Beszélgessünk a szavazások témáiról (beszélgetés)
Miért mondják itt a hazánkban a kiálló csipőcsontú nőre, hogy duci, Spanyolországban viszont furcsán néznek rá, emiatt? halloween29, 2013-09-06 08:23
ezt nem értem. ha valakinek kiáll a csípőcsontja, akkor az sovány.
spanyolországban meg kire néznek furcsán? a ducizóra, vagy a kiálló csípőcsontúra?
Hibásnak érezze magát a párod (ffi), ha megvárat másfél órán át, és nem telefonál, hogy ne várj, mert nem is jön? Lyzike, 2013-09-06 10:04
miért lényeges, hogy a párja ffi?
fordítva nem fordulhat elő?
és ha volt valami oka, hogy nem hívott?
amikor megismerkedtem egy lánnyal, egyszer megbeszéltünk egy randit a busz végállomásánál. kb. félórával értem oda hamarabb. vártam. összesen 3 órát. Ő a másik végállomáson várt 2 és felet. 14 évvel ezelőtt még ritka volt a mobiltelefon, nem tudtuk egymást hívni. azóta házasok vagyunk, két gyerekkel, és bár néha felhozzuk viccelődve az akkori várakozást, egyikünk sem hibáztatja a másikat.
:-D
Miért mondják itt a hazánkban a kiálló csipőcsontú nőre, hogy duci, Spanyolországban viszont furcsán néznek rá, emiatt?
Nem értem a kérdést sem... Mondjuk a válaszokból sejthető, hogy azt szeretnéd hallani, hogy leducizzák az embert normál testalkattal, pedig ez szerintem baromira nem így van... Vagy a "ducizó" egyén rajong a soványságért, vagy a te énképed nincs rendben, és nem a csípőcsont a baj, hanem egy pár plusz kg.
"Miért mondják itt a hazánkban a kiálló csipőcsontú nőre, hogy duci, Spanyolországban viszont furcsán néznek rá, emiatt?"
akinek kiáll a csontja, arra itt sem mondják h duci.
arra mondják, akinek a csonton még a kelleténél vaskosabb a zsírréteg :D
Kasztráltatnád a pedofilokat?
Indulatból rögtön "igen"-t nyomtam, de attól tartok, hogy az nem venné el a kedvüket. Inkább lobotómiát végeznék rajtuk.
Mondjuk úgy, hogy megcsinálnám saját kezűleg.
Tételezzük fel, . hogy van felesleges 5 millió forintod. Melyikre költenéd szívesebben? Irukandzsi, 2013-09-01 14:13
Kocsit is vennék belőle, és még utazgatnék is:-)
Létezik tökéletes Anya? Titkosvallomás, 2007-08-27 23:16
Nem, maximum csak látszatra.
Ilyen nincs, mindenki követ el hibákat.
Igen, én is az vagyok.
Igen, én is az leszek.
Fogalmam sincs.
IGEN. Az anyai nagymamám tökéletes anya volt.
Nem minden a befektetes. Sokat vet latba, valoban, de, ha mar megvan mindenem, es nem kell aggodnom a penz miatt miert is ne segithetnek annak, akinek akarok? Sok embernek van tobb szaz millioja, ami, szerintem felesleges, mert senkinek sincs ennyi penzre szuksege, legfeljebb elviszi magaval 2 meter melyre, es megsem segit,pedig megtehetne. Nekem oromet okoz, hogy adhatok, mert en is voltam hajlektalan anno, es tudom, milyen elet az. Soha nem drogoztam, ittam, engem a gazdagok juttattak az utcara. A masik, nagyon szeretem az allatokat, miert is ne adhatnek nekik meg egy eselyt a tulelesre? Egyszeruen jol erzem magam attol, hogy adhatok.Feldobja a napomat. Es amellett nekem is marad, na nem milliardok, csak annyi, amennyi a normalis,nyugalmas napi elethez szukseges. Tobbre nincs is szuksegem. Es, ha adok, nem erzem soha azt, hogy a penzem seggere verek, hanem mindeg azt, hogy a penzem jo helyre kerult.Jolesik elneznem, hogy az utcan elok szajaba kaja kerul, es az allatok job korulmenyben elnek, es jut nekik is ennivalo. Lehet, csodabogarnak szamitok, de en igy erzem magam jol..:)
Kivanok szep napot mindenkinek!
Nem, ez csak totálisan rossz befektetési politika :P
Továbbá gyanítom, deLuca közelről sem erről beszélt.
Aki nem,az miért nem ???? :O
má'megin'?
;)
bár azt írtam, hogy részemről vége, de erre még válaszolok.
van három autóm, két házam, 5 nyaralóm a világ különböző pontjain, ötször körbeutaztam a Földet és a bankban vagy befektetve van 100 milliárd forintom. nekem nehogy bárki is azt mondja, hogy ha ebből 5 millát feleslegesnek ítélek, és egy menhelynek adok, akkor azzal a pénzem seggére verek...
Normális ember akkor sem ver a pénz seggére, ha nem kínkeserves munkával szerezte. Normális ember ésszerűen gazdálkodik a pénzzel, akármennyi is van neki :P
Tényleg kiforgatod a szavait.
"...amikor az ember kínkeserves munkával, nem pedig nyereménnyel jut pár millióhoz, akkor annak normális ember nem ver a seggére, mert félreteszi..."
ezt írtad. tehát gyakorlatilag ha ő hajléktalannak adja, vagy menhelynek azt, amire nincs szüksége, akkor ő nem normális.
az én olvasatomban. ha ezt másképp is lehet értelmezni, elnézést kérek.
és részemről ennyi volt, nem kívánok vitába bonyolódni ezzel kapcsolatban.
Hiszel az álmok jelentésében?
Hiszem, hogy az álmoknak van jelentőségük. Lehet hogy a tudatalatti üzen velük. Lehet, hogy csak szimplán segítenek feldolgozni a mindennapokat.
Igen,hétfőn találkoztam a suliban egy régi tanárommal,aki nagyon telt-mindig duci volt.
K.b. negyvenesnek néz ki,és az idén lesz hatvan éves:O
A lányom osztályfőnöke szerintem nincs 50 kiló,rettenetesen sovány-őt egy tízessel néztem többnek.
Ez jó:))
10 évesen cuki voltam,de nagyon fiús:O
Mivel a szüleim fiút vártak,úgy is öltöztettek-rövidre vágták a hajam,kantáros nadrág,persze semmi lányosat nem adtak rám:O
Majd 20 éves koromra teljesen megváltoztam-"Fénykorom" k.b. a 30-as éveimig tartott.
Aztán jöttek a csúnya kilók-amitől rosszabbul nézek ki,mint tíz éve:(
Egy előnye van:az arcom fiatalos,nincsenek ráncok,illetve nagyon halványak,így egy tízest letagadhatok a fiam szerint:)
Csak,hogy legyen valami jó is a rosszban:DDD
Az alábbiak közül melyik színnel lakkozzam ki a körmöm? andi6020, 2013-09-02 22:04
Egyértelműen a kék, de váltakozva, legyen türkiz, majd királykék...
Viszont, ha igazán divatosan akarod nyomni, akkor legyen mindegyikből egy-egy... nyáron ez az őrület, totál egymástól elütő színekben pompázó körmök. ;) ;) ;)
Bejelölnéd a gyereked pedagógusát a facebookon ismerősnek, ha más szülő is ismerőse? (név nélkül)
Akkor jelölném be ismerősnek, ha kimondottan jó a kapcsolatom vele, és nem csak látásból ismerem, de azért mondjuk időnként többet beszélgetnénk akár iskolán kívüli dolgokról is. Függetlenül a többi szülőtől, elvégre majmolni nem kell.