Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Célszerű hajvasalóval szárítani a hajat? fórum

Célszerű hajvasalóval szárítani a hajat? (tudásbázis)

1 2
9. nbandus (válaszként erre: 5. - Szafaripók)
2014. jan. 30. 15:36
Én a göndör hajamből akartam mindig egyeneset. Amint abbahagytam a szoptatást, kiegyenesedett a hajam. teljesen. Most 2,5 éve tök egyenes, és megint a hullámosat sírom vissza :) A fodrász szerint a következő szülésnél lehet, hogy visszagöndörödik :)
8. csakegyharit (válaszként erre: 4. - Nbandus)
Arról is most elég szépeket hallottam...beszárítom én, de egy-két nap, vagy talán annyi se kell neki és megint ocsmány lesz.:(
7. bnoi7525 (válaszként erre: 1. - Csakegyharit)
Szerintem inkabb probald meg korkefevel es hajszaritoval kihuzni a hajad, de a nedves hajad semmikepp se vasald ki. Sot a vasalast is celszeru elkerulni, en pl. csak akkor veszem a hajvasalot elo, ha keszulok valahova valami alkalomra. Tonkreteszi a hajad.
6. Gretaa (válaszként erre: 4. - Nbandus)
2014. jan. 30. 15:35
A kreatínos hajegyenesítő tényleg jó,elég tartós is.(bár mint minden,ez is károsítja hajat eléggé,dehát mihez képest..)
2014. jan. 30. 15:34

A hajvasalót csak alkalmanként volna szabad használni, és akkor se tesz jót.

Igen, ha szinte napi használaton gondolkozol, akkor tönkre fogja vágni a hajad.

Lehet, hogy hülye kérdés, de miért nem próbálsz akkor már hullámosítani?? Kímélő eljárásokkal (nem dúrva dauer), és akkor lehet, hogy nem "csúnyán" szétálló lenne, hanem szép hullámos.

Nekem szögegyenes hajam van, gimis koromban még daueroltatam is, de 2 nap alatt kidobta. Ha alkalomra hullámokat akarok, akkor egész éjjel hajcsavaró, és indulás előtt 2 perccel szedem ki, de akkor se tart, max 1 óráig. Én is kipróbáltam mindent, de már beletörődtem, hogy sose lesz se göndör, de hullámos hajam se.

Mindenkinek az kell, ami nem adatott meg...:)

4. nbandus (válaszként erre: 1. - Csakegyharit)
Az. Nagyon káros lehet. Akkor már inkább egy keratinos hajegyenesítés, ami viszonylag tartós. De miért nem szárítod be? az is jobb, mint a vasalás.
Nem az a baj, hogy hullámos, hanem az, hogy szétáll...de nagyon csúnya. Egyáltalán nem szép. És nincs már ötletem, hogy mit tehetnék...pedig mindenáron el akartam kerülni a hajvasalót.
2. Gretaa (válaszként erre: 1. - Csakegyharit)
2014. jan. 30. 15:32

Szia.

1-2 x szerintem szabad,de rendszeresen ezt nem,mert nagyon tönkre fogja tenni a hajad..

Annyira zavar hogy hullámos?

2014. jan. 30. 15:30

Sziasztok!

Az a helyzet, hogy elég érdekes típusú hajam van. Hullámos, de inkább az egyeneshez közelít, mint a göndörhöz. De nem szép hullámos, hanem csúnya, szétálló, lelapuló. Már kipróbáltam egy csomó mindent, hogy normálisan nézzen ki, de mindennek volt valami hátulütője. Most rövidre vágattam, de így is elég szörnyű.:(

Az az ötletem támadt, hogy mosás után fújok rá hajegyenesítőt, félig szárazra törlöm és hajvasalóval szárítom meg. De túlságosan félek, hogy szétégeti a hajvasaló a hajam, nem véletlenül nem vasaltam évekig...viszont más megoldást nem tudok. És nem akarom állandóan vasalni, csak miután megmosom...tudom, hogy a beszárítás a lényeg...legalábbis az én hajamnál. Szerintetek nagyon szétroncsolná ez a hajam? Káros lehet?

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook