Célszerű hajvasalóval szárítani a hajat? (tudásbázis)
A hajvasalót csak alkalmanként volna szabad használni, és akkor se tesz jót.
Igen, ha szinte napi használaton gondolkozol, akkor tönkre fogja vágni a hajad.
Lehet, hogy hülye kérdés, de miért nem próbálsz akkor már hullámosítani?? Kímélő eljárásokkal (nem dúrva dauer), és akkor lehet, hogy nem "csúnyán" szétálló lenne, hanem szép hullámos.
Nekem szögegyenes hajam van, gimis koromban még daueroltatam is, de 2 nap alatt kidobta. Ha alkalomra hullámokat akarok, akkor egész éjjel hajcsavaró, és indulás előtt 2 perccel szedem ki, de akkor se tart, max 1 óráig. Én is kipróbáltam mindent, de már beletörődtem, hogy sose lesz se göndör, de hullámos hajam se.
Mindenkinek az kell, ami nem adatott meg...:)
Szia.
1-2 x szerintem szabad,de rendszeresen ezt nem,mert nagyon tönkre fogja tenni a hajad..
Annyira zavar hogy hullámos?
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy elég érdekes típusú hajam van. Hullámos, de inkább az egyeneshez közelít, mint a göndörhöz. De nem szép hullámos, hanem csúnya, szétálló, lelapuló. Már kipróbáltam egy csomó mindent, hogy normálisan nézzen ki, de mindennek volt valami hátulütője. Most rövidre vágattam, de így is elég szörnyű.:(
Az az ötletem támadt, hogy mosás után fújok rá hajegyenesítőt, félig szárazra törlöm és hajvasalóval szárítom meg. De túlságosan félek, hogy szétégeti a hajvasaló a hajam, nem véletlenül nem vasaltam évekig...viszont más megoldást nem tudok. És nem akarom állandóan vasalni, csak miután megmosom...tudom, hogy a beszárítás a lényeg...legalábbis az én hajamnál. Szerintetek nagyon szétroncsolná ez a hajam? Káros lehet?
További ajánlott fórumok:
- Ti be tudjátok úgy szárítani a hajatokat mint a fodrász?
- Hogyan lehet hajvasalóval hullámos hajat csinálni?
- Használsz hajvasalót? Mi tapasztalsz, hosszú távon nem roncsolja a hajat?
- Van aki hajvasalóval csinál göndör hajat?
- Mivel lehet ápolni a hajat, ha hajvasalót használunk?
- A göndör hajat nem roncsolja a hajvasaló?