Béres Gravida (beszélgetés)
Majd csinálsz a jövőhéten :) mondjuk a hét közepén :)
Amikor én olyan idős voltam mint most Te, nekem nagyon rendszertelenül jött meg. Nem 28 napra, hanem 35 meg 36 napokra.
Most hogy gyógyszert szedek, tudom napra, órára, percre pontosan mikor jön meg :)
Jól tettétek, hogy kikapcsolódtatok:), mi is barátokkal voltunk este.Kb. olyan fél 3 körül érhettünk haza, úgy hogy zombiként ébredtem ma:D.
Hát csütörtökön kellett volna megjönnie, ha jól számoltam.Még korai a tesztelés ugye?Anyukám ma lelombozott, azt mondta feleslegesen csinálok tesztek, minek még:(.
Szió!
Én se voltam tegnap, mert bulizni voltunk este :) hajnalban jöttünk haza :) Bencus anyukámnál aludt :)
Hú az akkor félelmetes lehetett, nem szeretek esőben én se vezetni.
Mikor kellett vlna amúgy megjönnie? :)
Szia!
Ne haragudj, hogy csak most jöttem, de tegnap egész nap nem voltam itthon, csak késő este értünk haza.Tegnap is buli volt, mert a hétvégén Vulkán fesztivál van(foci fesztivál) és szólt a mulatós:D...Balatonfüreden és Veszprémbe voltunk tegnap és haza fele annyira esett az eső, hogy vitte az autó oldalra, kicsit megijedtünk, mert Ati alig tudott kormányozni.Szerencsére hamar kikerültünk az árból!:)
Még ma sem jött meg!!!!:)Juppi:):)Délután még jövök:)Puszi:)
Szia :)
Nálunk is nyitva van az ablak éjszaka, mert meleg van már :) de itt nem szokott a közelbe buli lenni, úgyhogy legfeljebb a békakuruttyolás hallatszik be :)
Na most megyünk vásárolni, majd délután ha Bencus alszik, akkor jövök :)
Itt se esik még, elvitte a felhő az esőt :)
Ne izgulj :)
Itt még nem dörög, de nincsenek túl "szép" félhőcskék:).Megpróbálok nem izgulni, legyen már hétfő:).Most picit mennem kell, még van egy két dolgom.Majd jövök még:).
Puszi:)
Szió!
Na én is vagyok, csak közben tévézek is :)
Itt nálunk dörög az ég, meg elborult, esni fog biztos.
Bencus alszik, remélem nem kel fel, hogy dörög az ég :)
Így van, ne izgulj már annyit, ne tesztelj, majd csak hétfőn :) és majd írd meg, hogy mi lett az eredmény :)
Szia!
Itt vagyok ám közbe, csak teszek veszek:).Tiszta izgalom ül rajtam, a párom már lecseszett, hogy mit foglalkozok annyit azzal, hogy teszteljek-e vagy nem...A férfiak ezt nem érthetik, nem ők élik át ezt az egészet nem igaz?:)Megvárom a hétfőt a teszttel:).
Rendben:)
Szép álmokat:)!
Puszi
Na még csak itt vagyok, de már megyek, mert tényleg nagyon álmos vagyok :) Bencus már alszik :)
Várom leveledet :)
Jóéjt :)
Te is pihizzél sokat :)
Remélem igazad lesz:).Akkor lefáradtál ma kellőképpen:).A privátra válaszolni fogok ám:).
Jó éjt, próbálj meg sokat pihizni:).Puszi:)
Szerintem nem fogsz sokat hízni, hisz eleve vékony vagy, de ha meg hízol, akkor meg szülés után úgyis leadod :)
Húú nagyon álmos vagyok, lefárasztottak délután a gyerekek. Itt volt az egyik ismerősöm a kisfiával, de hát az én Bencém tiszta lökött volt ma :) egyik játékát sem adta oda, szedte ki a másik gyerek kezéből, egyszóval katasztrófa :)
Szerintem ha elaludt, én is megyek alukálni :)JÓééjt :)
Hát én a terhesség alatt nem féltem a szüléstől :) tudod mikor kezdtem félni? Mikor felfeküdtem a szülőágyra, na akkor, és hát hazudik aki azt mondja, hogy nem fáj, mert fáj, még ha gyors szülés is volt. De aztán gyorsan elfeledi az ember, és azt mondja, hogy máskor is szülne :)
Hát én 62 kg voltam, mikor terhes lettem, de aztán nagyon sokat hánytam a 12. hétig, úgyhogy lefogytam 54 kg-ra, már majdnem kórház lett a vége, de aztán ahogy betöltöttem a 12. hetet, utána nem hánytam, talán csak 3szor. Egyszer a Gravidától, egyszer egy vacsora jött ki belőlem, egyszer meg a Nestea teától :) azóta még nem ittam, mert rá se birtam nézni, de a múltkor már szemeztem a boltba vele :)
Szóval :) 54 kg lettem, de aztán felmentem 72-ig :) de nem látszott rajtam, mert csak a hasamra híztam, de nem is volt nagy hasam :) van aki észre se vette hogy terhes voltam :) mivel ugye télen voltam terhes, be voltam öltözve, meg emlékszem, hogy áprilisban se mindig volt jó idő, és én április végén szültem :) sőt május 1-jén jöttünk haza a kórházból, és hideg volt, fújt a szél, emlékszem, hogy be volt bugyolálva Bencus :)
Sima szülésem volt :)
Háát majd később jöhet a második baba :) pár év múlva :)
Értem:) na majd megkérded, hogy mennyiért vállal el egy szülést az orvos. Ja és hát ha valaki császárral szül, az még drágább.
Na én egy tök egyszerű babakocsit választottam, de még jó, hogy nem vettem drágábbat, mert a kisfiam utált benne ülni, mikor már féléves volt. Úgyhogy nem sokat használtuk. De néha most meg rájön, hogy babakocsival menjünk ide-oda, úgyhogy azzal megyünk, és tényleg nehéz tolni, főleg hogy már BEncus ugye nagyobb, úgyhogy ha úgy gondolod, akkor tényleg egy jót vegyél :) majd a második gyerkőcöt is kiszolgálja :))
Hány gyerkőcöt szeretnétek amúgy?
Nekünk ha lesz második gyerkőc, marad ez a babakocsi, jó lesz neki :)
Szia!:)
Igen elég sokáig fent maradtam, egész nap álmos voltam estére meg kiment az álom a szememből.:)
Ez nagyon jó, hogy Nálatok így működik.Nálunk sajnos nem, 3 vagy 4 nőgyógyász van itt a kórházba és ebből 2 ismerek egyiket anyósom által másik itt lakik a szomszédságba, de hozzá nem szívesen megyek, mert volt méhszájsebem, és ő abszolút nem kezelt,én persze nem tudtam róla,hogy van csak nem múltak a panaszaim és ezért váltottam dokit -aki a jelenlegi- és ő közölte, hogy mi a probléma...Szóval ezek után nem tudnék hozzá bizalommal fordulni:(.Így az a baj, ha nem fogadok dokit, akkor meg van az esélye, hogy nála fogok szűlni, mert általában ő van bent az én doki csak csütörtökön van bent a kórházba, mert mellette még Sárváron is van magán praxisa, plusz üzem orvos...Így ááá nagyon nem tudom mi legyen:(.Másik két dokit meg nem ismerem,akihez én járok fiatal(olyan 40-es jóképű:))így az ember nem érzi olyan kellemetlenül magát.Bár nem tudom így, hogy ismerős így is elkérné-e a 100.000ft-ot...Azt hiszem, ha kiderül, hogy terhes vagyok és megyek hozzá megkérdezem tőle, hogy mi merre s meddig!Rengeteg dolgot kell vennünk mint ahogy írtad Te is és ezek nem 5 filléres dolgok.Főleg, hogy én majd olyan babakocsit szeretnék ami több funkciós legyen,minél könnyebben tudjam tolni, mert nem vagyok egy vasgyúró, hogy úgy mondjam:).
Szia TE éjszaka lány :) jó sokáig fent voltál :)
Én fél 11 körül mentem alukálni tegnap este :)
Igen nekem volt fogadott orvosom, hozzá jártam már szülés előtt is rákszűrésre, és Őt fogadtam fel. Nála nem volt konkrét összeg, hogy mennyit kér egy szülésért, annyit adott neki az ember, amennyit akart. MI 30.000,- Ft-ot adtunk, + minden hónapban mikor menni kellett hozzá a magánrendelésre akkor meg 1.000,-Ft-ot kért.
Hát tényleg sok pénz az a 100.000,- Ft, nem is tudnám, hogy én mit csináltam volna, ha neki is annyi lett volna a tarifája. És ha mást fogadnál? Vagy ha nem Őt fogadod, akkor sértődés lesz? De arra felétek minden orvos ilyen drága?
Az egyik ismerősöm most két hete úgy járt, hogy volt fogadott orvosa, de amikor meg szült, akkor nem volt itthon a doki, és másnál szült meg. Na akkor most kinek adja a pénzt, akinél szült, vagy a fogadott orvosnak? Nem is kérdeztem tőle, de majd megkérdezem.
De olyan orvos is van nálunk, hogy amikor először mész hozzá, akkor kifizeted a magárendelés árát, aztán mikor mész havonta, akkor nem kell fizetni egyáltalán, majd csak a szülésnél. De nálunk egy ilyen orvos van, aki így csinálja. A többi mindig kér pénzt havonta.
Bizony-bizony sok pénz az a 100.000,- Ft, és még mellette ha szeded a vitaminokat, meg kismama ruhákat venni, meg megvenni a babakelengyét, nem kis pénzbe kerül.
Hát igen nagy hassal elég nehézkes lenne néptáncolnom:D.Csak amíg lehet addig nem szeretném abba hagyni:).
Szeretnék kérdezni valamit, remélem nem vagyok tolakodó,de érdekelne, hogy Te fogadtál fel orvost szülésre?Nagy dilemmába vagyok/unk az anyósom egészségügyis és dolgozik havonta egy két alkalommal a nőgyógyászom mellett is mint üzem ápoló mert a dokim üzemorvos is.Ha végig hozzá járok a terhességem alatt akkor illene megfogadnom is igaz?Már az ismerettség miatt is, de nem tudom mit tegyünk.Őszintén szólva 100.000ft fölött van nála egy szülés, és én ezt sokallom.Annyi kiadásunk van a kölcsön miatt, és még pluszba ez is, igaz nem holnap lesz ez de mégis...Nem tudom mi lesz bár még lesz időnk eldönteni!
Jövő hét közepe fele veszek tesztet, ha minden jól megy:).
Imádom én is a cappuchinot tejszínhabbal:).Reggel is iszom egyet,de most megyek szunyókálni, drágám már itt szuszog mellettem:).
Kismamaként is lehet mozogni, csak módjával :) nagy hassal már biztos nem is tudnál táncolni, mert hamar elfáradnál, meg hát ugrálni akkor már nem szabad :) Majd a dokid megmondja, hogy meddig lehet tornázni vagy táncolni :) könnyebb tornát biztos lehet végezni nagyobb pocakkal is, de ugrálni már szerinten nem.
Látod itt van Rubint Réka a terhességét végigtornázta, kapott is ezért hideget-meleget.
Na én nem tornáztam, nekem elég volt hogy végigdolgoztam a terhességemet, és csak az utolsó hónapban maradtam otthon :)
Na iszok én is egy cappuchinot, mindig elfelejtem :) rakok rá tejszínhabot isteni :)
Biztos nagyon nehéz megállni, hogy ne gondolj arra, hogy nagyon szeretnél babát, de szerintem ha nem jön meg a menzeszed, akkor rá pár nap múlva vegyél terhességi tesztet :)