Beszélgessünk a szavazások témáiról (beszélgetés)
"Elmennél egy hétre nyaralni Ausztráliába,..."
Elmennék úgy is, ha nem fizetné. De egy hét borzasztóan kevés! Legalább 2-3 hét kell, mert rengeteg a látnivaló.
Izgulsz az állásinterjú előtt?
15 éve ugyanott dolgozom, már nem emlékszem.
Terhességed alatt néztek TSH szintet?
Igen,mert magas volt a pulzusom,tehát nem minden előzmény nélkül.De nem volt magas szerencsére.
Rátapintottál a lényegre.
Azért mennek, mert szar az életük: belerokkannak a munkanélküliségbe, a rengeteg adóba, a drága, minőségi élelmiszert pedig nem tudják megvenni. Változtatni semmin nem tudnak, ezért a kilátástalan, elkeseredett helyzetükben bármilyen hepajba bevonhatók. (Mert ez irányított balhé. Vajon kik irányítják???)
Ha jó lenne az életük, otthon ülnének, és élveznék. De nem, ők az utcára mennek. Remélem, valami komolyabb dolog érdekében is kimennek... Sokkal többen...
Háziasszonyok … mennyire tudtok rendet tartani napi szinten a konyha/ étkezőben? (név nélkül)
Nagy a konyhám,de mindig rend és tisztaság uralkodik.Minden nap főzök, de közben és utána is azonnali takarítás van.
Háziasszonyok … mennyire tudtok rendet tartani napi szinten a konyha/ étkezőben? (név nélkül)
Ebben a csöppnyi konyhában roppant egyszerüen :) Étkező meg nincs.
Melyik Toblerone ízlik a legjobban?
Nem szeretem a csokit,csak az epres Milka-t.Illetve eddig azt hittem,De sok-sok-sok évvel ezelőtt ettem fehér csokis Toblerone-t és istentelenül ízlett.Kár,hogy most nem ehetek :S
"Szoktatok borravalót adni?..."
Soha. Eszemben sincs.
Szerényen hozzátenném még a felsoroltakhoz:
- politikai hovatartozása...
(De be is fogom a szám gyorsan, mert a hoxán tilos politizálni...)
Szoktatok boravalót adni? Pl.: étteremben, taxisoknak, pizzafutároknak, stb..
változó, a körülményektől függ.
Miért? Jobb lesz tőle az életünk?! Kevesebb lesz az adó, olcsóbb lesz a hús?!
Menjenek a......
DDDD...
"Szereted e a sportot?"
Milyen sportot?
Hány tavaszi cipőt hordasz most?
Általában kettőt szoktam...egyet a bal, egyet a jobb lábamon.
IQ- passz; nem akarok nagyképű ill. túlságosan általánosító lenni, de szerintem bizonyos szint felett nem tutira nem.
állás:szerény málhahordók, munka nélküli erőművészek és kedélyes közlegények (Rejtő után szabadon)
Hogy mire rá nem érnek az emberek? :(
Kíváncsi lennék, kik mennek el?
Ha módomban állna két dolgot vizsgálnék meg annál, aki ilyenben részt vesz:
- mekkora az IQ-ja
- milyen állása van.
Szereted e a sportot? kovacs49, 2013-08-28 13:17
ez a sport dolog elég összefoglaló kifejezés. régen sportoltam, ma már nem. a küzdősportokat szeretem nézni, a labdajátékokat nem. az autó és motorsportokat sem. szóval nem tudnék egyértelműen választani, ami igaz rám a felsorolásból.
en eloszor a kihagyos gombot nyomtam, aztan modositottam. Ez az egesz Alfoldis tema piszkosul hidegen hagy, es a vita-, feszultsegsema annyira irritalo szamomra, hogyha tobb kerdes keszul rola, azt mar ki fogom hagyni.
szal en olvasatomban kihagyom=nem vagyok hajlando foglalkozni vele.
Azok nem tudnak mit kezdeni azzal, hogy miért tüntetnek egy bemutatott darab ellen, amit nem kötelező megnézni, bár véleménye mindenkinek lehet róla, valamint nem tudnak mit kezdeni azzal sem, hogy erről az értelmetlenségről szavazzanak.
Olyan ez, mint a küldenél nekem egy jelet? Ki szoktam hagyni, és jelet sem küldök.
Nem tud dönteni. Menne is, nem is....
:)
Mész a tüntetésre, amit Alföldi Róbert ellen szerveznek?
Kövezni lehet? :DD