Celeb vagyok, ments ki innen! 2014- Beszéljük meg! (beszélgetés)
(Y)
Hagyjad már, Pákó még a zsiráftól is biztos fél.:D
Szerintem ez az egész az RTL megrendezése.
Én azt gondolom legalábbis.
Nem véletlen, hogy csináltak egy jó meg egy rossz csapatot.
Nyilván mentalitás szerint válogatták szét őket 2 csapatra, de ez volt a lényeg. Hogy legyen egy beszólogatós, magamutogató, balhés b*nkó csapat, meg egy visszafogottabb, normális, intelligensebb.
És nagy részben arra megy az egész, hogy Andit pocskondiázzák. Holnap szerintem Cooky fog kiesni és Andi egyedül marad "azokkal".
És a végén ő nyeri meg remélhetőleg. :)
Sziasztok!
Hát ezt a B. Évát ki a hóhér......... hozta ebbe a műsorba? Hogy a fenébe lehet az, hogy egy ilyen embert mutogatnak a TV-ben? Ki ez? Ez egy agyilag visszamaradott, fogyatékos, feltűnésviszketésben szenvedő utolsó senki. Ez egy lény???? NEEEEEEM. Ez egy legalja. Engem nem érdekel, hogy alkoholista volt. Mással is megesett már. De ahogy ez a valami viselkedik. Hát nekem minden vágyam, hogy találkozzak vele és a legjobb modoromat elővéve lealázzam. Le kellene köpni, és hányni. Azt hiszem, hogy békéscsabai. Én is az vagyok, de kitagadom :)
Ez a három ember, a pákó, éva és mittoménkicsoda aleska....pffffffffffffffffffff... legalja. Jellemtelen, a társadalom hányadéka, söpredéke. Jól láthatóan ezek kétszínűek és romlottak. Beteg emberek. Beteg lelkűek. Undorító fogyatékos szellemi visszamaradott sza....ok!!!! Pákó meg? Hát a kis f......sz, inkább vadászna még zsiráfra és szedegetne bogyót, mint hogy a TV-ben mutogatja magát.
Szegény Petiék, biztosan megbánták már, hogy bementek oda és ilyen jellemtelen emberekkel kellett együtt élniük. Mondjuk nem kevés pénzért :)
Mondhatjátok, hogy ne nézzem, de ez van. Inkább amúgy is Balázsék miatt nézem a műsort. Viszont minden vágyam volt, hogy ezt elmondjam :)))
Ennyi :)
Aleskától is kezdek lassan...nagyot csalódtam benne.
Éva egyenesen undorító!
Puskás Peti megy haza!
Hát érdemes itt bátorságpróbát teljesíteni maxra???
Pákónak rettenetes feje van!
Cooky hátradobja a hátizsákot!
Like!:)
Puskás Peti megcsinálta!
Elismerésem!
És Balázsék is jók voltak most!
Így kell ezt csinálni! :)
Hát én nem tudom, csinos nő tényleg, de elájulni azért nem kell tőle...
És ha már a párod, akkor Tőled ájuldozzon!:)
Pedig igen.
Maradt:
Éva,
Aleska,
Andi,
Cooky,
Puskás Peti,
és Fekete Pákó.
Ki nyeri?
Ne már, hogy azért rúgták ki, mert ellopta a show-t előlük!:D
Ők hozták, hát ezt is el kellett volna viselniük tőle! :D
Túl pimasz és népszerű lett Charlie, a papagáj, ezért rúgták ki.
Most olvastam az újságban.
Ez komoly? Vagy valami vicc? Végül is csak egy állat!
Valószínűleg meg is nyeri.
Ha nem ő, akkor Molnár Andi.
A pasikról inkább szót se ejtsünk...
További ajánlott fórumok:
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)
- Celeb vagyok, ments ki innen!
- Celeb vagyok, ments ki innen! - Ki nézi?
- Celeb vagyok... műsornak most mi a lényege? Innen nem esik ki senki és nem nyer senki semmit? Csak nézzük hogy hány csillag van és kész?
- Mostanában nagyon sokszor hallom a tv-ben a celeb szót, és nem értem mit jelent? Csak én vagyok ilyen lemaradott? Tudja valaki mit jelent?
- Milyen számok mentek a Celeb vagyok ments ki innenben? Főleg az a kis pörgős szám érdeklne ami a végén szokott menni!