Beszéljünka HPV-ről! Kinek van hasonló baja? (beszélgetés)
Sziasztok! Nem írt fel semmit nekem. Immunerősítést javasolt. Azt mondta nekem az isoprinosine-t szedni felesleges. Hüvelytablettát vettem gyógyszertárban. Illetve ehhez +ba grapefruitmag kivonatot + a crystal silver ezüst kolloidot. Nektek milyen ezüstötök van? Ezt ismeritek?
Próbálok bizakodni, hogy a következő eredmény jó lesz, de nagyon nehéz számomra... Meg gondolom másoknak is... De muszáj lenne pozitívnak lenni...
Szia Najmi!
Nekem januárban volt a műtétem,"hideg késes".Olvasd el,már leírtam az esetemet.Örülök,hogy már túl vagyok rajta, semmi negatív, pár napig véreztem utána.Csütörtökön voltam kontrollon, szépen begyógyult, felszívódtak a varratok, már tornázni is mehetek lassan. Az Isoprinosine-t nem irattam fel, több helyen olvastam véleményeket azoktól akik használták, hogy csak addig hat amíg szeded, és ugye nem szedhetem egész életemben. Pedig a műtéttel csak a kóros, elváltozott sejteket távolítják el, hogy később ne legyen belőle rák.A hpv nem tűnik el! Nekem az orvosom is a természetes, gyógynövényes immunerősítést ajánlotta, a lényeg ne összevissza szedj mindent, mert akkor nem tudod kitapasztalni Neked mi jó a szervezetednek. Én a következő 3 hónap mulva esedékes rákszűrésig az ezüst kolloid mellett voksoltam, sok pozitívat olvastam róla, még orvosoktól is.Nem tudom, mire gondolsz a 100%-os gyógyulás alatt. Nekem a szövettanomból kiderült, hogy teljesen sikerült eltávolítani a már elváltozott szövetrészt, a hpv ezzel együtt nem távozik a szervezetedből, kezelni kell, mert bármikor újból elkezdhet aktiválódni.
Valaki használta az Isoprinosine tablettát? Van olyan akinek hatott? Nem tudom felírassam-e.
Ha műtétre kerülne a sor, mit javasoltok: hurokkimetszéses, hagyományos "hideg késes" vagy CO2 lézer-vaporizációs eljárás? Kinek mi volt? 100%-os volt-e a gyógyulás?
Köszi a segítséget!
Szia!
Egyetértek Kesike válaszával, menj el másik dokihoz! Én is ezt tettem ugyanebben az esteben, és ez volt a szerencsém. Erősítsd az immunrendszered, próbálj ne stresszelni, és igen...lehet jobb. Sikerült beszereznem az ezüst kolloidot.Most kezdtem használni, remélem használni fog, sajnos elég körülményes volt,nálunk a patikában nem tartanak.Az egyetlen bio boltban megrendelték számomra.
Sziasztok! Régebben írtam, hogy leletem p2 hpv gyanús volt. Nagyon féltem, és a következő vizsgálatom sajnos p3 lett, de azt mondta az orvosom,hogy csak pici az eltérés.És ne aggódjak, erősítsem az immunrendszerem. 3 hó múlva megyek vissza. Eléggé félek, de próbálok pozitívan gondolkodni. Szerintetek mennyi esélyem van, hogy a legközelebbi vizsgálatra visszamegy p2-re?
Ja és valaki tapasztalat ezüstkolloiddal? KÖszike
Szia Manci25!
Nem megijeszteni,segíteni akarok, leírom az én esetem.Ua. mint Nálad, novemberben a rákszűrés miatt kaptam egy levelet a rendelőintézettől, keressem fel az orvost. Megtettem,kaptam egy citológiai leletet Cin 1, hpv gyanú.Ennyi, 6 hónap múlva kontroll, semmi teendőm.Pánik, sokk, internet! Sokan azt mondják, ne keresgélj a neten, hipohonder leszel. Az én esetemben, pont az ellenkezője, ez volt a szerencsém.Olvastam, olvastam...majd rögtön bejelentkeztem egy másik dokihoz (magánrendelésre)baj nem lehet, ha meghallgatom más véleményét, ennyi pénzt megér! Már a leletem nem tetszett neki, ismétlem, nem mindegy milyen hpv és okozott e már tényleges hámelváltozást! Vizsgálat...méhszájseb is van. (ezt nem látta a másik doki?) kúpkúra majd karácsony előtt újabb rákszűrés...p3, elváltozásokkal.A doki elmagyarázta a lehetőségeket, Rá bíztam Magam, műtét januárban. És igaza lett, a szövettanom elemzésében, már súlyos cervivális diysplasia áll, ezt rákmegelőző állapotként diagnosztizálják. Mi lett volna ha várok 6 hónapot???? A műtéttől nem kell pánikolni, engem altattak, kimetszették a méhnyakból a kóros részeket, nem fájt, nem emlékszek semmire másnap már itthon is voltam. Csütörtökön megyek kontrollra, természetesen a bennem felmerülő kérdéseket is viszem. Sokat olvasok a témában, mivel itt nem lehet reklámozni, ha gondolod priviben írok neked egy orvost akinek van honlapja, kérdésekre is válaszol, ill. nagyon hasznos anyagot készített a hpv-ről amit el tudsz olvasni. Hangsúlyozom, ne pánikolj, hiszen nem tudod nálad okozott- e már elváltozást a hpv, de ez a rákszűrésedből kiderül!!Tudd meg p hanyas a rákszűrés...ebben a mai világban, ahol tudom minden pénzbe kerül, de az egészséged a legfontosabb én a saját példámból tanulva javaslom kérd ki másik orvos véleményét is, ha kézzel foghaztó leleteid, eredményed van, látod nekem ez volt a szerencsém....sajnos gyógyszer nincs, immunerősítés és pozitív gondolkodás, ami szintén nem egyszerű, még én is most keresgélem a számomra megfelelő szer alkalmazását, azért olvasgatok e témában.Ill. konkrétan ré fogok az orvosomra is kérdezni Ő mit ajánl tapasztalatból, de aza ezüst kolloid amit én is be akarok szerezni, csak pozitív véleményeket olvastam, és különben is....hinni kell valamiben......
Sziasztok!
Nekem cin 1-es leletem volt egy éve, a következő vizsgálatnál minden rendben volt, mostani leletem megint cin 1, két magas kockázatú hpv vírussal. Rengeteg immunerősítőt szedek mióta kiderült, de úgy látszik nincs sok haszna. Most döntés előtt: műtsünk vagy várjak még? Mit gondoltok?
Kedves Manci25 és Kesike!
Sajnos én is, a műtétem január végén volt, mert nekem már súlyos hámelváltozásokat okozott.( Én nem tudtam, hogy hpv-m van, nem volt semmi tünetem, novemberi rákszűrésem lett rossz. Most keresem az immunerősítés megfelelő formáját, mert csak ez a "járható út". Az ezüst kolloidot több fórumon, tapasztalatok, orvosi javaslatok között olvastam. Ma el is mentem a patikába, ahol közölték nem tartanak, na irány a net...és melyik fajtát? Kesike, írnál nekem a zapper készülékről? Bár rákerestem, de ebből is több fajta létezik.
Manci25! Ne pánikolj, nem mindegy a hpv melyik fajtája! A rákszűrésed eredménye jó?
Sziasztok!
Nem tudom, hogy írta-e már valaki, de nagyon hatásos az Ezüstkolloid!Meginni illetve azzal irrigálni..
Mindemellett hatásos a teafaolaj is! Ezzel is heti 1-2szer irrigálni, 5-6 csepp feloldva vízben!
Nekem is van sajnos 52-es magas kockázatú és igen elhanyagoltam az utóbbi időben. De előtte ezeket használtam és nagyon hasznos, megint rendelek magamnak. Remélem segítettem!
Sziasztok!
Sajnos 2 hónapja a császáros szülést követő 6 hós kontrollon p3as eredményű lett a rákszűrésem eredménye. Annyi még árnyalja a képet, és további izgalmakat okoz, hogy mivel szoptatok, és nem állt be a mensim, a kenetvételre kb. 3-4 órára rendesen megjött. A doki szerint ez is okozhatja a kijött nem túl jó eredményt. Hallottatok ilyesmiről, hogy a menzesz bezavarhat?
Ettől függetlenül hpv tipizálást csináltunk, sajnos két magas kockázatúm is van, ebből egyik a "legrosszabb", a 16os. Azt az infót kaptam, hogy sok esetben magától legyőzi a szervezet a vírust, és ez nem függ attól milyen rizikójú.. Következő lépés februárban ismét egy cytológia lesz, ha p3, akkor kisműtét, konizáció. Igyekszem nagyon tartani magam, eddig sikerült is, egész csodálkoztam magamon. Persze nagy öröm belefeledkezni a kislányom körüli teendőkbe, vele foglalkozni nagyon jó gyógyszer :) De nem hagy nyugodni legbelül ez az egész, itthon nem beszélek hetek óta ezekről, de mivel itt sorstársakra találhatok, leírom a saját történetem Nektek.
A legrosszabb, hogy még azon is aggódok, hogy aktívan szoptatom a babám, tápszerre érzékeny, azt nem adhatok, és nem is szeretnék adni Neki. (cumisüveget amúgy sem fogad el, csak cicimánia)Semmi értelme már most a műtéten, és annak a szoptatásra gyakorolt hatásán rettegni, de mégis volt valakinek szopi mellett valamilyen műtéte?
Előre is köszönöm a tanácsokat :)
További ajánlott fórumok:
- Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk!
- Drága örökösök - beszéljünk róla
- Érden élők fóruma-gyertek sokan, beszéljünk bármiről!
- Alternatív gyógymódok minden testi, lelki bajra. Akit érdekelnek a hasonló dolgok jöjjenek beszéljünk erről...
- Kinek van hasonló baja?
- A lányom megette egy plüss méhecske bélését. Történt már valakivel hasonló? Lehet valami baja?