Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Nem jövünk ki egymással a hálószobában... fórum

Nem jövünk ki egymással a hálószobában... (beszélgetős fórum)


1 2 3 4
febr. 28. 13:44

Próbáljuk megoldani dolgokat változtat ő is így talán menni fog közöttünk a házas élet.

A gyerek dolog nálam kényes téma és tudom ti ezt nem tudjátok de nem szeretek erről beszélni! Ezt hagyjuk is. Köszönöm mindenkinek. ❤️

99. Pampalini (válaszként erre: 98. - Hanka101)
febr. 21. 14:18
Igen gyerekkel nehezebb. Itt az a gond hogy a lány nem tudja mi a jó neki, a pasi meg nem hozza ki belőle a maximumot. Csak dugnak, de nem szeretkeznek
febr. 21. 13:35

Mire vársz , menekülj , amíg tudsz.

Gyerekeddel már sokkal nehezebb , és nem kérdéses, hogy EZ vagyis Ő ilyen marad!!

97. Pampalini (válaszként erre: 96. - MenoPause)
febr. 21. 12:29
Teljesen igazad van. Egy nönek elsőre gyengèd türelmes pasira van szüksège. Viszont a fiatal tapasztalatlan fiùknak is szüksègük van tanárnènire. Lehet durva szex. Időnkènt jó levezetni a feszkót. De kell az èrzèki szex is. Kell a lèleknek.
96. MenoPause (válaszként erre: 91. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 21. 09:37
Sok nő és férfi is élvezi, vágyik vadabb, esetleg durvább szexre.. de!! Nem tapasztalatlanul! És nem állandóan. Ez lehet egy játék része. Addigra már ismeri a testét, hogy mi jó és mi nem.. és a másik, hogy feltétlenül bízik a másikban. A lényeg hogy mindketten élvezzék. Itt kimaradtak fázisok. Neked még a felfedezés időszaka lenne, ő máris a haladó szinten szeretné.. azt, hogy akár gyengéden is, de megerőszakolhasson egy nőt, nagyon elő kell készíteni, és a nőnek is vágyni kell rá. Lehet hogy a pasi nem ma kezdte, de ilyen téren nem ismeri vafY nem tud bánni a nőkkel.
95. Pampalini (válaszként erre: 91. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 20. 17:58
Egyszer találkoztam szűz lànnyal az ágyban. Amikor rájöttem, fèlre tettem a saját èrdekeim, ès csak rá koncentráltam. Így is lehet.
94. Pampalini (válaszként erre: 89. - Zsofi_876)
febr. 20. 17:55

Igen ez a mondat nagyon gáz. Nyugi....

Èn sem vettem èszre mindig ha baj van. De amikor szòlt a partnerem, váltottunk más pózra, ès hanyagoltuk ami neki nem volt jó.

93. Pampalini (válaszként erre: 86. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 20. 17:50
Nem lehet, hogy behatoláskor mèg nem vagy kèsz rá? Elèg nedves vagy? Bocsi a kèrdèsèrt. Van orális szex? Volt egyáltalán orgazmusod? Orálisan el tud juttatni a csúcsra? Ha nem akarod ne válaszolj,de ezek fontos dolgok a szexben. Gondolkozz el rajta.
92. Pampalini (válaszként erre: 82. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 20. 17:43
Szerintem próbáld meg átvenni az irányítást. Tapasztalat nèlkül gondolom még sem próbàltad. Próbàld ki milyen ha ő van alul, te pedig ráülsz. Az a tapasztalatom hogy sok nő èlvezi, ès így kitapasztalhatod neked mi jó. Ha èrdekli a te boldogságos, bele fog menni. Nekem bejön ha rám ül a partnerem. Ha pedig fáj akkor ne titkolt. Mert ő nem èrzi. Szólj neki, váltsatok olyan pózban ami neked is jó. Merj kisèrletezni. Ha nem engedi, akkor nagy a baj.
91. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 88. - Epresturmix)
febr. 20. 14:48

"A hálószobân kívül vannak olyan megmozdulâsai amikkel hogyismondjam : felhergel?

Mondok konkrét példákat, pl megsimogatja, belemarkol a fenekedbe, vagy megfogja a cicidet, megpuszilgatja a "lányokat" vagy ki nem hagynâ, hogy amikor lehajolsz, hogy odanyúljon, ilyesmik..."


Ezek megvannak érezteti azt is, hogy kívánatos vagyok számára, szavakkal és tettekkel is...

32 éves előttem volt pár barátnője de szűz még soha.

Mielőtt összejöttünk egész sokáig nem volt senkije...

Talán ezt vezeti le...

Ha kellemetlen szólok...

Nem akartam nagyon részletezni...de az előjátékot élvezem csak maga az aktus olyan, hogy is fogalmazzak mintha át akarna fúrni...vagy falat akarna tőrni... és a lefogás része sem igazán jön be.

90. Kacsahercegno (válaszként erre: 89. - Zsofi_876)
febr. 20. 11:16

Na igen, itt a lefogás része a para, nem egyszerűen arról van szó hogy primitív az ágyban, hanem még hozzá erőszakos is.


Nekem már az is furcsa hogy a nagyi halála után gyorsan esküvő, kicsit mintha a férfi kihasználta volna az "alkalmat" amikor sebezhető helyzetben volt, hogy rögtön magához láncolja és elválassza a családtól...


Amúgy persze hogy amúgy kedves, egy bántalmazó kapcsolat sem kezdődik úgy, hogy a férfi már az első randin felpofozza a nőt, az meg ennek ellenére vele marad/hozzámegy/gyereket szül neki. Ez egy hosszú folyamat.

febr. 20. 10:37

Ha nagyon, de nagyon jóindulatú akarnék lenni, akkor is max. annyit tudnék felhozni a mentségére, hogy primitív a lelkem az ágyban, és fogalma sincs, hogy illik "bánni" egy még majdnem szűzzel.

Tény, hogy kell kis idő, amíg "bejáratódik" az ember lánya, főleg, ha az úriember nagy bottal jár. Meg amíg te is megismered a saját tested, mikor hogy a legjobb stb.

De ha valóban önzetlenül szeret, akkor az a minimum, hogy türelmesen segít téged ebben, és nem azt nézi, hogy neki hogy jó.


Nyugi, mindjárt vége?

Ne haragudj, de hogy lehetsz ennyire kegyetlen a saját testeddel? Miért törődsz bele?

Az az alap, hogy kihúzod magad, leülteted és elmondod talpraesetten, hogy neked ez Így nem jó, sőt, fáj! Ha partner abban, hogy változtassatok, és tudatosan teszitek, nem mondom, hogy kizárt a változás.


De személy szerint egyszer fogna le valaki "nyugi, mindjárt vége" felkiáltással, úgy rúgnám le magamról, hogy a fal adná neki a másikat. Mit képzel?


Ha önértékelési gondjaid vannak, vagy más jellegű probléma, akkor a lehető leghosszabb belemenekülni egy ilyen szituba, mert ő pont ezt fogja erősíteni benned. Hogy ennyit érsz csak.

88. Epresturmix (válaszként erre: 86. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 20. 10:04

A hálószobân kívül vannak olyan megmozdulâsai amikkel hogyismondjam : felhergel?

Mondok konkrét példákat, pl megsimogatja, belemarkol a fenekedbe, vagy megfogja a cicidet, megpuszilgatja a "lányokat" vagy ki nem hagynâ, hogy amikor lehajolsz, hogy odanyúljon, ilyesmik. De lehet csak mi élünk ilyen perverzen, kitudja, szóval érted? Amikor nem szexre megy a dolog, csak tudatja veled, hogy kívánatos vagy számára.

Hány éves a férjed? Szerintem sokat számít. Neki milyen kapcsolatai voltak előtted? Amikor kellemetlen, szólsz neki? Vagyis szólna a fene, ha nem tetszik valami, ott közlöm, hogy ez nekem îgy nagyon nem frankó és csináljuk máshogyan. Normális esetben változtatnia kellene. Mert amit csinál az csak ürítés!

87. Ghost👻 (válaszként erre: 86. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 20. 09:46
Akkor próbáld meg, hogy te vagy felül akkor te irányítasz .
86. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 84. - Epresturmix)
febr. 20. 09:08

Szexen kívűl kedves és érzelmes kimutatja, hogy szeret.

Vágyom én is rá így néha kezdeményezek... de mivel nem igazán élvezem így álltalában ő az aki kezdeményez nem én.

Pont addig jó minden még fentebb írtad... "csak bedugjuk aztán hadd szóljon" onnantól már nem figyel arra, hogy amit csinál azt én nem élvezem sőt kellemetlen...

85. varadero (válaszként erre: 82. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 20. 09:04
Azt kívánom hozzál jó döntést, ha arra kerül a sor. Ha döntöttél akkor viszont ne nézz hátra. Sok sikert!
84. Epresturmix (válaszként erre: 82. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 20. 08:58

Tök fiatal vagy. Belekapaszkodtál az első férfiba akit megláttál és ezt ő jól ki is használja. A felsoroltakat tudja, és éppen ezért ki is használja. Idő kérdése, hogy mikor kezd el érzelmileg zsarolni, vagy tettlegessêgig fajulni köztetek a dolog.

A szex nem arról szól, hogy csak bedugjuk aztán hadd szóljon. Abban rengeteg más érzelemnek kellene lennie, mint a "nyugi mindjárt vége"

Hát köszönöm szépen. Én úgy rúgnám az enyémet seggbe, hogy a lába nem érnê a földet!

Amúgy a szexen kívül milyen veled? Ölelgetős, puszilkodós, simulêkony, simogat? keresi veled a kontaktot? Tudod, amikor NORMÁLIS egy férfi és éppen nem a szexet akarja, csak így közli veled hogy szeret.

Te mennyit adsz ebbe érzelmileg? Vagy te mennyire vagy kezdeményező? Ha nem túl intim a kérdésem - nem szokásom mások szexuális életében vájkálni, de gondolom most lehet. :)

83. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 20. 08:46

"Pár hónapja megismertem valakit és a mamám halála után gyorsan össze házasodtunk, közös lakásba költöztünk."


Ha már ilyen gyors és felelőtlen döntést hoztál ne várd meg míg a férjed elveszti a türelmét szex közben és esetleg a keze is járni kezd!

Persze, megtanulhatná, hogy hogyan teheti neked élvezetessé, de nem fogja.


Válj el!

82. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 79. - Varadero)
febr. 20. 08:36

Mindössze két hónap házasság után nem akarok egyből válni bízom benne megoldjuk a dolgot...

Anyagilag bár nem függök tőle. Közös a ház amiben élünk és sok minden össze köt.

Ez az egy dolog ami nem működik közöttünk egyébként talán ő az egyetlen ember aki mellettem állt életem során...most is csak ő van mellettem a családomra nem is számíthatok...sőt senkire sem.

Próbálok vele beszélni erről elég sokszor.

Persze nem vagyok hülye tudom ha nem tudjuk megoldani hiába szeretem így nem élhetünk...

81. New(l) (válaszként erre: 76. - Szőkelédi)
febr. 20. 08:30

Én a faszira értettem a mondandómat, ő pedig nem érintetlenül jött ebbe a kapcsolatba, és mint a mellékelt ábra mutatja, részéről gátlásosságnak semmi jele.

Az a baj ezekkel a régi "hagyományokkal", hogy annak idején megvoltak a teljesen racionális okai. Amikor még nem volt normális fogamzásgátlás, és potyogtak a gyerekek mint az egerek, nagyon nem volt mindegy, házasságba születnek-e vagy "zabik" lesznek. Innen (is) ered a szüzesség megőrzése, manapság meg vagy egyfajta romantikus máz lengi körbe, vagy valami bigott fals ideológia, mindenesetre pozitív hozadéka alig van.

80. 80ASIQ
febr. 20. 08:24
Bizony, válni kellene!
79. varadero (válaszként erre: 78. - Érdekes73)
febr. 20. 07:27
Igazad van, de érthető, hogy nem mindenki képes egy pillanat alatt felrúgni egy kapcsolatot. Lehet, hogy nincs hová mennie, vagy anyagilag függő viszonyban van és még sorolhatnánk. Ezer élet ezer helyzet...
78. Érdekes73 (válaszként erre: 75. - Varadero)
febr. 20. 07:08
Szerintem 1 alkalom is túl hosszú idő egy ilyen "partnerhez".
77. Cucicsillag (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 20. 00:06

Elso korben az erdekelne, miert akarsz vele maradni?

Egy normalis parkapcsolatban pedig illik egyeztetnj az igenyeket.

Ezzel a hozzaallasaval, nemtom, mennyire szerethet.

Elszomorito :(

76. szőkelédi (válaszként erre: 69. - New(l))
febr. 19. 22:38

Mint írja a hölgy ,a neveltetése miatt is ment férjhez szüzen.

Tapasztalat semmi ,így el tudom képzelni,hogy gátlásos, még beszélni sem szeret róla. Vagy nem mer,vagy szégyenli magát . Sokat árthat a nevelés is . Szerintem.

febr. 19. 22:33
Sajnálom a fórumnyitót, de attól tartok nem fog záros határidőn belül változni a helyzet. A szex nagyon ösztönös dolog és ebből fakadóan eléggé őszinte szituáció. Nem biztos, hogy mindent meg lehet beszélni. (Most nem az élvezet tettetéséről beszélek, mert az tudatos cselekvés)Természetesnek kellene lenni a párod számára, hogy a te gyönyöröd pontosan olyan fontos, mint a sajátja. Attól tartok szex közben jön ki az őszinte énje, és ez nem túl reménykeltő. Természetesen próbáld meg menteni a menthetőt és a házasságodat, de ha nem megy, akkor neked kell menned. Minden helyzet egyedi ezért nehéz jó tanácsot adni. Az élet azonban túl rövid ahhoz hogy hosszú ideig elviselj egy önző ágytársat.
febr. 19. 22:24

Az a gond,hogy ő annak ellenére élvezi a sexet,hogy látja h neked ez fáj.Ha valakit szeretek nekem rosszul esne,hogy fajdalmat okozzak neki,nem pedig még élvezzem is.

Hidd el itt nagyobb a baj mint hiszed.

73. vivo44 (válaszként erre: 72. - Pampalini)
febr. 19. 22:13

Miért is ne lenne közömbös, ha a szenvedő fél nem mondja, nem nyilvánítja ki, hogy nem jó.

Inkább itt beszéli ki, mint, hogy azt mondaná a pasinak, hogy ha mégegyszer előfordul nincsen ******.

72. Pampalini (válaszként erre: 69. - New(l))
febr. 19. 22:06
Ha nem érdekli, nem hiszem hogy jutnak bármire is sajnos. Nekem úgy tűnik neki teljesen jó hogy ő elélvez és kész. hogy alatta a másik szenved, nem élvezi az már közömbös.
71. Pampalini (válaszként erre: 64. - Regin_a)
febr. 19. 22:04
Ez így van. Exemmel 3x jöttem össze. A vége mindig az lett.
1 2 3 4

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook