Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):) (beszélgetés)
Családtagra morog? Nem ijedt meg tőle egyszer a férjed?
Jó lenne, ha egy pár napig tőle kapna enni!
Csináljon úgy, mintha bele enne a tányérjába! Esetleg egy kis kekszet el is rágcsálhat, mármint a párod!
És csak akkor adja oda az ételt, ha leül felszólitásra! Az lenne az legjobb, ha még azt is el tudná érni, hogy a szemébe nézzen- a figyel- szóra!
Szerintetek miért mászik Gigi Boxi hátára és imitál párzást????
Honnan vesz ilyen hülyeséget? Szegény Boxi meg csak tűri... Rá szoktunk szólni, és tudja hogy rosszat csinál mert rögtön elmegy onnan. Nem zavarna, de ha vendégeink vannak, és előttük csinálja, akkor az ciki... Főleg hogy lány kutya.
Szia
Nálam Roxán , nyugodt mint egy boci , csak az exemnek megy neki, de azt nem tudom miért,mi váltotta ki belőle ezt az ellenszenvet, ha ő jön azt tudom mert akkor morog és ugat. Először 4-hónaposan halottam a hangját meg is lepődtem , hogy tud ugatni jó mély morgós hangja van.
De Tayson amilyen kicsi olyan vérmes, első naptól kezdve rohan a kerítéshez és ugat morog, és bárki bejön szintén morog egyfolytában , ebből baj lesz, a gyerekeket viszont imádják.
Úgy hogy jön a suli és a fegyelmezés:)
500Ft az nagyon jó ár!
Mi hordtuk suliba, de másfél éves kora körül, minden fiúnak neki ugrott és le akarta gyömöszölni őket! Úgyhogy feladtuk! Csibészeltünk is, azt nagyon szerette, de később halottam, hogy ezeknek a kutyáknak a vérükben van, igy ha csibészeltetjük, akkor agresszivek lesznek! Hát az enyém az lett!
Idegen nem jöhet a közelünkbe! Hogy most ezért vagy különben is ilyen lett volna ,azt nem tudom!
Itt nálunk elég sok a külföldi, igy aztán nem könnyű megtartani, mikor odajönnek valamit kérdezni! Mások meg boldogan rohannak felénk, hogy megsimogassák, én meg csak kézzel-lábbal hadonászok -hogy gyorsabb legyek, mint ők-, hogy ne jöjjenek oda!
De érdekes, hogy a kutyásokkal semmi baja!
Szia
Te írtad a 100-dik hozzá szólást , gratula..
Szeretnék járni de sajnos nem sok időm van ,,Alapokat amúgy is tudom , de néha kéne csibészeltettni de azt meg megoldom ,van nálunk egy srác ő foglalkozik ilyennel,még a régi kutyás koromból ismerem, csoportosan 500-ft kér két órára hosszára , az nem sok , és legalább más kutyákkal is együtt vannak ..
Hát még nem ,
de Roxánnak találtam már egy gyönyörű Tigris fiút, jó alomból , csak drága a fedeztetés nála..50e.:)
De ha Tayson betölti a 2 -évet akkor meg vele,
De most nem akarok kölyköket. Elég a Tayson kicsinek és még őket is nevelni kell.
Pemi: Akkor marad a spájz:):)
Az :DD
De most kicsukjuk a nappaliból mikor nem vagyunk itthon, úgyhogy nem tud rombolni. A konyhának mindegy, az úgyis ramaty, és felújításra vár:p
Csak a kisfiút, mert rejtett heréi vannak, és egy idő után elrákosodhatnak. A saját érdekében lesz megműttetve :)
Meg nem is akarjuk őket tovább szaporítani, mert a két kicsi császáros volt, nem akarjuk még egyszer megkockáztatni.
Ja , a Pincsim csinálta,, pedig bármikor kimehetett, de azért néha nálam is van tócsa pláne ha eljátsszák az időt és kifele menet csurgat:)
Erre jó ha felmosol ecetes vízzel azt utálják , és egyben fertőtlenít is , és hetente többször ecettel mosok fel , még a Domesztoszba is rakok.
Raktam fel képeket,ezek futnak itt a hoxán képeslapként,,hát van sikere:):
Csinálj egy naplót képekkel :):)
Mondogatom nagyon az ivartalanítást. Remélem, tavasszal összejön, nem akarom évekig elhúzni.
Nem lehet kiengedni őket, csak akkor, amikor senki nincs itthon. Na de akkor megfuttatjuk őket rendesen :)
Van helyük, csak jó lenne nekik több szabadság.
De jó fejek lehetnek!:)
Az enyémmel nagyon sokat kinlódtam a szobatisztaság miatt! Kb.:9 hónapos korára lett szobatiszta!
Tartogatta, nem szólt, aztán egyszer csak elengedte és egy vizműtelep hozzá kutyafüle volt!
Szerencsére, akkor még nem volt bejárása a szobákba, de igy is úszott minden a pisitől!
Azóta természetesen már az összes helységet birtokba vette!:))
Örültem, hogy a párom nem vágott ki kutyástól!
Szerencsére saját kertes házban lakom , és ha költözök akkor csak kertesbe , de nem számít, mert bent vannak a lakásban.
Mindig kiengedem őket és elvégzik a dolgukat, evvel nincs semmi gond.
Reggel 6-kor kelünk és rohannak kifele, és éjfél körül mikor végzek a munkával akkor még kiengedem őket, , de ha a kicsinek wc-nije kell akkor becsörtet hozzánk legyen az bármikor az éjszaka folyamán, vagy nappal meg az ajtót kaparja míg ki nem mehet, ő az ajtó nyitó Roxán ül és meg várja míg Tayson felugrik és kinyitja a mancsával az ajtót , de ezt már írtam , úgyhogy ha azt szeretném ,hogy kint maradjanak egy kicsit mert már a lakásban széttrappoltak mindent (fel a lépcsőn le a lépcsőn és közben nyírják egymást, mi meg nevetünk a két bohócon:) akkor kizárom őket kulccsal:):)
Amúgy a te kutyád sem semmi , gyönyörű tigris.
Én egyszer vettem neki Danette pudingot!
2 napig lent tanyáztam az utcán! Nem birtam vele hazajönni!
Nincs vele gond szeretik , és bírják a tejet, pláne ha kávéhoz jutnak, kakaó,karamellás tej , joghurt, semmi gond.
Írtam már hogy a kávé a minden, este egy kis kakaó a lányokkal, ne liter számra gondolj , kb 2dl fejenként egy kis kenyérrel
inci-finci! Ja, elfelejtettem, sajnos öregszem!:(
Szóval tegnap is úgy irtam volna, hogy "de aranyos!" meg azt, hogy "de szépek" ,De nem tudtam, mert nincs "HOZZÁSZÓLÁSOK"!:( Úgyhogy, most akkor pótolom!:)
Mikor az enyémet hazahoztuk, irtó büdös volt, de hiába fürdettem meg, valahogy bele volt ivódva a szag!:) Nem is tudom mennyi idő telt el, amig az alom szaga el ment!
Volt, hogy már nem birtuk a bűzt és befújtuk a kölnimmel!:) Ezután neki rontott az újságoknak és dirib-darabra tépte őket! Sirtunk a röhögéstől!
Erről jutott eszembe! A szájával viszont nem tudok mit csinálni! A fogai jók, már a dokinak is mutattam! Próbáltam neki fogat mosni :))- a doki mondta-, de majdnem leharapta a kezem! Nem bántani akart, hanem zavarta, hogy matatok a szájában! Pedig az egyikünk fogta, - fel is boritotta a lányomat!:D
Katka! Mi van az ivartlanitással?
Ki vannak már a kutyik engedve?
inci-finci! Nagyon irigyellek a kicsi miatt!
Én is nagyon szeretnék még egyet, de örülök, hogy a párom ebbe belement!
Majd egyszer, ha lesz kertem vagy legalább tető teraszom!:)
Hogy megy a kicsinek a szobatisztaság?
A vita elkerülése végett: Nem véletlen írtam a moslék szót idézőjelbe!
Természetesen nem összeöntött gusztustalan dolgokat adok nekik, mint a disznóknak szokás. És azt sem teszem rendszeresen. De néha jól esik nekik a főtt kaja.
Pl. a lencsétől semmi bajuk, a maradék húsos kajáktól sincs. A főtt zöldségektől meg pláne.
Megtapasztaltam már velük kapcsolatban egyet s mást, elég régóta van boxerem.