Celeb vagyok, ments ki innen! 2014- Beszéljük meg! (beszélgetés)
Nézd, így nem nehéz manipulálni.
Még ha tényleg van szavazás, akkor sem.
Internetes szavazás...áh...mi akadályozza meg, hogy annyi szavazatot írjanak fel a szerkesztők az általuk kiszemelt játékosnak, amennyit csak akarnak?
Viszont, ha nem előre megírt forgatókönyv. ...akkor Magyarország nívója a béka alatt van...és tudom, van olyan népréteg, akinek Éva és Pákó viselkedése tetszik. ..
Persze, mert jó nagyokat lehet rajta szörnyülködni!
De tényleg, ez a színvonal, ez már a legalja.Az előző sokkal jobb volt...nem tudom, mi alapján válogatták össze ezt a társaságot, de ez botrányos.
Jah, neki minden kígyó! :D
A bátorságpróbáját egy darabig nem felejtjük el!:DDD
Nanaaa, hgy az egesz elore le van zongorazva.
Mikor visszanezi az ember (persze, azert ki akarja ennyiszer latni) akkor kiderul ek a felepitett kockak.
Plusz,ami meglepett a legutobb, hgy a du-i, LILUs musorban vendegekkel beszelgettek, stb. Erre megszolalt Lilu:"de nem O fogja megnyerni"
Visszatekertem 3x es ugyanez, aszittem rosszul hallok, latok, de anyum is tanuja...
Pfffff...
Kamu
Az mar nem is fej, hanem fuuuuj!
Grrrr..
De azze sajnalom is :(
SZIA! :)
Remek, hgy a legnagyobb vagyaid ilyen konnyen teljesulnek :DDD
Ezt azert szinvonalasabban is meglehetett vna fogalmazni.
Masreszt aruld mar el, milyen cuccot szedtel, ilyen nekem is kell... :D
"Ennyi"
Nahh, azert ne legyen elajulva, lapos,mint allat szegenyke, a has,mint egy pasinak. Emellett szimpi, de ahhoz kepest, hgy tancos, nekem bazira nem noies, nekem hianyzik belole vmi.
(Bar azt nemtom, te hgy festeszz kepernyon :)
Hát én is így vagyok vele,már nem is szivesen nézem. Csak kíváncsi vagyok, hogy ki nyeri meg.
Én mindenesetre Andinak drukkolok.
Messze még a szerda.....
Ez tetszik!
Sokak szerint Éva menő és jó fej csaj.
Itt a végpont, van ennél még lejjebb?
Ez kell a népnek!
De ha ilyen a nép, én kiiratkozom belőle!
Ahol egy ilyen ember, mint Baukó Éva főműsoridőben így viselkedhet egy országos csatornán...
És ez a trendi!!!!!
Hát amit beszóltak szegény Andinak mind a 3-an ,utána meg a többieknek is.Nincs rá szó!
És még az ilyen tetszik a többségnek?
Undorító!!!
Jah...elvesztettek valami játékot tegnap Andiék, és nekik kellett felszolgálni Éváéknak egy éttermi vacsorát.
Szépen meg is csinálták, de Éva alighanem berúgott (Pákó meg Pityu tutira) ,és elkezdte a szokásos mocskolódását...ahogy viselkedik...szörnyű. ..jobb,hogy nem láttad. ..
Minden szavaddal eget értek.
Én dettó így gondolom,de hogy kiknek tetszik így a műsor azt nem tudom.
Elég baj az ,hogy csak így lehet szórakozni és szórakoztatni ma Mo-on.!
És a legszomorubb az, hogy lehet a felsorolt 3 -ból kerül ki a győztes.
Szégyen, ha ez jön be a népnek!!!!!!!!
Tériszonya van, de felmászott egy 35 méteres toronyra, és leszedegette róla a csillagokat.
Az utolsót csak úgy érhette el, hogy leveti magát a mélybe...biztosítókötéllel ugyan, de egy tériszonyosnak ez is untig elég.
Aleska is ott volt, szurkolt neki.
És Balázsék is normálisak voltak most.
További ajánlott fórumok:
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)
- Celeb vagyok, ments ki innen!
- Celeb vagyok, ments ki innen! - Ki nézi?
- Celeb vagyok... műsornak most mi a lényege? Innen nem esik ki senki és nem nyer senki semmit? Csak nézzük hogy hány csillag van és kész?
- Mostanában nagyon sokszor hallom a tv-ben a celeb szót, és nem értem mit jelent? Csak én vagyok ilyen lemaradott? Tudja valaki mit jelent?
- Milyen számok mentek a Celeb vagyok ments ki innenben? Főleg az a kis pörgős szám érdeklne ami a végén szokott menni!