Bizarr szépségápolás! (beszélgetés)
Sziasztok!
Én a csiganyálka szépészeti kezelésről hallottam.
Nagy az Isten állatkertje!
Soha nem lennék rá képes,mármint amit írtak a cikkbe,abból az elsőre semmiképpen.A másik kettőért meg nem fizetnék.:o)
Hát igen,van,aki a saját pisijét issza..
Múltkor láttam a tv-ben,hogy hatalmas nyálas csigákat tettek a nőre és annak a nyálával kenegették.Nyami:)
Az első az nagyon fújjj, még olvasni is szörnyűűű. Nem is hiszem el hogy ilyen létezik/létezhet!
Az utolsón meg csak nevetni tudok. És ezért még fizetnek is egyesek??? Fogasjunk, hogy otthon meg a párjukétól írtóznak. Pedig azért még fizetni sem kell.
Bocsi ha a hozzászólásommal valakit megbotránkoztattam.
Arckrém hallot magzatból
A kozmetiaiparba nincsnek tabuk,bizonyság erre a Neocutis nevű cég,amely elhalt magzatokból kivont bőrfehérjéből készít arckrémet.Állandó vásárlójuk közé tartozik a Született feleségek sztárja(Eva Longoria),aki ezzel a PSP nevű,kollagénben gazdag krémmel igyekszik megőrizni fiatalos báját.
Arcápolás madárürülékből
Nincs olyan szépészeti módszer,amit Beckhamné ki ne próbált volna.Nem sokkal ezelőtt Japánban talált rá arra a szerinte verhetetlen arcápoló szerre, amely pacsirtaürülékből készül.Egyedül ez a pakolás vált be a pattanásosodásra hajlamos bőrére,azóta már a férje,Davis Beckham is használja.A pletykák szerint a módszer igen régi,a gésák is ezt használták,hogy makulátlan legyen a bőrük.
Spermapakolás
A színésznő (Kate Hudson) sosem tartozott a prűd nők közé,így azt sem titkolja,hogy ragyogó arcbőre titka egy különleges kezekés: spermapakolást használ.Egy norvég cég készít ilyen terméket,amely rendkívül gazdag fehérjében,táplálja a bőrt,és még pórusösszehúzó hatása is van.Aki használja,annak bababőre lesz,állítja a színésznő.
//Részlet a Best magazinból//
Engem nagyon megbotránkoztatott ez a cikk,főleg az első és az utolsó kezelési forma.Nem hiszem el,hogy nincsenek tabu dolgok,és hogy mindent a szépség alá kell rendelni.
További ajánlott fórumok:
- Hajápolás, szépségápolás a természet erejével (fogjunk össze, gyűjtsünk receptet egymásnak, de semmi bolti termék!)
- Sminkelők klubja és minden ami szépségápolás
- Csajok ti mennyit költötök egy hónapban szépségápolásra, ruhákra és miket hol vesztek?
- Menyire érdekel a szépségápolás? Szoktál beauty blogokat olvasni?
- MAC szépségápolási termékek
- Olajok, zsírok a konyhában, szépségápolásban, étrendkiegészítőként