Beszélgessünk egymással és ne egymás mögött (beszélgetés)
Sziasztok!
Nekem a kisfiam Bence!A második pedig Nándor lesz,bár ez még tuti,mert apának van más is ami tetszik!
Lányból nekem a Rebeka tetszik nagyon!:)
Hali!Van valaki fenn?
Az én kislányom Adél Anna(két nagymama után)de tetszik lányba még az Ajsa,fiúba a Káleb volt a favoritom de nem kaphatta volna mert a párom ragaszkodott volnaaz ő nevéhez:-((
amúgy Ábel,Áron stb.
Szia !!
A lányom neve: Szimonetta Kitty
A fim neve: András Dominik
Azért kaptak két nevet mert így nagy korában van lehetősége választani, ha nem tetszik ahogy hívjuk. Na meg az ajándék is jól jön 2X. A lánykámat is mi Kittynek szólítottuk most a Szimonettát használja.
Néztem az adatlapokat mindenkinek olyan aranyos a picikéje!!!!!!!!!!!!!!
Ha nem lenne nektek gond megmondanátok, hogy a csemetéiteknek mi a neve,mert nővérem most vár babát és még mindig a néveken gondolkodnak!!
Már úgy várom, hogy meglegyen neki!!
Puszi nektek!
Na most nincs senki így jól kibeszélem magam!! :)
Még legelsőként írtam,mert akkor eléggé rossz volt a kedvem!
Nálunk esik az eső!!
Kellene egy kicsit mozognom,de vhogy nem sok kedvem van! :(
Szia Móuumi!
Én vagyok!
mentem mert adél kelt
én este 21-22körül tudok ujra jönni
Hali
Na igen!Eddig itthon melózott magán vállalkozó volt,kőművesként,de soha nem volt ideje ránk,és sokat idegeskedett,na meg a vállalkozás miatt eléggé le csúsztunk a béka segge alá anyagilag!
Most kezdünk helyre állni,de ez csak úgy ment ha el adjuk a családi házunk!
Most legalább meg van fizetve a munkája,és meg is becsülik!
Mi meg 5 év alatt csak annyit voltunk külön amikor én kórházban voltam szülni!Meg most mielőtt ide költöztünk!Én nagyon ragaszkodós típus vagyok,és nagyon nehezen engedem el!
Én úgy érzem jól magam ha itt van a közelemben!
Ismerős,én is minden reggel föl kelek hogy el tudjak köszönni tőle,mert sokszor eszembe jut mi van ha valami történik vele,akkor nagyon bánnám hogy nem tudtam meg ölelni,és elköszönni tőle!
Én még most is úgy szeretem mint az első pillanatban!:)