Csajozási tanácsok pasiknak! (beszélgetés)
Ébresztő barátom!Mexikó,meg Usa---nem Magyarország!
Monica Lewenski-ról beszélsz?!?!
kit érdekel a pasi sorsa, amíg a nő jól keres?!?!?!
Vezető pozícióból vállalja, hogy szar az élete, és másra vágyik... :D
szia demoon!
:)
Igen.
Mint pl. az a mexikói faszi, aki 10 éven keresztül háromszáz hullát oldott fel lugban, hogy eltüntesse a bandaháborúk áldozatait heti 600 dolláros fizetésért.
Ha valaki nem elégszik meg csak a boldogulással???
Nem csak az megy külföldre aki itthon nem boldogul...
Hozzá lehet szokni,de vannak az embernek olyan napjai,pillanatai,mikor úgy hozzábújna,vagy megfogná a kezét,ahjjjj :(((
Az jó,ritka ma már a jó házasság,az én barátnőmék majdnem 20 éves házasok,és letérdelt elé a férje,és azt mondta neki,szeretlek anyukám!olyan irigység kapott el :)))
Ha van lehetőségetek,menekülj ebből az országból,ez egyre rosszabb,ennek nem lesz jó vége!:((
Én már nagyjából megszoktam, no de nem annyira hogy mostmár ne legyen elég belőle.
Szerintem mi többet beszélünk mint egy átlag házaspár. Mindennap 3 órát tuti :) Szexuális érzelmes részen szarügy... de hát m egpróbáljuk mikor itthon van bepótolni.
Mostmár kezd mindkettőnknél elszakadni a cérna, úgyhogy vagy itt vagy ott leszünk. Csak a kérdés hogy hol :)
Uhh az nem jó--kegyetlen érzés várni!Én is várok,várok....alig bírom már cérnával!
Jah,kutyával,kisgyerekkel,jó nővel mindent el lehet adni!:)))
Nálunk esett a hó éjjel,meg is maradt,mennék én sétálni,de egyedül?!?!Alig várom nyár legyen!
nem tudom eldönteni,te férjnél vagy?!?!
takarítás kipipálva,mamma elutazott,lehet duhajkodni itthon,ilyenkor egyedül vagyok,jahj!:))