Beszélgessünk egymással és ne egymás mögött (beszélgetés)
Igen csak vannak emberek akik azt gondolják ez a világ legtermészetesebb dolga,hogy fogadjunk orvost,és fizessünk mint a katona tiszt!
Sajnos én úgy gondolom,hogy az orvos azért vállalta ezt a munkát,mert neki ez a szakma tetszett,és segíteni akar az embereken,ezért ő meg is kapja a fizetését!
Szia!
Az én férjem sajna vidéken dolgozik és általában hétvégén van csak itthon
Ej a francba most indul be a dumcsi, nekem meg mennem kell haza jött apácska kaja és iránya temető.
Na nem baj majd lesz mit olvasnom ha haza jövök pusza nektek
Igen ezt én is így gondolom!Sajnos én sem tehetem meg hogy havi szinten 5-10 ezreket adjak,vagy akár egy szülésért 30-50 ezret!
Én úgy gondolom,hogy azt a pénzt amit az orvosnak adnék,inkább a gyerekre költöm!
Nem azt mondom,mert amikor gondom akadt,akkor el mentem magán dokihoz,de ott sem kaptam nagyobb törődés,odafigyelést mint egy sima rendelésen!
háát nekem volt fogadott orvosom,de ő az anyukám orvosa még mikor velem terhes volt akkor is hozzá járt.És a súlyom miatt a teherbeesés se ment könnyen de soha nem piszkált
De egyébként szerintem nem elitélendő ha nem fogadsz dokit,inkább kölsd a gyerekekre
Hali!
Változó mikor alszik általában 13-14h-kor alszik el,egy-másfél órát alszik ha fel kel jön gépezni:-))Vagy ha halja kinnt a szomszéd gyerekeket menni kell ki.
Nálunk most van a csendes pihi!Bence végre alszik!:)
Én meg gépezek,és közben gondolkodom!Szerinted a mai világban ki néznek az emberek ah nem fogadok orvos a szüléskor?
Hahóóóó Mouuni !!!
Hol vagy tegnap nagyon nyürrögtél, hogy nincs itt senki. Most itt vagyok és én nyürrögök, hogy hol vagy ????
Sziasztok !!!
Na végre csend honol nálunk. Kész a kéró kiganyéztam. Ma ugyan nem kell főzni mert maradékon élünk. Maradt két adag brassói Apácskával megesszük.
Dodó nem szereti ő krumplis-tésztát kapott. Most az igazak álmát csicsizza. Még tegnap csináltam egy kis Görög gyümölcslevest azt is lehet enni. Én azt eszem előételnek is meg desszertnek is. Szerintem nagyon király nekünk bejött. Majdnem mindig van a hűtőbe. Ha a nagyok is át jönnek mindjárt "bele szorul a fazékba a fejük". Pedig a Kitty eddig hallani sem akart a gyümölcslevesről.
Na ha jól hallom Bőzse is végzett. Megyek teregetni.
sziasztok!
látom a tegnap óta rengeteg a hozzászólás!..)))
Örülhetsz Anycácska , hogy ilyen menő fórumot indítottál...!..)
én nem voltam itt majd 24 órája...
amikor tudok benézek, most pont egy ilyen időszak van..
jártam egyet anyukámnál, vásároltam..most egy kis lazzítás!
Jó reggelt!
Én kicsit tudok jönni reggel is délután is,amikor Bence játszik!De ha meg látja hogy gépezek jön ide fogja a kezem hogy menjek vele játszani!Olyan édes ilyenkor!
Már azt várom hogy beszéljen!Igaz már azt mondja hogy anya!:)
Hali!
Én sajna csak este vagy a délutáni szieszta idején vagyok kicsit gépközelbe.Kislányom külömben teljesen kisajátít.-))