Beszélgessünk a szavazások témáiról (beszélgetés)
Milyen óratípusra jársz/járnál ezek közül a leginkább?
Ezek közül egyikre sem:OO
Zumbázni fogok:)
"Bejelölnéd a gyereked pedagógusát a facebookon ismerősnek, ha más szülő is ismerőse?"
Ja. Sőt, akkor is, ha más szülő nem az ismerőse.
tavipocok... 10 perce nem tudom abbahagyni a röhögést :DDDDD
zseniális xDDD
Hogy telt az első nap az iskolában/óvodában?
Szerencsére nagyon jól, minden simán ment :)
Vártad már a lehűlést? (név nélkül)
Fogalmazzunk úgy, hogy számitottam rá hogy az ősz közeleledtével hűvösebb lesz, mint nyáron ;)
Kiköltöznél külföldre úgy a családdal, hogy nemrég vásároltál új ingatlant?
Igen, és neki is merek vágni.
de pont ez a lényeg, hogy FELESLEGES 5 milla.
tehát nem kell félretenni, megvan mindened, ha a munkádat elveszíted, akkor sincs veszélyben a megélhetésed, még az unokádé sem. a felesleges dolgot az ember akár a kukába is dobhatja...
ha így van felesleges 5 millája, miért ne adhatná annak, akinek akarja? miért kéne még ezt is kuporgatnia?
Zavartak ki téged már valamilyen hivatalból, mert éppen kávéztak?
A volt férjemet vittem bedagadt torokkal az orvosi ügyeletre, mivel megcsípte egy vagy több méh és allergiás rá, már alig kapott levegőt.
Nyitva volt a vizsgáló ajtaja, ketten kevergették a kávéban a cukrot, én becsörtettem, hogy azonnal jöjjenek, baj van.
Na ők kiküldtek, hogy várjak a soromra, persze sor nem volt, csak mi.
Én pedig biztos vagyok benne, hogy bár nincs felesleges, sem szükséges 5 millióm, többet adakoztam én már hajléktalannak, mint Te.
És még valami, amikor az ember kínkeserves munkával, nem pedig nyereménnyel jut pár millióhoz, akkor annak normális ember nem ver a seggére, mert félreteszi a gyerekei taníttatására, meg protézisre, meg temetésre, hogy ne egy hajléktalantól kelljen majd kölcsönkérnie, ha neki van rá szüksége.
Szavazás - Kiköltöznél külföldre úgy a családdal, hogy nemrég vásároltál új ingatlant?
szimplán igen miért nincs?
Szavazás - Hogy telt az első nap az iskolában/óvodában? (név nélkül)
mindkettőt kinőttem, a gyerek nevében meg nem nyilatkozhatok
Az alábbiak közül melyik színnel lakkozzam ki a körmöm?
Vacilláltam a lila és a rózsaszín között, de aztán eszembe jutott a plüss kezeslábasod;)
Nem ertem, miert olyan nevetseges az, hogy az otthontalanokat es az allatokat tamogatnam?
Biztos, hogy te nem adnal a penzedbol ilyeneknek, ez is mutatja, hogy kapzsi szemely lehetsz, mindent neked, semmit masnak, ezt bizonyitja a "jopofa" hozzaszolasod is. Mar amennyiben jopofa...:(
Melyik okostelefont választanátok ezek közül? gesztenyeszirom, 2013-08-15 23:19
Olajat hányszor szoktátok felhasználni hús-krumpli stb.. sütés után? (név nélkül) LiZoé, 2013-08-16 19:19
Hogy telt az első nap az iskolában/óvodában? (név nélkül)
Nem voltam, se iskolában, se oviban :)
Ühüm. :)
Amúgy ez még semmi nem volt, évnyitó, 3 osztályfőnöki, majd délben haza.
Holnap kezdődik a móka.
Egyformábban alig várom. :D
:D
Tehát nem nagyon vártad;)
Szóval rettenetesen jó volt?
"Hogy telt az első nap az iskolában/óvodában?"
Alig vártam.
Szó szerint.
Te hogyan ápolod a fanszőrzeted? (név nélkül) Rumcájsz Ebribari, 2010-11-19 20:25
borotválom [196] Csík
festem [2] Csík
dauerolom [11] Csík
mellírozom [1] Csík
satírozom [6] Csík
úgy van,ahogy az isten megadta(tavipocok) [69] Csík
csupasz,mint a csiga [80] Csík
alakra formázott(szív) [9] Csík
ez egy igazi gyöngyszem:))
Tételezzük fel, . hogy van felesleges 5 millió forintod. Melyikre költenéd szívesebben? Irukandzsi, 2013-09-01 14:13
új kocsi [28]
utazás [111]
létezik olyan, hogy valakinek 5 millió ft felesleges? akkor már minimum milliárdosnak kell lenni, autók a garázsban, több világkörüli út után... ebben az esetben jótékony célra fordítanám.
a megmaradt nem felesleges milliárdokból meg megint elmennék utazni..