"Csak azért is megcsinálom!" ... lefogyok és életmódot váltok! (beszélgetés)
Sziasztok, kellemes időtöltést Nektek így az évvégén. Lezajlott a nagy karácsonyi hajra, sajnos nem tudtam elég erősnek lenni, úgy hogy fel is ugrott pár kilócska. Ma már jobb a helyzet.
De egy fogyókúrás oldalon olvastam egy megnyugtató bejegyzét, nem attól hízol meg, amit Karácsony és Szilveszter között megeszel, hanem attól, amit Szilveszter és Karácsony között eszel meg. :)
Nyugodtan ehetsz hozza egy kis kenyeret, nem fogsz tole meghizni. :)
Kedves lanyok! Nagyon boldog karacsonyt kivanok nektek es tovabbi sok sikert es kitartast az eletmodvaltashoz, fogyokurahoz!:) Tornazzatok az unnepek alatt is es most nyugodtan belefer mertekkel egy kis suti, finomsag!:)
Kedves egészségedre!:)
Én holnap fogok töltött káposztát enni, de én kenyér nélkül... Úgyis imádom.:)
Köszönöm :)))))) Na ezért jó itt. Mindig jól esik a mások tapasztalata .Már készülök a déli káposztára !!!!!!!!Pici kenyér is lesz hozzá na és tejfől .Az agag pici lesz fenséges és lélek nyugtató , mert tegnap nagyom fel piszkálta az izlelő bimbóimat , szerintem ezek a testrészek a lelkünk teroristái:)))))))))))))))Én meg jó kommandós leszek HI HI HI Na megyek mert még valaki le csap egy lécscsapóval hogy be fogjam a szám :))))
Ha jó a kedvem kicsit bolond leszek
Lányok :) az a baj mert füstölt oldalas is van benne és más éppen nem sovány finomság , a kolozsvári szalonna se diétás , de a család így szereti , ezért eszem csak ebédre belőle eg kicsit
.
Mi a baj a töltött káposztával? Én amikor diétáztam, akkor is simán megettem...persze kenyér nélkül. Miért is ne?
Az én töltött káposztám, rizsből, húsból és káposztából áll. Mi ebbe ami "rossz"? Egy szem szaloncukorban több ch van...
Végem van :( Most főzőm a töltött káposztát , és fergetefesen isteni az illata !!Alíg bírok magammal , de este nem eszek az tuti .A a leg rosszabb hogy én , aki főzőm épp én nem ehetek , de holnap csenek belőle ebédre , úgy gondolom hogy az már nem olyan gáz . Szóba se jöhet hogy kihagyom , nem büntetés a jó kaja ÚGYE ? :)))))De figyelek magamra , most csak hárta tett kézzel közelítem a fazekat :))))
Mindenkinek boldog karácsonyt kívánok , és csak ügyesen , minden finomságból csak picit !
:D Aranyos vagy!
Persze, nagyon is csinosak leszünk, naná! :D
Dehogy hagyom!
Riszáktam egyet, és zsírmentes zöldséges gezemicét eszegetek. Egy kanál tejföl azért benne van... :D
Én még augusztus végén hagytam fel a rendszeres edzéssel, és elég rémesen nézek ki. Ezzel együtt visszajött a "gusztusból evés", ráadásul a fiam itthonléte miatt egyszerább kenyeret ennem, és ráadásul boltit.
Még azt se mondhatom, hogy jól nézek ki!
Már a harmadik kiló jött vissza.
Ha edzem, akkor megváltozik az étvágyam is pedig. Most az van, hogy mire ezsembe jutna, hogy lenyomok egy Tatareket, már éppen nemrég ettem... és akkor azért nem lehet. Jó nagy hülyeség.
Köszönöm :)
Igen igen igen örülök . Engem nagyon lelkesít hogy nem buktam el eddig , ilyen hosszú időt még hose értem el a kitartás terén . Jó érzés nem kinlódni ,már az a nézetem hogy nem azért él az ember hogy egyen , csak létfentartás , semmi több , ha kimarad valami finom , akkor se dől össze a világ ! Pótolhato egy másik alkalommal .Bocsi ha túl nagy az örömöm , én ilyen vagyok .
További ajánlott fórumok:
- Együtt megcsináljuk! 2010. szeptemberétől fogyózók
- Ki mikor kezdi el az otthonát karácsonyi hangulatba "öltöztetni"? Én már legszívesebben ma megcsinálnám, de lehet, hogy még korai:)
- Lefogyok és életmódot váltok - a szemetek előtt! Tartsatok velem!
- Szerintetek egy nő miért nem engedi megcsináltatni az apasági vizsgálatot?
- Ti engeditek tévézni a babáitokat? Ha nem, mit csináltok velük, amíg muszáj megcsinálnotok otthon valamit?
- Valószínűleg emelkedett éhomi vércukrom van, ha most életmódot váltok, még megelőzhetem a tényleges cukorbetegség kialakulását?