Bölcsességfogat bármilyen fogdoki kihúzhatja, v. csak szájsebész? (tudásbázis)
Hát mi? :)))
Egyébként meg tényleg úgy van, hogy ha kinőtt normálisan, akkor sima fogorvos is hozzá tud nyúlni, de azért a szájsebész a tuti. Nekem vésni kellett hármat, mert vízszintesen nőttek, bele a csontba. :( A Mária utcában csinálták.
szia! fogorvos is kihúzhatja csak a problémásat szokták a szájsebészetre küldeni.
de ajánlom neked a Bp-i Szentkirály utcai ügyeletet, ott pikk-pakk kihúzzák, a férjemnek is ott húzták ki
ez pontosan így van!
A nem problémásan (ferdén) nőtt bölcsességfogakat normál fogorvosok is kihúzzák (nekem is volt ilyen húzásom, pedig valamennyire ferdén nőtt a fog, de mégis ki tudta a fogorvosnőm húzni).
Szájsebészetre akkor szokták a pácienst irányítani, ha fel kell pl. vágni az ínyt is a művelethez és/vagy a fog túlségosan benne fekszik az állkapocsban.. vagy ha esetleg altatásos foghúzást kér az illető..
Szerintem kihúzhatja...kérdés,h a szájsebész nem e csinálja jobban!?:-)
Nekem szájsebész húzta....
Nekem a dokim simán, gond nélkül kihúzta.
Ha ő szokott, és tudja akkor csinálja, ha a másik doki nem szokott és nem meri akkor ne csinálja.
Figyi! Én kérdeztem Tőle, de az volta válasz, hogy ez hülyeség.. Ő szokott bölcsességfogakat húzni...
Ezért néztem nagyon érdekesen...
szerinted bármilyen doki ki tudja húzni?
ha nem tudod eldönteni, akkor persze hagyd, hogy próbálkozzanak rajtad a vállalkozószelleműek!
Én eddig az összes dokitól azt hallottam, hogy csak szájsebész.. ma viszont az új doki azt mondta, hogy Ő is simán kihúzza, ha arról van szó.
Vajon engedjem neki?:))))
További ajánlott fórumok:
- Idézetek, bölcsességek
- Írjatok bármilyen mondatot ami H-val kezdődik!!
- Keresztnevek szóláncban /akár becézett alakban is, bármilyen külföldi keresztnév is lehet/
- Minden napra egy bölcsesség
- Melyik szájsebészetet ajánlanád bölcsességfog műtéthez?
- SOTE Szájsebészeti Klinika 4 db bölcsességfog kivétele altatásban....