Beszélgessünk, ha másról nem akkor az időjárásról. Vagy irj bármit! (beszélgetés)
Egyébként pont ezt birom az emberekben. Nyáron mindenk iazéert nyavajog mert meleg van, télen azért mert hideg van. Hát nekünk semmi nem jó!!!
Jó lenne valami állandó hő. Mondjuk 25 fok télen nyáron. Szerintem mindenki elégedett lenne. Vagy ki tudja mi emberek ebbe is belekötnénk.
Szia!Szerintem nem sok,a vesekőnek meg jó,ha minél több folyadékot iszol,nem? És okoz neked fájdalmakat,görcsöket a kő? Mióta van?
A sok folyadékról az jutott eszembe,hogy apukámnál,amikor kiderült,hogy cukros,az volt az egyik tünet,hogy egyfolytában inni kívánt ....
Nyáron azért nyavalyogtunk,mert meleg volt...Majd visszasírjuk!!
Mondjuk én jobban szeretem azt a meleget!
Szia!
Van egy fórumunk 2008. április-május-júniusi babák cimem. Nem akarnál csatlakozni hozzánk. Sokat segíthetnél az épp aktuális témákban. Hogyan fogyjunk le szülés után. Neked ez sikerült úgy látom. Gratula!!!!!!!!!!!!!!!
Szia!Éreztem,hogy küldenéd,de nem tudod,hova...Nagyon erőlködött kisütni! De legalább már nem esett...Na,mindegy,várom holnap is! :))
Lesz még idén vénasszonyok nyara egyáltalán?Mit mondanak?
Szia.
Nálunk ma sütött a nap és még kicsit most is süt. Mivel nem irtad hova küldjem ezért megtartottam magunknak. Bocsi, de remélem ott is sütött.
Bence sem semmi nagyon huncut a tekintete,mosoly:))
Mikor terveztek második bébit???
Boldog hofordulot Bencének:)
Hát nem tudom a szüléstől elment a kedvem csak altatásban szülök...
nem tudom lesz-e még,mert ő lombik baba 2 elhalás után amit mütéttel kellett befejezni igy nem tudom majd függ az anyagiaktol is a 2 év lombikozás elég sokba került + a lelki megrázkodtatások szoval még nem tudom szeretnék de nem tudom ujbol beválalom-e....
Sziasztok!
Remélem mindenki jó aludt és olyan jó napja van mint nekem. Az édes drágám az rossz idő ellenére vidámabb, mint valaha. Nálunk hajnal négy óta esik az eső és fúj ez a rohadt szél. :(
Hát Davider akkor neked se volt egyszerű a szülés. Nekem Bence 32 hétre született. Ő nem szeretett annyira bent lenni.
Bocsi tegnap kidobott a hoxa :(
Hát azért,mert tulhordtam 2 héttel és nagyon belekakilt a magzatvizbe nem engedték felsirni és annyira kakis volt,hogy csak szivták...szivtákk....szivták....utána pedig a kis szaros (ez találo rá:-D) nem akart felsirni már oxigént kapot rámasziroztak...na majd kiiron cikk-be a szülés storimat....
Ja és jo reggelt mindenkinek...
Igen én már most félek attol mi lesz ha 10-en éves lesz a ma világban amiket látok...:(
Köszi ..hát igen bár eddig sem volt nyugis őnagysága már 6 honaposan mászott felült 6,5 volt mikor felállt azota nincs megállás egy sajtkukac veszett el benne.....
Méh jo az orvosok és mi is féltünk,hogy valami baja lett az oxinhiányos állapot miatt de nem hálisten...
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk!
- Munkát keresek, ha Te is, akkor gyere beszélgessünk!:-)
- Szegediek:Rókus vasútállomásról ha megyek a Tisza Lajos krt 54-be 1 es vill.-al, akkor melyik megállóban kell leszálljak?