Celeb vagyok, ments ki innen! 2014- Beszéljük meg! (beszélgetés)
A jóságos nem jó jelző rá.
Inkább szelídnek nevezném.
Én is nagyon neki. :( Annyira szerethető az az ember. :)))
Balázsék tegnap megint hatalmasak voltak. :D Sírva visítottam rajtuk, kajak. :DDD
Olyan olcsó duma ez a "nem adja önmagát" "megjátsza magát" ... stb. Nem is ismerjük őket, ami viszont biztos, hogy Éva megjátsza magát, bár őt ismerjük más hasonló műsorokból, is hogy ilyen, de sokszor látszik, hogy kamerába néz és utána teszi a dolgát !
De ő így játszik, ANdi meg másképp, Aleska meg csak csücsörít, remélem őü a harmadik, nem érdemli meg, hogy az első kettőbe kerüljön !
Cokkey osszefoglalojan naon rohogtem :) a ninjas rez volt a legjobb.
Mi a pontos idezet? " vegyetek mar fol azt a .... Ninja ritmust"!?pedig 3 x visszatekertem, hgy megjegyzem...
A mait egyelore nemtom nezni meeeg...
Jani meg még hülyébb!
Ekkora állatot!!!!!:-)
Pedig úgy néz ki, mintha mégis le tudtad volna írni... :)
A naplódban meg olyan csúnyán beszélsz ahogy csak akarsz.
Nincs mit enni a dzsungelben?
Ott a kecske!!!!!
Fördős Zé megoldaná...ha ott lenne...
Az összes szavazat eddig: 1377 A szavazás kezdete: 2014.11.11. Molnár Andi 80% Baukó Éva 11% Aleska Diamond 9%
Blikk 2014.11.11.14.15 perces adat szerint így áll a dzsungel királynő címért a szavazás állása.
További ajánlott fórumok:
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)
- Celeb vagyok, ments ki innen!
- Celeb vagyok, ments ki innen! - Ki nézi?
- Celeb vagyok... műsornak most mi a lényege? Innen nem esik ki senki és nem nyer senki semmit? Csak nézzük hogy hány csillag van és kész?
- Mostanában nagyon sokszor hallom a tv-ben a celeb szót, és nem értem mit jelent? Csak én vagyok ilyen lemaradott? Tudja valaki mit jelent?
- Milyen számok mentek a Celeb vagyok ments ki innenben? Főleg az a kis pörgős szám érdeklne ami a végén szokott menni!