétszer, háromszor eszik. Nekem nem jön be.Vissza állok a 4-5-szörire, a savasságra is jobb lesz, valószínű. Kellemes Napot Nektek!Üdv
Szia zsanna54, nem kéne, hogy éhes legyél. Többször kell enni egy nap, hogy ne legyél éhes, legalább 5-ször, de ha 6-szor az sem baj. Én mostanában sok mandarint, almát eszem és a magvakat, ezért sosem vagyok éhes igazán.
Hú!! A pacal nagyon finom.Nekem gond van a gyomrommal, de lehet, hogy megajándékozom magam ünnepek körül vele.Olyan éhes vagyok mostanában.Jó étvágyat Nektek!!A fogyásod pont jó.Én 3 év alatt fogytam 15 kg-ot.Bár sokkal előbb elkezdtem volna!! Üdv.
Szia! Igen, jó inkább lassan és egészségesen, meg életmódváltás szerűen csinálni, mint aztán kétszer annyi többlettel küzdeni tovább. Én már nagyon ragaszkodok a megmaradt súlyfeleslegemhez: ha lemegy egy kicsi rögtön teszek valamit ellene, inkább a mennyiségek miatt, egészen jól megy már az egészséges kaják választása. Nem hiába, mindjárt egy éve váltottam.
Sziasztok! Én is lassacskán fogyogatok, minden nap lemegy 10 dkg és már ennek is nagyon örülök. A szekrényben ott van két milka csoki, meg vagy 20 dkg szaloncukor, de hozzá nem nyúlok. Ma pacalt főzünk, Norbi szerint az u-1, úgy hogy azt nyugodtan ehetek majd.
Szép hétvégét nektek!
Szia!
Gratulálok a kitartásodhoz, meghozta az eredményt. Sokan feladták volna már, ha nem látványos a fogyásuk.
Egy hónapja megnéztem Héder Éva videóját, amit Csikil4ny tett fel. Nagyon megfogott, amit a látszat fogyásról és annak elkerüléséről mondott. Emiatt néhány dologban változtattam az eddigi módszeremen.
Azóta kicsit lassult a fogyásom üteme, de bízom benne, hogy így egészségesebb és valóban tartós lesz.
Azért 9 kg-ot már leadtam és haladok tovább.
Mindenkinek további sikereket és pozitív változást kívánok.
Volt türelmem , igen igen igen , jeeeeee újra le csúszott fél kiló , de legalább már nem stagnál Veszettül örülök !!!!! Na pusszantás lányok , jöhetnétek azéééééé többször is ám :)
Én is nagyon jól bírom, kop,kop,kop. Nagyon megállom, hogy semmi édességet nem eszem, viszont a kesudiót és a mandulát eszegetem nasiként, persze óvatosan.
Sziasztok ,én tartom a magam se fől se le , szerintem most kell nagyon figyelni , de már kezdek bele rázódni .
Hát, bizony jönnek az ünnepek, nehezebb betartani a diétát.Néha egy kis kilengés nem a világ.Sajna, nagyon le kell csökkentenem, azt a kevés édeset is amit eszem, mert candida diétát kell tartanom. Valószínű gyógyszerektől alakult ki.Kellemes hétvégét Nektek!
Hajrá lányok, veletek vagyok, legalábbis lélekben :)
:) Ámen :) úgy legyen , de sütik is szoktak lenni , meg vendégség stb.....
Én most megálltam , meg se moccan a mutató .
Tavaly is pulykahússal csináltuk a töltöttkáposztát, idén is az lesz :-) Lesz hal, töltött kápi, valamiféle töltött csirke vagy pulykahusi, aztán ennyi, köretnek saláták, nincs ebben semmi rossz :-)
Sziasztok!
Nekem nagy kedvencem lett az afrikai harcsa, irtó finom, provence-i fűszerkeveréket szoktam rászórni, de fokhagymával is isteni.
Végre nálam is beindult a fogyás, igaz kis segítséggel. Beiratkoztam egy fogyasztó szalonba, mert nagyon jó akciót hirdettek és érdekelt, hogy milyen a nyirokmasszázsuk, mivel én nagyon vizes vagyok. A kezelések és az étrendem megreformálásával mennek lefelé a kilók, az 5. kilónál járok és még jó sok van hátra, csak remélni tudom, hogy a karácsony nem fog majd tévútra vinni, most roppant elszánt vagyok.
A múlt héten én is sütöttem harcsát, sóval, borssal. A férjemnek is ízlett.A lányom fokhagymát tett rá.Úgyis jó.üdv.
Szia! Tudod, azt mondják a szokás nagy hatalom. Én is szeretem a csokit. Szerintem, ne tiltsd le a népet.Van amit meglehet enni, vagy elajándékozni.Mi is kapunk néha. A lányom szokott maga készíteni, abban nincs káros anyag.De igazad van, a gyümölcs és a könyv nagyon jó. Én volt, hogy újság, magazin félét vettem ajándékba a férjemnek.Az ünnepi menű, nálunk is szolíd. Szép Napot Nektek! Készülök K2 vitamint venni.Üdv.
Én ilyen szempontból megreformáltam már a konyhám amióta férjhez mentem: picit ünnepibb a menü, de nem több a kelleténél. Egy sütit sütök és azzal annyi. Az idén megmondom mindenkinek, hogy csokit többé ne vegyenek mert a kukába fog landolni, egy hétig mindenki duzmálni fog, de aztán egy csoki se érkezik. :D Nem értem miért nem lehet csoki helyett gyümölcsöt adni a gyereknek, ha már annyira akarnak kedveskedni neki?! (azt sem értem miért akarja folyton folyvást mindenki etetni, könyvvel is etethetnék a szellemét).
Sosem értettem, miért kellene többet enni, ha ünnep van. :(
Jó, persze a háziasszony szeretné egyszerrre letudni a főzést, de a töltött káposztával nincs például semmi baj, csak nem kell agyonzsírozni.
Ha az ember már életmódot váltott, akkor a süti sem gond elvileg. (Már ha kötelezőnek tekintjük.)
:) Ez kellene, de attól a nagy többség életmódváltás címszó alatt fogyókúrázik.
Egyet értek, az életmódváltozás egy életre szól, nem igaz?
Eret vágok attól, h miért kéne leállni az ünnepek közeledtével???!!! Én tavaly még szilveszterkor is reggel 9kor spinninggel kezdtem.
Sziasztok! Lehet közeledik a Karácsony s a nagy többség leáll az életmód váltással, ha már úgy is zabaroham lesz, hát minek erőltetni, aztán majd január 1-től és tavasszal ismét fellendülnek a fórumok. :)
Gratulálok Etka55, csak így tovább!
Én vagyok. Kicsit belassult a fogyásom, de azért haladgatok
Szia!
Igen, épp most léptem be és ha már itt vagyok megírom, hogy 2 nappal a 11.hét vége előtt 8,2 kg-nál tartok.
Úgy tűnik kevesen írnak, de remélem azért néhányan olvassák az oldalt. Mindenkit üdvözlök, Ingát is, talán néha benéz ide. Ahogy írta, nem adjuk fel, megcsináljuk!
További ajánlott fórumok: