Beszélgessünk a szavazások témáiról (beszélgetés)
Jártál már a lakásomban?
1. igen
2. nem
3. nem emlékszem, drogozom
Jahh, most láttam, hogy bövült a repertoár Egyiptommal, Tápiószentmártonnal és a Holddal.
A Hold kivételével a többi elég reálisan hangzik...
Az a néhány ember meg, aki már járt a Holdon, valszeg a szimulációs kamrában "szórakozik" a Hoxa helyett. Mily' kááár... :-)
Statisztikai felmérés. :-)
Kíváncsian várom, Andi Kenyával és az én Kubával kapcsolatos közvélemény-kutatásaink után ki mivel rukkol elö! :-)
Éjjel leány, nappal lehány? :o))
(ezt most találtam ki az eredeti, autentikus mondás emancipált változataként :DDDD
Jártál már Tápiószentmártonban?
Igen, egyszer vendégségben. Emlékezetes volt :) Vérig sértődött a házigazda, mert a tiszteletünkre pekingi kacsát sütött. Viszont ha van étel, amit az életem árán sem ennék meg, az a kacsa és a liba :o))
Jártál már Tápiószentmártonban?
Tegnap is majdnem :)
Jártál már a Holdon?
Onnan írok épp,azért ilyen lassú a net,mert itt még a betárcsázós müxik csak.
(amúgy viccet félretéve,néhány embert szívesen felfociznék oda)
Tételezzük fel, . hogy van felesleges 5 millió forintod. Melyikre költenéd szívesebben?
A hezitálóknak küldeném a számlaszámomat :P
Jártál már Tápiószentmártonon? Panna33,
Igen, ott élek [0]
Igen, minden évben ott nyaralok [1]
Igen, de nem járok oda rendszeresen.
Tehát olyan, hogy "nem" nem is létezhet.
Jártál már Tápiószentmártonon?
hát igen, sikerült entert nyomnom a vége előtt:/
Tételezzük fel, . hogy van felesleges 5 millió forintod. Melyikre költenéd szívesebben?
Olyan nincs, hogy felesleges pénz. Az emberek kényszert éreznek, hogy elköltsék az összes pénzüket. Kedvencem, amikor megkérdezik tőlem, hogy mire költöm az adóvisszatérítésemet. Azt el kell költeni? Van egy réteg, aki úgy bánik a pénzzel, mintha lottón nyerte volna. (Bár én azt se szórnám el.)
Te hogyan szőrteleníted a lábad?
Gyantázom magamnak,vagy leborotválom.